madem karar vermişsin mücadelenide edeceksin nerede yaşayacaksın ,, bebek doğunca çalışamayacaksın kimler bakacak sizee .. şimdiden sonra ne yapmayı planlıyorsunn..Annem aramış bugün uyurken en son konuştuğumuzda reddetmislerdi çünkü aldırmak istemedim doğurmak istedim. Napicaz nasıl olacak diye konuştuk bi çıkar yol bulucaz inşallah. Ben bu bebeği çok istedim böyle olacağı aklımın ucundan geçmedi kandirmadim da kimseyi her ay bekledi o da acaba hamile misin diye. Öğrendiğimizde de sorun yoktu hersey yolundaydı ne olduysa sonra oldu bende olanlara inanamadım. Şu an kabullendim ve sadece bebeğimi düşünüyorum.
tamam da canim madem karsilikli istemissiniz bu adam sana nikah yapmayinca anlamadin mi sen sahiplenmiceini??? sen sana nikah yapmayan bi adamdan hamile kalmak icn ne die bu kadar ugrastin? evlenseydinizde ondan sonra gitseydin tedavini olsaydin doktora sanki evliymissin gibi ama hicbi garantin olmadan nasi gidiosun neye guvenerek ki bu adam ilk bebeine kiymis bi adam sen nasi bu adama ikinci kez guvenip bida hamile kaldin hemde nikah yapmadan? asil yanlis bu anlamiomusun? bebeine de yazik umarim ailen sana sahip cikar hatani kabullenir de sokaklarda surunmek zorunda kalmazsiniz gercekten sen zor bi gecmisten daha zor bi gelecege atmissin kendini ve bunu kendine sen yapmissin. ne yasadiimi bilemezsiniz demissin ama yasadiklarin bu yasayacaklarina sebep olcak seyler diil. sen hicbi sekilde bu adamla ya da baska biriyle her neyse evlenmeden boyle buyuk bi adim atmamaliydin!!!! cocuk yapmak oyuncak diil ya nasi guvenebildin? o adam zaten adam olsaydi ilk hamileliinde seninle evlenirdi o zaman evlenmeyen adam ikincide neden evlensin?Annem aramış bugün uyurken en son konuştuğumuzda reddetmislerdi çünkü aldırmak istemedim doğurmak istedim. Napicaz nasıl olacak diye konuştuk bi çıkar yol bulucaz inşallah. Ben bu bebeği çok istedim böyle olacağı aklımın ucundan geçmedi kandirmadim da kimseyi her ay bekledi o da acaba hamile misin diye. Öğrendiğimizde de sorun yoktu hersey yolundaydı ne olduysa sonra oldu bende olanlara inanamadım. Şu an kabullendim ve sadece bebeğimi düşünüyorum.
siz hamile oldugunuz için bence daha duygusal bakıyorsunuz konuyaArkadasim bence sen bu konuyu sil yorumlara bakiyorumda ne kadar cok yargilamayi seven insanlar olmusuz cikmisiz biz hamile kalamayacagin soylendigi icin rahat davranmissin olabilir ilk bebegini sartlardan dolayi aldirmak zorunda kalmissin olabilir pisman olup ikinciyi yapmissin ama kandirilmissin senin sucun degil olabilir evlenmeden iliskiye girmissin olabilir herkes hata yapar bence senin hatan ilk bebesini aldirman olmus o da olabilir sartlar oyle gostermis simdi bir amacim var bebegime adiyorum kendimidiyosun bence cok guzel birsey bu haklarini arastir guzelim siginma evlerini arastir ailen arkanda durursa orada dur rabbim her zaman yaninda olsun insallah her gece uyumadan dua et
iyide biz sana nasıl yardımcı olacağız ki buradan iki kelime sözle moralin düzeliyorsa şunu diyeyim umut et o adam hatasını anlayıp çocuğuna sahip olacak çok mutlu bir yuvanız olucak seni çok sevicek inşallah hep dua et...Kimse seni istemiyorsada arkadaşların söylediği gibi kadın sığınma evine git ...Çok seviyorum. Bebeğimle de çok mutluyum. Bi düzen kuracak durumda olmadıklarını söylüyolar. Allah büyük bi kapı açar. Şu an desteğe ihtiyacım var çok bilmiş yorumlarınızdan ziyade. Hayat bu kimin başına ne geleceği belli olmaz. Kötü yorum yapmadan düşünün kınayan kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş. Şu an bundan öncesinin bi önemi yok. Nasıl oldu niye oldu olmamalıydı. .. Söylediklerinizi bende biliyorum. Bundan sonrası önemli. İyi dilekleriyle destek olacaklar önemli. Küstah küstah konuşmalarınız sadece beni üzüyo.
bakın hanımefendı bende bekar bır anneydımIlk haftalarda doktor bana da aldir demisti ama cok sukur saglikli benim oglum dunyada milyarlarca bekar anne var neden isin olumsuz yonunden bakiyosunuz? Tabiki bu insaninda bir hayati ozel hayati olacak ama neden kendini bebegine adamasin? Niye hep baslarina bu tur olaylar gelmis kadinlara ikinci sinif insan muamelesi yapiliyor? Benim tanidigim bir suru bekar anneler var hem kendi hayatlari var hem de bebeklerine cocuklarina annelik yapabiliyorlar bence yargilamadan once biraz empati kurmayi deneleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?