İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

Bahsettiğiniz bekar anneler meryem uzerli gibi kişilerse onlara hayat herzaman güzel.
Bir eşi olduğunda bile insanın çocuk büyütmek zorken bunu böyle normalleştirmeye çalışmak çok saçma.
Hayat okadar tozpembe bakılacak gibi değil.
Sizin bebeğiniz olacak o bebeği kucağınıza aldığınızda eşinizin size vermiş olduğu manevi destek ve sevgi ve o çocuğun sevgisindeki paylaşım bu insanda olmayacak ve o gün başlıyacak o zorluklar.
Böylesi önemli konuları normalleştire normalleştire artık normal şeyler anormal gelip yadırganır oldu.
Bir insan isterse yüzlerce kişiyle ilişki yaşar o kendini bağlar, ama çocuk bir gelecektir onun hayatını kendi kararımızla mahvetmeye hakkımız asla olamaz.

Bence bi etrafiniza bakin evlenmek istemeyip sirf cocuk sahibi olmak icin bile cinsel iliskiye giren bayanlar var sperm bankalari var bence siz cok dar dusunuyosunuz bence diyorum yani bu benjm bakis acim bu kadin belki bir daha aldigibyaralardan dolayi evlenmeyecek ve asla cocuk sahibi olamayacakti belki bu bebek ilk ve son bebegi olacak bunu bilemeyiz

Bebek doğsun sonra gel bakalım aynı şeyleri düşünecek misin
Karnında durduğu gibi kolay değil, çocuk sorumluluk demek
Maddi manevi..

Afedersinizde siz ancak meryem uzerli gibi bir bekar anne biliyosaniz o sizin sorununuz ben sizin dusuncenizede saygi duyuyorum ama bu kadinin cocuguna bakmayacagina nasil bu kadar emin olabiliyosunuz dedigim gibi benim tanidigim bir suru bekar anne var gayet de normal yadantilarina devam ediyolar

bu kadın %95 evlılık yapacak baska bırıyle bu adam donmezse gerı
o adam sence bu cocugua bu ılıskıye deger verecekmı?
ben dar dusunmuyorum ben avrupalıyım ama turkıyede yasıyorum
ınsan nerede nasıl yasadıgını bılmelı
hadı parası olsa eyvallah etmesın ust kademeden bırını bulur dıcem ama parasıda yok ogrencı daha
sperm bankasımı?
bence sız ucuyorsunuz
kımsenın bır cana bır evlada bunları yasatmaya sırf anne olmak ıcın bıle hakkı yok
soyunu devam ettırmeyı verseydı
evlatlık alsaydıda olmazmıydı?

evlılık dısı cocuklarımı var?
sahsen benım cevremdede var
mahallenın en guzel kızıydı 15 yasında hamıle kaldı(cahıldı en azından)
hıc evlenmedı
ınsanlar tarafından hep dıslandı
sonramı
evlendı
cocuk anananede kaldı
degdımı sızce?

son yazdığınız mesajlarınızı okudum. gerçekten neler yaşadığınızı biz bilemeyiz belli ki kötü dönemlerden geçmişsiniz. ancak şuan üniv okuyorsunuz ne paranız ne işiniz ne de kalıcak yeriniz var. kendinize nasıl bu kadar güveniyosunuz ben de aynı durumda öğrenciyim de ondan soruyorum yani aklım almıyor çocuk demek sadece sevgiyle büyüyecek bişey değil ki tamam babası olmasın ama maddiyat olmadıktan sonra arkadaşınızın evinde kalmaya ne kadar daha devam edeceksiniz? okul bitti diyelim çocuğu kime bırakacaksınız da işe gireceksiniz kısıtlı kazandığınız parayla ev mi tutacaksınız bakıcı mı ne yapmayı düşünüyosunuz gerçekten çok merak ediyorum...

Etrafımda çok var bu halimde bile evlenmek isteyen maddi durumu iyi tanıdıklarım. Evlilik düşünmüyorum. Benim de çevremde çok var tek başına benden daha küçük yaşta çocuk sahibi olan. Tabiki de baba yanımda olsun isterdim ama su an o bile umrumda değil.

Guzel kardesim avrupali olabilirsin ama bu bakis acini hic degistirmemis evlat bir mucizedir evlat nasibiyle gelir hem siz nerden biliyosunuz bu insanim bir evlilil yapicano muneccim misiniz? Bana ucuyosun diyosun ben gorduklerimi soyluyorum bunlari yasayan insanlarlar var gordum tanidim diyorum yargilamayalim kimseyi diyorum krndimce destej vermeye calisiyorum bu dmek olmuyor ki siz bana saldirin bu hakki nerden buluyosunuz

siz nerde yaşıyorsunuz

Okul benim için engel değil tüm o zorlukları yaşarken de öğrenciydim hemde çok küçüktüm.

Tek yaşayan bi arkadaşım var benden 3 yaş küçük onun da bir çocuğu var durumumu biliyo yanına tasinmami istiyo. Bikaç gün içinde netleşecek ne olacağı.

Bu bayan 15 yasinda degil 23 yasinda belirli bir egitim almis bir arkadasimiz simdi farki gorebiliyo musunuz?

yahu hamile olduğunuzu herkes nasıl biliyor bu halimle isteyen var demek nedir.

bence o ütopyada yaşıyor yok öyle bi dünya

Sence ben utopyada yasiyosam sende bence empati yoksuninun tekisin bu benim dusuncem kardesim sen kimsin ki kafana gore banayorum yapiyosun cok ayip cok burda herkes dusuncelerini paylasmakta ozgur ve bizde oyle yapiyoruz gulme komsuna gelir basina demisler dusmez kalmak tek allah unutmayin

Allah Allah demek ki boşuna kendinizi rezil etmişsiniz adama ve adamın ailesine.
Başınızın çaresine bakmak o kadar da zor değilmiş,tebrikler.

benı etıketlersenız yazdıgınızıda gorebılırım
bakıs acısınızı oldukca genıs tutuyorsunuz ama gercekler bunlar degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…