Bahsettiğiniz bekar anneler meryem uzerli gibi kişilerse onlara hayat herzaman güzel.Ilk haftalarda doktor bana da aldir demisti ama cok sukur saglikli benim oglum dunyada milyarlarca bekar anne var neden isin olumsuz yonunden bakiyosunuz? Tabiki bu insaninda bir hayati ozel hayati olacak ama neden kendini bebegine adamasin? Niye hep baslarina bu tur olaylar gelmis kadinlara ikinci sinif insan muamelesi yapiliyor? Benim tanidigim bir suru bekar anneler var hem kendi hayatlari var hem de bebeklerine cocuklarina annelik yapabiliyorlar bence yargilamadan once biraz empati kurmayi deneleyim
Bebek doğsun sonra gel bakalım aynı şeyleri düşünecek misinDiyorum zaten belki de tek suç benim ama mutluyum hiç olmadığım kadar. Bi amacım var artık. Neden böyle yaptım , böyle yapmamaliydim , şöyle yapmaliydim vs demenin hiç bi anlamı yok şu saatten sonra. Neden böyle olduğunu değil bundan sonra ne olacağını düşünüyorum. Umutsuz da değilim karamsar da. Herşey yoluna girecek inanıyorum.
bu kadın %95 evlılık yapacak baska bırıyle bu adam donmezse gerıBence bi etrafiniza bakin evlenmek istemeyip sirf cocuk sahibi olmak icin bile cinsel iliskiye giren bayanlar var sperm bankalari var bence siz cok dar dusunuyosunuz bence diyorum yani bu benjm bakis acim bu kadin belki bir daha aldigibyaralardan dolayi evlenmeyecek ve asla cocuk sahibi olamayacakti belki bu bebek ilk ve son bebegi olacak bunu bilemeyiz
evlılık dısı cocuklarımı var?Afedersinizde siz ancak meryem uzerli gibi bir bekar anne biliyosaniz o sizin sorununuz ben sizin dusuncenizede saygi duyuyorum ama bu kadinin cocuguna bakmayacagina nasil bu kadar emin olabiliyosunuz dedigim gibi benim tanidigim bir suru bekar anne var gayet de normal yadantilarina devam ediyolar
Afedersinizde siz ancak meryem uzerli gibi bir bekar anne biliyosaniz o sizin sorununuz ben sizin dusuncenizede saygi duyuyorum ama bu kadinin cocuguna bakmayacagina nasil bu kadar emin olabiliyosunuz dedigim gibi benim tanidigim bir suru bekar anne var gayet de normal yadantilarina devam ediyolar
Bizim mahallede yaşamadığı kesinsiz nerde yaşıyorsunuz
Bizim mahallede yaşamadığı kesin
Okul benim için engel değil tüm o zorlukları yaşarken de öğrenciydim hemde çok küçüktüm.
Etrafımda çok var bu halimde bile evlenmek isteyen maddi durumu iyi tanıdıklarım. Evlilik düşünmüyorum. Benim de çevremde çok var tek başına benden daha küçük yaşta çocuk sahibi olan. Tabiki de baba yanımda olsun isterdim ama su an o bile umrumda değil.
bence o ütopyada yaşıyor yok öyle bi dünya
Guzel kardesim avrupali olabilirsin ama bu bakis acini hic degistirmemis evlat bir mucizedir evlat nasibiyle gelir hem siz nerden biliyosunuz bu insanim bir evlilil yapicano muneccim misiniz? Bana ucuyosun diyosun ben gorduklerimi soyluyorum bunlari yasayan insanlarlar var gordum tanidim diyorum yargilamayalim kimseyi diyorum krndimce destej vermeye calisiyorum bu dmek olmuyor ki siz bana saldirin bu hakki nerden buluyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?