İğrenç bir konu

Acaba kabız da peçete yardımıyla mı yapıyo dicem de tuvalete atsın iğrenç ya ayy içim kalktı

Ben kaçar

3 ev değiştirdim, üçünde de peçeteleri tuvalete atmamamız gerektiği, kanalizasyonun tıkandığı söylendi. Mecbur çöp koyuyoruz. Yoksa cidden meraklı değiliz

Bak ben o kadın çorabını neden atıyorlar söyleyeyim mi( gereksiz bilgiler yuvası philly) . Sanırım erkeklerin bazıları kadın çoraplarını masturbasyon yapmak için kullanıyor ve muhtemelen herif onu direkt öyle tuvalete atıyor. Ya da prezervatif yerine kullanıyorlardır be direkt tuvalete atıyorlar demek ki. İğrenç ama sizin taşan tuvaletteki çorabın hikayesi de kesin bu iki senaryodan biridir.
Ben yurtta kaldım ve orada koskoca uni. kızlarım tuvalet duvarlarına ..ok sürdüklerini gördükten sonra hiç bir şeye şaşırmam.

Annemin üst kat komşusunun kaynanası da tuvalete yapıp,el beziyle siliyormuş ve onu da lavaboda yıkıyormuş.insan kusmayıp da napsın buna.başıma gelse çıldırırım.Allah kolaylık versin

Neee

Annemin üst kat komşusunun kaynanası da tuvalete yapıp,el beziyle siliyormuş ve onu da lavaboda yıkıyormuş.insan kusmayıp da napsın buna.başıma gelse çıldırırım.Allah kolaylık versin
Lütfen bu gerçek olmasın. Hayal dünyanızın dipsiz kuyusundan çıkmış olsun. Zaten her gittiğim evde yemek yiyemem artık bunu da okuduktan sonra bin kere düşüneceğim.

Sütyeni klozete mi atmış

Avm lerde görüyorum ben de. nasıl bir ruh hali böyle birşey yaptırıyor bilmiyorum. Çok düşünsek dışarıda ağzımıza lokma koymamamız gerekiyor. Gerçekten çok pis insanlar var ve kesinlikle pis olduklarının farkında değiller. Laf açılsa temizlik güzellemesi yaparlar.

Ne yapmış ki anlamadım ben

Lütfen bu gerçek olmasın. Hayal dünyanızın dipsiz kuyusundan çıkmış olsun. Zaten her gittiğim evde yemek yiyemem artık bunu da okuduktan sonra bin kere düşüneceğim.
Böyle iğrenç birşey hayal ürünüm neden olsun :) duyduğumda iğrendim.zaten gelin de kaynanasını bu sebepten evde istemiyor.benim evimde yapılsa kafayı yerim zaten takıntılıyım.Ay Allaha şükür böyle şeyler yaşamıyoruz yaa

Ya bunlar nasıl insan? Hiç utanma duyguları yok mu acaba?

Allahım daha neler görüp duyucaz.. Bu nedir ya akıl alır gibi değil. Siz nasıl kullandınız o klozeti? Ay ben çıldırırdım.
Kullanamadım zaten :))) rüyalarimda yerlerde halıda filan b..k görüyordum. Kızı gönderdim evden, ama aylarca temizlik yaptıkca ev kirli gibi geliyordu. Ev terliklerime kadar makinede yıkamıßtım herseyi

Sifon haznesine mi??? Nasıl yani??!!!?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…