- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi Altagracia_
-
3 ev değiştirdim, üçünde de peçeteleri tuvalete atmamamız gerektiği, kanalizasyonun tıkandığı söylendi. Mecbur çöp koyuyoruz. Yoksa cidden meraklı değilizYa bide ben bu tuvalete çöp koymak kadar mide bulandırıcı şey görmedim yani.. Arkadaş ne gerek var? O peçeteler ne hallerde atılıyor Allah bilir. Ya benim ciddi takıntılarım var yada insanlarda sorun var.. Ben olsam o çöpü boşalttıktan sonra direk kendimi dezenfekte ederim mesela.. Neden koyuyorsunuz arkadaş koymayın ya.. Mecburmusunuz milletin b.klu peçetesiyle muhattap olmaya..
Biz ofise taşınalı 1 ay olmuştu. Her yer yeni yapılmış. Duvarlar, parkeler, tuvalet vs.
Bir sabah bir geliyorum her yer bklu su. Dışarısı cehennem sıcağı, gideri açacak makineyi bekliyoruz, adamlar "sıraya koyduk size sıra ne zaman gelir bilmiyoruz" diyor, ofise kokudan girilmiyor, ben güneşin altında ağlıyorum ve üst komşu "yavv biz çocuğun bezlerini atıyoruz. Diğer komşular beni suçluyor ama bezden tıkanmaz bence. Siz tuvalet kağıdı atmayın sakın" diyor.
Ben o gün hayatı sorgulamıştım resmen. "Bir insan tuvalete bebek bezi atınca tıkanacağını nasıl düşünmez, sifonu çekince aşağıda devasa bir çöplüğe mi dökülüyor sanıyor, boru denen şeyden haberi yok mu" diye diye kafayı yedim.
O gün o adamı parçalamadıysam daha da kimseyi parçalamam herhalde.
Hadi bu adam cahildi de doktor olmuş insan bunu nasıl yapabiliyor ya? Bu insanlar bu zekayla nasıl hayatta kalıyor aklım almıyor.
Eski çalıştığım yerde apartman kapısına "tuvalete kadın çorabı, havalandırma boşluğuna ped atmaktan vazgeçin artık, biz gideri açtırırken utanıyoruz siz utanmıyorsunuz" yazısı asılmıştı. İşte o kadın çorabı benim için hâlâ bir sır. Garip insanlar her yerde.
NeeeBak ben o kadın çorabını neden atıyorlar söyleyeyim mi( gereksiz bilgiler yuvası philly) . Sanırım erkeklerin bazıları kadın çoraplarını masturbasyon yapmak için kullanıyor ve muhtemelen herif onu direkt öyle tuvalete atıyor. Ya da prezervatif yerine kullanıyorlardır be direkt tuvalete atıyorlar demek ki. İğrenç ama sizin taşan tuvaletteki çorabın hikayesi de kesin bu iki senaryodan biridir.
Ben yurtta kaldım ve orada koskoca uni. kızlarım tuvalet duvarlarına ..ok sürdüklerini gördükten sonra hiç bir şeye şaşırmam.
Lütfen bu gerçek olmasın. Hayal dünyanızın dipsiz kuyusundan çıkmış olsun. Zaten her gittiğim evde yemek yiyemem artık bunu da okuduktan sonra bin kere düşüneceğim.Annemin üst kat komşusunun kaynanası da tuvalete yapıp,el beziyle siliyormuş ve onu da lavaboda yıkıyormuş.insan kusmayıp da napsın buna.başıma gelse çıldırırım.Allah kolaylık versin
Sütyeni klozete mi atmışAlt kattaki arkadaşım
“Zvjezdan sütyenimi bulamıyorum,hurvatistandan gelirken aldım takımı,kilodu var ama sütyen yer yarıldı içine girdi sanki”dedi
Bir kaç gün sonra tüm apartmanın giderleri tıkandı
teknik servis tıkanıklık için geldi
Bulduk bulduk Sütyeni
Bir ara arkadaşlarım yanıma tatile geldi beş kız kalıyoruz
O gün bugün tövbe ettim tuvalette çöp bulundurmamaya
Avm lerde görüyorum ben de. nasıl bir ruh hali böyle birşey yaptırıyor bilmiyorum. Çok düşünsek dışarıda ağzımıza lokma koymamamız gerekiyor. Gerçekten çok pis insanlar var ve kesinlikle pis olduklarının farkında değiller. Laf açılsa temizlik güzellemesi yaparlar.Bak ben o kadın çorabını neden atıyorlar söyleyeyim mi( gereksiz bilgiler yuvası philly) . Sanırım erkeklerin bazıları kadın çoraplarını masturbasyon yapmak için kullanıyor ve muhtemelen herif onu direkt öyle tuvalete atıyor. Ya da prezervatif yerine kullanıyorlardır be direkt tuvalete atıyorlar demek ki. İğrenç ama sizin taşan tuvaletteki çorabın hikayesi de kesin bu iki senaryodan biridir.
