İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

Çok sevindim çok mutlu oldum adınıza. Umarım bizde sizin kadar şanslı olabiliriz

Yanlış.... sprem bankası Türkiye de yasak.... olsa da zaten çok pahalı.... sırf çocuk sahibi olmak için ilişkiye girmek çok avrupaiii..... sonra noluyo.... bunun parası yok zengin olsa bakar başının çaresine...

Iyide kardesim ben bu kiz icin demiyorum sperm bankasini ornek veriyorum insanlar evlenmeden cocuk sahibi olmak icin bu yollara bas vuruyorlar diyorum cok avrupaiii olabilir bu sizin gorusunuz

Nerdeyse nikahsız ve babasız bebek büyütmek daha cool diyeceksiniz
Yok daha neler
Millet nikahlı babalı bebeği zor büyütüyor, maddi manevi zor
Ben öğrenciyim de rahmimdeki bebekten mutluluk duydum da hikaye bunlar, konun nasıl başladı şimdi ne hale geldi
Çok mutluysan birinci rahmindeki bebeği niye aldırdın derler adama
Desene baktım adam 2.kez yemiyo, 10 haftayı da doldurdum bu kez aldıramıyorum diye
Çok matah bi örnekmişsin gibi konuşman sinir bozucu
Bebeğin doğsun sonra görüşelim olur mu

18 yasinda evlendin 5 yıl sürdü bunu anladik. Şuan 23 yasindasin bosandin baska sevgili yaptın 8 ay evvel cocuk aldırdın simdi gene hamilesin burda bi cetrefillik var basli başına zaten.
En önemlisi seni hizmetci olarak ogullarina alan aile nasil liseyi bitirene kadar okuttu? Hadi liseyi bitirdin Üniv i kazandin bedavami okunuyor hep masraf cok kotu bi eşe sahiptin nasil 5 yıl üniversite okman icin önayak oldu o adam sana o kadar karistiki bu konu bi yerde bi yalan var

Hem senin bütün eski konusmalarin bebek arayışın 2015 yilina ait 2-3 yil oncesine ait olmali bebek istediysen bilmiyorum sanki bu yazdıkların yalan kokuyor inandirici degil

kurban oldugum Rabbim size vererek bizede vermeyerek imtihan ediyor işte.
Allah yardımcın olsun.ayrıca bi tanıdıgımızda bekarken hamileydi evlendiler düğünden 5 ay sonra dogurdu erken dogum dediler kimse inanmadı ama sonuc olarak evlendiler kadında cocukta ortada kalmadı.
adam degilmis seninki vesselam

Sperm bankasını falan bilmem de 15-20 sene sonra bu bebek büyüdüğünde benim babam nerde beni neden istemiyor diye kendini suçlu hissettiğinde ona nasıl yardım edeceksiniz onu düşünün bence.Çocuk dediğin yemek verip okula göndermekle doymaz sadece,duygu dünyası da var.ruhsal sağlığını koruyabilecek misiniz?

Amaaan Çek, biz ne dersek diyelim boşuna.
Tamam çocuk olmuş artık, aldır diyemiyorum çünkü onun da yaşama hakkı var. Var da ya sonra diyor insan işte?
Sonra ne olacak? Bu kadın bakabilecek mi? Kolay mı bekar anne olmak, işte Cute anlatmış, ailesi yanındayken bile neler çekmiş.
Bu kızın ailesi de arkasında değil. Bilmiyorum ya her yerden kuşatılmış gibi.
Bize de ancak keşke demek kalıyor. Keşke yapmasaydı şu çocuğu.
Yani biriyle anlaşıp evlenseydi, böyle böyle sorunum var, tedavi ile deneriz deseydi ya ne olacaktı ki? O zaman paşa paşa kür de alırdı, doktora da giderdi, her şey meşru olurdu. En azından bebekciğin bir evi olurdu.
Ya da şu anne olma merakını birkaç yıl dizginleyip, çalışıp hayatını düzene sokup, tekrar aşık olmayı bekleseydi.
Neden her şeyi en zoruyla yaşamak zorunda bıraktı ki kendini? Biz bunu diyoruz. Ne yani son hamile kalma dönemi falan mıydı? Şimdi kalamasa hiç mi kalamayacaktı. Yok değil mi, ben de pkoluyum, valla doktor kısırsın falan demedi bana. Biraz uğraştırıcı evet ama interfilite değiliz ki tamamen. Bebek kaçmıyordu ki bu kadar kovalamış, biz onu diyoruz.

