İğrenç bir konu

Elleride bokludur yikamiyodur

Ay bı kaç yıl evvel arkadaşım geldi kızıyla.
Neyse gidecekler wc ye girdiler.
Gittiler arkalarından WC ye gittim ne göreyim.
Hem büyük hem küçük yapılmış kubur ağzına kadar dolmuş ve bir rulo tuvalet kağıdı neredeyse atılmış WC ye şok oldum.
Neyse WC tıkanmadı başıma iş açılmadı.
O günden sonra kızdan öyle bı soğudum ki resmen mesafe koydum araya görüşmüyorum artık.

bizim eski oturduğumuz binada ust katta bi cerrah oturuyordu baya da ünlü bir cerrah bu. daha doğrusu annesi oturuyordu onun yanına gelirdi uzun süre kalırdı bazen, evde de annesinin bakıcısı bi abla vardı yatılı. Bu adam tuvalete girdiğinde asla sifon cekmiyormus su parası fazla gelmesin diye biriktirip öyle bırakıyormuş. adamın bir de kanamalı basuru varmış. Bu abla anlatırdı "lanet olsun böyle doktora ben ömrümde böyle pis insan görmedim Allahın cezası pis herif, Her yeri bok içinde kan icinde bırakıyo da bir gram utanmıyo ya" derdi. aynı cerrah olabilir mi acaba :))

konu sahibinin kaynina gelince, valla ben olsam bunu göreceğimi bile bile sürekli yapan adam utanmıyorsa ben hiç utanmam laf arasında şakayla söylerdim. pis herif. acaba tuvalete bulaşıyor, sifonla gitmiyor da aklınca tuvaletten onu mu temizleyip çöpe atıyor? bilemedim.

Vallahi cerrahlardan sogudum...bu herifler beni amleiyta etse hastane mikrobundan olurum vallahi
Ay kahkaha attım gece gece.
Şöyle bir atalarımızın sözü vardır ya. Kaşıkçı evinde kaşık olmaz.
Bunlarda o misal hijyenin ağa babasını biliyorlar, önemini biliyorlar ama uygulamaya gelince yok.

Konu çok iğrenç ama ne yapılır bilemedim. Tuvaletin tıkanacağını düşünüyor olabilir. Eşiniz söylesin, çocuğunuz küçükse "çocuk bilemez, gider kutuya dokunur diye çöpe tuvalet kağıdı atmıyoruz, sen de atma" falan desin.

Ama konudan çok "Çöpe poşet koy" ya da "tuvalette neden çöp kutusu var" mesajlarına şok oldum.

Çöpe poşet koymadan nasıl boşaltılacak? Ben o çöpe dokunmamak için sallanan kapaklı çöp kutusu bile kullanmıyorum. Pedallı olanlarla kutuyla muhatap olmak zorunda kalmıyorum.

İş yerimin olduğu binada binanın gideri tamamen tıkanmıştı. Bütün pis su bizim kattaki tuvaletlerden çıktı. Tuvaleti geçtim, yeni yapılmış parkeler rezil olmuştu. O manzara aklıma geldikçe fenalık geçiririm. Makineyle açmaya gelen adamlar bebek bezleri ve pedler yüzünden olduğunu söylemişti. Üst kattakiler de ara sıra attıklarını itiraf etmişlerdi
Yani tuvalete çöp kutusu koyalım, koymayanları uyaralım.

Ay o sallananlar rezaleeet bencede ama pedalliyi neden tercih etmiyorsunuz? Benimkide kapakli kapagi elinle ac kapa ama 2 kisi yasamamiza ragmen haftada 2 kapagi cifleyip temizliyorum bir guzel bide altın sarısı rengi ,o değil deforme olcak

