arkadas cevresı cok onemlıTek yaşayan bi arkadaşım var benden 3 yaş küçük onun da bir çocuğu var durumumu biliyo yanına tasinmami istiyo. Bikaç gün içinde netleşecek ne olacağı.
Heh bir de bunu diyecektim.yahu hamile olduğunuzu herkes nasıl biliyor bu halimle isteyen var demek nedir.
benı etıketlersenız yazdıgınızıda gorebılırım
bakıs acısınızı oldukca genıs tutuyorsunuz ama gercekler bunlar degıl
o zaman anlatın biz de bilelim nasıl yaşadıklarını..zira biz 2 koca insan 5 yaşındaki oğlumuzun masrafları eğitimi,yetiştirmesi derken ancak başediyoruz..maddi manevi zorlandığımız oluyor..Tek yaşayan bi arkadaşım var benden 3 yaş küçük onun da bir çocuğu var durumumu biliyo yanına tasinmami istiyo. Bikaç gün içinde netleşecek ne olacağı.
Teşekkür ederim. Çok fazla şey yaşadım ben hiç bişey yasamayana ütopya gibi gelebilir. Yasadiysaniz da böyle konusmazdiniz. Sokakta da kaldım kışın ortasında bankta da sabahladim bi apartmana girip orda da uyudum 5 kuruş param da yoktu o zamanlar kontör vardı o da yoktu arayamadim kimseyi siginacak kimsem de yoktu çok çok fazla şeyler. Dedigim gibi cilt cilt kitap çıkar bu yüzden bu kadar cesaretliyim belki de herseye rağmen ayakta kalabildigim için ölmeyi hiç dusunmedigim için.
yahu empatı yapmak baska bısey yapıyoruzSence ben utopyada yasiyosam sende bence empati yoksuninun tekisin bu benim dusuncem kardesim sen kimsin ki kafana gore banayorum yapiyosun cok ayip cok burda herkes dusuncelerini paylasmakta ozgur ve bizde oyle yapiyoruz gulme komsuna gelir basina demisler dusmez kalmak tek allah unutmayin
aynı seylerı yasamadım ama cok sey yasadımTeşekkür ederim. Çok fazla şey yaşadım ben hiç bişey yasamayana ütopya gibi gelebilir. Yasadiysaniz da böyle konusmazdiniz. Sokakta da kaldım kışın ortasında bankta da sabahladim bi apartmana girip orda da uyudum 5 kuruş param da yoktu o zamanlar kontör vardı o da yoktu arayamadim kimseyi siginacak kimsem de yoktu çok çok fazla şeyler. Dedigim gibi cilt cilt kitap çıkar bu yüzden bu kadar cesaretliyim belki de herseye rağmen ayakta kalabildigim için ölmeyi hiç dusunmedigim için.
o zaman yalnızdınız..sadece kendi sorumluluğunuz vardır..şimdi bebeğinize sorumluluğunuz var.onu bu şartlarda yaşatabilit misiniz?paran olmazsa bankat uyutamazsın o bebeği..hakkın da yok..Teşekkür ederim. Çok fazla şey yaşadım ben hiç bişey yasamayana ütopya gibi gelebilir. Yasadiysaniz da böyle konusmazdiniz. Sokakta da kaldım kışın ortasında bankta da sabahladim bi apartmana girip orda da uyudum 5 kuruş param da yoktu o zamanlar kontör vardı o da yoktu arayamadim kimseyi siginacak kimsem de yoktu çok çok fazla şeyler. Dedigim gibi cilt cilt kitap çıkar bu yüzden bu kadar cesaretliyim belki de herseye rağmen ayakta kalabildigim için ölmeyi hiç dusunmedigim için.
adam ne zamandır yokElime hoparlör alıp tabiki de duyurmadim. Baba bırakıp gidince yakın cevrem bi çözüm bulmaya çalıştı. Tanidiklarim dedim zaten.
Bu tavsiye edilecek bişey değil ... Durumu ogrenenler sahip çıkmak istedi. Öncesinde zaten baba yanimizdaydi.
bende oglum 2 aylıkken ayrıldımZor olacak evet. Herkesin hayatında zorlu bi süreç var kimininki daha uzun kimininki daha kısa. Kimse dört dörtlük bi hayat yaşamıyo ki. Tüm yasadiklarima rağmen hala ayakta kalisim bile muhteşem değil mi ... zayıf olabilirdim kaldiramayabilirdim hayatıma son verebilirdim ergenligimde de yaşadım bu zor zamanları. Gucluyum bence. Ayrıca herkesin hayatı pamuk ipliğine bağlı ... eşiniz bugün evden çıktığında kim doneceginin garantisini verebilir ? Hersey Allah ın elinde
Sence ben utopyada yasiyosam sende bence empati yoksuninun tekisin bu benim dusuncem kardesim sen kimsin ki kafana gore banayorum yapiyosun cok ayip cok burda herkes dusuncelerini paylasmakta ozgur ve bizde oyle yapiyoruz gulme komsuna gelir basina demisler dusmez kalmak tek allah unutmayin
Şuanda ıyı durumdaydım ısım var calısıyorum cok guzel paralar kazanıyorum oglum ıcın maddı manevı herseyı en ınce ayrıntısına kadar dusunebılıyorumSiz de çok zor bi hayat yasamissiniz şu an ne durumdasiniz bilmiyorum ama Allah sizin de yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?