Zor bi durum sindirilebilecek bişey kalmamış. Boşanmaktan başka da çıkışı yok bana göre.Affedilecek bir şey kalmamış ki ortada. Zaten ihaneti öğreneli aylar olmuş. O zamandır hala bunu konuşuyorsa bu aldatmayı affedemez asla
Tam tersine aslında babam anneme kahvaltı hazırlayan kahvesini yapıp getiren bir adam hala 38yıllik evliler hala babam mutfakta dahi yardımcı olur anneme.2 gün önce arkadaşın birine yazdığım mesajı alıntılamak istedim. çünkü aynılarını yazmak zor geldi. umarım okuyan kadınlar feyz alır. şu erkekleri şımartmayın artık. sizin şımarttığınız bozuk herifleri biz onarıyoruz, kendilerine getiriyoruz, kaba tabirle adam ediyoruz hanımlar. konu sahibi size de üzüldüm ama kaçınılmaz son diyorum üzgünüm düşüncem ve bu yaşıma edindiğim tecrübem bu yönde. insanoğlu çiğ süt emmiştir. alma verme dengesini bozarsanız kendinize kötülük yapmış olursunuz. bu adamı düzeltmeniz için önce sizin değişmeniz lazım benim kanaatim budur, üzgünüm tekrar. mutluluklar dilerim.
O zaman kadın da kocası da yüzleşti benimle adam çiçekleri ben eşime yolladım yanlış anlama oldu demişti. Karı koca neden böyle birşeyi üstlensin ki.Hic beklemezdim demissiniz ama aynı kadın mı bilmiyorum, eşinizin " seni seviyorum kadınım" notlu çiçek gönderdiğini yakalamışsınız , arkadaşım gönderdi diye kandırmış sizi.
Mutlu da değilmişsiniz evliliğinizde, boşanmak istiyormuşsunuz.
Önünüze kadar gelmiş çok geçerli bir sebep ama siz laf icabı evli kalmaya devam edeceksiniz belli ki. Bunun son aşaması, esinizin başka bir kadın için sizi terk etmesi olur zaten.
Bana karşı duygusu yok anlamına gelir duygusal olarak birinin ona iyi gelmesi.İhanete uğramışsınız ve karar sizin. Bu bana göre aldatmadır çünkü duygusal olarak başkasına ilgi duymuş bu çok ağır.
Evet kendisi çok pişmanım senin kızımın hakkına girdim şans ver bana şeytana uydum vs vs anlattı evden kovdum 1 hafta arabada kaldı kızım her gün sordu ne zaman gelecek babam diye en son geldi eve odaları ayırdım 1 haftadır da evde yabancı bibiyim. Yıllarım hayallerim hepsi gitti. Aileme karşı bile kibar örnek bir insandı. Böyle kalbimden boğazıma doğru öyle bir acı varki 2 haftada 6 kilo verdim gözümün ışığı söndü resmen.siz nasil haberdar oldunuz?
kendi mi geldi dedi, ben boyle bir sey yaptim, ama pismanim diye?
yok eger siz yakaladi iseniz, zaten gittigi yol belliymis diyecegim. Belki fiziksel aldatma henuz olmamaistir ama o yolda oldugu da bariz yani.
Kari koca olduklarına emin misiniz o çiftin? Daha önceden tanıyor muydunuz?O zaman kadın da kocası da yüzleşti benimle adam çiçekleri ben eşime yolladım yanlış anlama oldu demişti. Karı koca neden böyle birşeyi üstlensin ki.
Evet sosyal medya hesaplarında falan çocuklarının doğum günü resimleri vs var 9 yıllık evliler.Kari koca olduklarına emin misiniz o çiftin? Daha önceden tanıyor muydunuz?
Yakınlık durumlarına göre eşiniz için yapabilirler böyle birşeyi.
Sürekli başka kadınla telefonla konuşup, çikolata gönderen adam, her türlü şeyi yapar çünkü.
Aynısını yaptırmayı onu aldatmak için değil de kendime yakiştırmadiğim için yapmam yapamam ki.Siz aynısını yapsanız ya da yapmış gibi anlatsanız ve toparlayacağız deseniz eşinizin tutumu ne olurdu ya şu erkeklere iş yükleyin her işi siz yapmayın
Evet çocuğumun rıskı zehir zıkkım olsun ikisine de.en çokta evdeki karısına çocuğunun annesine çikolata çiçek yollamayı çok görüp dışardaki başka kadınlara böyle jestler yapılması bana çok koyuyor ya valla içim gitti konu sahibi lütfen hafife alıp sineye çekme
Mesela ben bugün marketten çıktım kızımın kreşten arkadaşının babası hiç anne gibi değilsiniz masum çocuksu bir haliniz var duru bir güzelliğiniz demişti aşırı rahatsız olup tepki vermiştim. Eşime ihanet etmişim gibi içim içimi yemiştim. Karekterim böyle.İlla tensel temas olunca mı aldatma oluyorçok onur kırıcı bişey yaptığı. Hiç.bi.zaman boş bırakmayın ev işlerine yardım etsin çocukla ilgilensin bu kadar ince ruhluysa seninle ilgilensin seni dışarıya çıkarsın deyyus burnundan fitil fitil getir.
Çok haklısınız çok internetten iş bakmaya başladım gerçekten artık hissim kalmadı ona karşı hiç.Eski konularınıza baktım, siz kesinlikle boşanın. bu adamla ömür geçmez. Boşanana kadar da evden elinizi eteğinizi çekin. Yemekeleri bile çocuğunuzla size yetecek kadar yapın. Ne hali varsa görsün.
Yani şu an eşinin çikolata gönderdiği kadınla Kasım ayında çiçek gönderdiği için sorun yaşadığınız kişiler farklı mı?O zaman kadın da kocası da yüzleşti benimle adam çiçekleri ben eşime yolladım yanlış anlama oldu demişti. Karı koca neden böyle birşeyi üstlensin ki.
En çok ta o koyuyor bana yaptığını canımdan değerli dediği kızına nasıl yaptı. Çikolatayla o kadından daha çok mutlu olurdu mesela onun mutluluğu daha önemli değil mi diye sordum susuyor..Adam eve gelmeden önce uzun uzun biriyle konuşacak vakit bulabiliyorsa iş temposu o kadar da yoğun değildir. Ben asla yapmam ama kadınların ev işini üstüne almasına bişey diyemiyorum. Beğenmiyordur, rahat etmiyordur vs. Ama çocuklarla ilgili herşeyin kadının görevi sayılması tam bir saçmalık. Babamızın evinden getirmedik bu çocukları, ne kadar yoğun olursa olsun beyefendiler çocuklarına vakit ayırmak zorundalar. Hadi sizi sevmiyor, aldattı, boşanır gidersiniz. Çocuğuna ayırmadığı vakti nasıl elin kadınına ayırır. O kadar vakitte çocuğun ödevini yaptırıp sohbet etmek varken, nasıl ihanet için kullanır o vakti. Ben hayatımdan def ederim bu adamı, ama çocuğumun hep babası. İlerde o da sormayacak mı bu soruları, nasıl anlatırım bu durumu çocuğuma, çok zor çoksize yaptığı tam bir şrefsizlik zaten, birde çocuğunuza yaptıkları varken affedebilir misiniz bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?