Ay bu insanlar nasil bu egitimi almiyorlar aile öğretmediyse hayatta mı öğretmedi demekki kendisi gercekten pis bir insan ne denir bilemedim bir de baskasinin evinde bunu yapiyor ne kadar ayıp iğrenç ötesi bir davranış ya esinize soyleseniz ben olsam yataklara düşerdim
Burdaki üyeler biliyor ben cok fenayim bu konuda
En tiksindigim en dikkat ettigim seyler esim elini yikasa arkasindan lavaboya girip su sicratmis mi diye kontrol ediyorum bu adam ne kadar düşüncesiz igrencmis yaa bence esinize soyleyin evi kokutacak pislik ya kuscam

Igggggreennc yaaa ay

Ya o bebek bezi atanlari anlamam mumkun degil , hayatimda bir kere annemlerin evine arkadasimi davet ettim , bir daha da tovbe dedik , bebeginin bezini klozete atmis klozet bir tasti evi bok goturdu
Allahtan yazlikti da fosur fosur yikadi annem evi ama aradan 20 sene gecti hala soyler bana , bende utancimdan yerin dibine girerim
Bu arada bunu yapan arkadasimda doktordu , yani cahil diil guya ama klozete bebek bezi atiyor
Yine sinirlendim gece gece

Sallanan kapaklıları tercih etmiyorum, pedallı olanlar en güzeli. Sallananlar tam bir tasarım faciası. Bir şey atarken attığın şey kapağa değiyor, elin değmesin diye de çaba gerekiyor.
Bizdekilerin hepsi pedallı. Kafam rahat :)
Kapaklıları yıkamak da eziyet. Altın sarısı pedallı bulursanız alın hemen

bence eşinize söyleyin. Eşiniz kardeşinize Siz değilde kendisi denk gelmiş görmüş gibi uyarsın kardeşim. Bokunun kokusunu çekme günah sanada da

Simdi delinin aklına değnek mi soktun derler oyle oldu zaten kapagin kenarı kırılmıştı bakcam internete vardir ins.
Altin sarısı pedallı .altin sarisini cok seviyorum yaaaaa. Burda konu aciyorlar bekarlar mobilya falan herkes dalga geciyor yorum yazmaya cekiniyorum

Goz vra izan var yahu koskoca bebk bezi nasil girsin o klozete....ped bir yere kadar anlarim ama cocuk bezi???

Biz ofise taşınalı 1 ay olmuştu. Her yer yeni yapılmış. Duvarlar, parkeler, tuvalet vs.

Bir sabah bir geliyorum her yer bklu su. Dışarısı cehennem sıcağı, gideri açacak makineyi bekliyoruz, adamlar "sıraya koyduk size sıra ne zaman gelir bilmiyoruz" diyor, ofise kokudan girilmiyor, ben güneşin altında ağlıyorum ve üst komşu "yavv biz çocuğun bezlerini atıyoruz. Diğer komşular beni suçluyor ama bezden tıkanmaz bence. Siz tuvalet kağıdı atmayın sakın" diyor.
Ben o gün hayatı sorgulamıştım resmen. "Bir insan tuvalete bebek bezi atınca tıkanacağını nasıl düşünmez, sifonu çekince aşağıda devasa bir çöplüğe mi dökülüyor sanıyor, boru denen şeyden haberi yok mu" diye diye kafayı yedim.
O gün o adamı parçalamadıysam daha da kimseyi parçalamam herhalde.

Hadi bu adam cahildi de doktor olmuş insan bunu nasıl yapabiliyor ya? Bu insanlar bu zekayla nasıl hayatta kalıyor aklım almıyor.

Eski çalıştığım yerde apartman kapısına "tuvalete kadın çorabı, havalandırma boşluğuna ped atmaktan vazgeçin artık, biz gideri açtırırken utanıyoruz siz utanmıyorsunuz" yazısı asılmıştı. İşte o kadın çorabı benim için hâlâ bir sır. Garip insanlar her yerde.

Klasik seviyorsun biliyorum ben mesajlarından :)
Zevk meselesi ya, dalga geçecek bir şey yok da klasik takımların kombini zordur. Dengeyi tutturmak önemli. Denge ve uyum olmayınca ortam boğulur.
Altın sarısı pedallı vardır kesin. Metallerin her rengini görüyorum. Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…