Ben yurtta kaldım ve orada koskoca uni. kızlarım tuvalet duvarlarına ..ok sürdüklerini gördükten sonra hiç bir şeye şaşırmam.
Üç yaşında kızı var o atmışSütyeni klozete mi atmış
Ne yapmış ki anlamadım benBu konu bilinçaltımda unutmaya çalıştığım ama unutamadıgım bi olayı hatırlattı bana. Lanet olsun. Anlatayım da iyice mide bulandırayım
Bi dönem başka bi şehirde yalnız yaşadım. Orda bi kızla tanıştık. Arada görüşüyoruz falan.. Kız ısrar kıyamet evime gelmek istedi. Geldi, tuvaleti kullanmak istedi. Ben klozeti kullanıyordum. Alaturka tuvaletinde bazen tıkandıgını biliyorum. Neyse kıza dedim ki şule tuvalet biraz sıkıntılı, çok peçete atma. (adını bilerek verdim ki okuyorsan utan,iğrenç insan) Tamam dedi. Girdi,çıktı, apar topar gitmek istedi. Ben tabi anladım bi şey oldugunu. Arkasından girdim ki offf.. Of ki ne of... Size yemin ederim tüm pisliği öyle bırakıp gitmiş. Kirli peçeteye 50 kere razı olurdum o derece. O gece ağlaya ağlaya tuvaleti yıkadıgımı hatırlıyorum. Sonra da saatlerce banyo yapmıştım. Anlattım rahatladım. Napıyım siz getirdiniz aklıma
Böyle iğrenç birşey hayal ürünüm neden olsun :) duyduğumda iğrendim.zaten gelin de kaynanasını bu sebepten evde istemiyor.benim evimde yapılsa kafayı yerim zaten takıntılıyım.Ay Allaha şükür böyle şeyler yaşamıyoruz yaaLütfen bu gerçek olmasın. Hayal dünyanızın dipsiz kuyusundan çıkmış olsun. Zaten her gittiğim evde yemek yiyemem artık bunu da okuduktan sonra bin kere düşüneceğim.
Nasıl gitmiş ki o sifon çekince gitmez ki kocaman şeyÜç yaşında kızı var o atmış
Ya bunlar nasıl insan? Hiç utanma duyguları yok mu acaba?Ayy kahretsin eski ev arkadaşim geldi aklıma, o zamanlar ögrenciydim.
Ucuz yollu bi ev tuttuk, sadece tek bir tuvalet vardı o da klozet. Meger bizim hatun klozette kaka yapamıyormuş. Yani ıkınmak fayda vermiyormuş. O yuzden yere pecete serip onun üzerine yapiyormuş, ama klozete atıyormuş. Birkaç kez zeminde kaka kalıntısı görunce sormuştum, bi guzel açıklamıştı
Aynı şey olabilir, zemini de dezenfekte edin.
Ama neden çöpe atıyor onu anlamış değilim.
Hahaha :))) ben de sifon haznesine şoke oldum
ben şok ben iptal ben ölü.
hastanede klozete oturmadan yaptım ama yine de yere yapmak aklıma bile gelmedi.
ben de klozete basıp kapağı açık sifon haznesine yapan duymuştumahırda yaşaması gereken insanlar içimizde dolanıyolar ne yazık
Kullanamadım zaten :))) rüyalarimda yerlerde halıda filan b..k görüyordum. Kızı gönderdim evden, ama aylarca temizlik yaptıkca ev kirli gibi geliyordu. Ev terliklerime kadar makinede yıkamıßtım herseyiAllahım daha neler görüp duyucaz.. Bu nedir ya akıl alır gibi değil. Siz nasıl kullandınız o klozeti? Ay ben çıldırırdım.
Sifon haznesine mi??? Nasıl yani??!!!?
ben şok ben iptal ben ölü.
hastanede klozete oturmadan yaptım ama yine de yere yapmak aklıma bile gelmedi.
ben de klozete basıp kapağı açık sifon haznesine yapan duymuştumahırda yaşaması gereken insanlar içimizde dolanıyolar ne yazık
Aklımı kaciracaktim bi donem, kızı gonderdim ama kanepelerden halılara kadar heryeri yikattım. Bi de odasının perdelerinin dikiş yerlerinde kuru burun pisliği vardı. Odayı yakacaktım neredeyseben olsam gel ağzıma mıç istersen derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?