22 yaşindasin 5 yil süren evliliğin oldu 2 yildir bu adamla berabersin.
15 yaşinda evlendin o zaman.
Hangi doktor 15-20 yaş araliğindaki birine çocuğun olmaz der?
Maşallah 5 senede olmamiş 2 senede 2 kere olmuş.
Bari tutarli atin.

Eski eşim can sahibi orda , ben yaşadıklarımı yazdım az çok. Yalansa Allah beni doğru da siz iftira atıyosanız uydurma diye de sizi helak etsin.

Kadin sığınma evine başvurun off ya :/ ne biçim adam bu ya niye yaptı madem bakmio

bence o ütopyada yaşıyor yok öyle bi dünya

meryem uzerli de kimse burda örnek gosteriliyor hey allam ya
Ben meryem uzerliyi örnek gösterirken arkadaş konuyu normalleştirmiş bekar anne olmak kolay normal vs diye.
Meryem uzerli için normal ve kolay olur maddi sorun yok çünkü diye örnek verdim.
Hoş bana göre kim olursa olsun hoş değil olan çocuklara oluyor çünkü.

Bu kişi aldığı darbelerden dolayı 2 kez aynı hatayı yapmış bu kişiden önceside var okuduysanız.
Olur daga çok çocuğu olur merak etmeyin bu hızda.

Bu kişi aldığı darbelerden dolayı 2 kez aynı hatayı yapmış bu kişiden önceside var okuduysanız.
Olur daga çok çocuğu olur merak etmeyin bu hızda.

Evet gayet iyi okudum siz bu kizin hikayesini okudunuz mu? Ilk bebegini aldirmislar bu bir hata ikinciyi istemis adama guvenmis adam sonradan caymis bu kizin ne sucu var asik oldugu adam karektersizin tekiymis bu kizin askini safligini kullanmis ilk basta istemesine ragmen sonradan caymis belki ikinco kurtajdan sonra bir daha cocugu olmayacakti.. ilk bebegini kaybetmenin uzuntusunu nasil ikincide de yasasin burda bahsettigimiz bir can ya

Bunun normallestirmekle alakaai yok kardesim insanlarin basina boyle seyler gelebiliyor bir insan tecavuze ugrar dogurmak zorunda kalir bir insan zorla evlendirilir ustune kuma gelir dogurmak zorunda kalir bir insan evlenmek istemez ama cocuk ister gidee dogurur bu kizda simdi bebegimden guc aliyorum diyo kendi istegi ve iradesiyle insanlarim hikayelerini bilmiyoruz ki kim ne yasamis bilmiyorum yargisi infaz yapmadan empati yapalim size gore yanlis olabilir ama bu cirkince yargilama hakkini vermiyor kimseye!

Yedinci syf lardan direk son sayfaya geldim arada bisey kacirdim mi bilmiyorum.
Ama ilkinde erkek arkadasi o bebegi aldir yoksa yerkederim demis aldirmis. Beni dusunduren boyle diyen adam hadi bebek yapalim demez. Ama bu hatun forumlarda sekiz aydir hamile kalamiyorum doktor simdi ilac kullanmana gerek yok, adet oldukca cildiriyorum diyor.
Buyuk ihtimalle korunuyorum diyerek kandirdi.
Eger arada dedigim gibi farkli bi hikaye cikmadiysa erkek zaten bana guvenme demis yani hanim kizimiz sekiz ay habersiz hamile kalmaya calisiyosa o kadar da saf degil sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…