İki buçuk aylık hamileyim , babası sahip çıkmıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum

nefsinizin adını aşk koyup hem kendinize hem millete yutturuyorsunuz bu yalanı.
aşk değil bu
sadece hastalıklı, saçma sapan, mantıksız ilişkilerin sonucu.
o yavrular siz tavşan gibi sevişin anlaşamayınca aldırın diye yaratılmıyor.
aşkmış
aldırdığınız yavruya ve doğurursanız şu an karnınızda olan yavruya çeçitli şekillerde yaftalandıkları, bir soyadına sahip olamadıkları, baba diyecekleri kimsenin olmamasının nedenini sordukları zaman aşk dersiniz.
bakalım ne kadar etkili olacak.

Sen nerde kalıyodun öğrenciyken yurtkura başvursaydın yurtta kalırdın son senenmiş zaten doğumdan sonra kreşe verir işe girersin üzülme mesleğin varmış olmasa kötüydü kıyafet falan burdan yardım ederiz bebişe doğum devlette olur zaten korkma sen aldırma bebeğini bir süre kadın sığınma evinde kalırsın doğumdan sonra en kötü sonra işe girersin

Mesele anlaşıldı. Adamı evliliğe zorlamak tutmamış galiba??
Böyle insanlara her şey müstahak diyeceğim de ortada artık bir bebek var. Kimseyi böyle oyunlarla evliliğe zorlamak ahlaki değil diyeceğim de konu sahibinin ahlak sahibi olduğunu da düşünüyorum. Ailesine ayrı yazık bebeğe ayrı yazık.

ben evliyim hamileyken okula gittim kimse bişey demiyo merak etme normal artık hamilelere alışkan öğrenciler yardımc bile oluyorlar

İnanın hepiniz çok haklısınız , belki de az bile söylüyosunuz. Evet okudukça üzülüyorum ama haklısınız...

Bu yorumlardan sonra banlanmam muhtemeldir ama pişman değilim
İçim soğumaz yazmazsam çünkü
Başına ne gelse müstehak
Allah rahimi oyuncak edin diye vermemiş kimseye
Daha once yazdığı konuyu okuyunca ben de şu an senle aynı duyguları paylaşıyorum. Ahlaksizsin konu sahibi evlenmeden hamile kaldığın icin degil evlenmek için bir bebeği kullanmaya calistigin için. Ayda bir yapıyoruz diyor bi de ya cildiricam millet burda hamile kalmak için neler çekiyor senin yaptığın resmen can kıyma hobisi

tamam o zaman sığınma evine başvur.
bebek doğana kadar bulaşıkçılık, temizlik vs çalışabildiğin kadar da çalış.
okuyormuş bence okusun ya yazık bebek doğunca okuyamaz kadın sıığınmaevinde kalsın doğuma kadar hem çalışsın hem okusun doğumdan sonra işe girer çokmu imkansız ki

Yaptığın çok yanlış. Hiçbir doğru yanı yok.

Fakat karnındaki bebeğe üzülüyorum. Olan yavruya olacak. Günahsız, tertemiz bebeğe.

Hanımlar tamam yaptığı son derece onursuzca lakin yeterince eleştirilmiş. Iş işten geçmiş. Bundan sonra mantıklı çözüm üretseniz? Mantıklı fikirleri olan varsa paylaşsa falan??

İnanın hepiniz çok haklısınız , belki de az bile söylüyosunuz. Evet okudukça üzülüyorum ama haklısınız...
Kendin ne yaşıyosan yaşa
Medeni halin ya da neyden ne kadar zevk aldığın kimseyi bağlamaz
Ama korunmayı öğrenin adam gibi derdik
Sen level atlamışsın ilaçla adam istemediği halde nasıl hamile kalırımı planlamışsın
Kendi kazdığın kuyuya kendin düştün madem kendin çık
Ailen de haklı kaçıp giden adamda, kimse seni kandırmamış çünkü
Şimdi hindi gibi düşün dur

Allah razı olsun sağolun yorumlarınız için. Rabbim bi kapı açar.

Aynı adamdan daha önce hamile kalıyorsun, kürtaj oluyorsun.
Şimdi yine hamilesin, adam bu defa kabul etmiyor, istemiyor. Sen bu adamı elinde tutmak için mi hamile kalıp duruyorsun?

Acaba bu kadınlar ne zaman akıllanacak?

Şaşkınım Sanırım kürtaj vaktini geçirdiniz bu saatten sonra umarım yaşadıklarınızdan ders alırsınız. Yurtta bile kalıyor olsanız onunda ödemesi var, yemek içmek var, hamileliğinizde doktor kontrolleri, doğum, bebeğin masrafları bunları nasıl halledeceksiniz? Hamile olarak verimli de çalışamazsınız ki normalde bile iş bulmak öğrenci için çok zor. Ailenizden af dileyin ve onlardan yardım isteyin. Aksi durumda bebeğiniz için hayat çok kolay olmayacak...

Amin sağolun Allah razı olsun. Bi arkadaşımda kalıyorum. Bikaç güne gidicem burdan da. Öğrendiğimden beri düşünüyorum ama bebeğimden vazgeçemedim.

İnsan eti insana ağır gelir arkadaşınızda olsa nekadar idare eder ki sizi. biran evvel kadın sığınma evine gidin daha sonra neyapacağınıza karar verirsiniz.Bu arada gerçekten üzüldüm daha öncede bir cana kıymışsınız aynı hatayı tekrar yapmanız gerçekten büyük hata aldırdığınız çocuğunuz ne günahı va r? peki bunun lütfen bundan sonraki hayatınızda ve seçimlerinizde aklı selim davranın.Aileden kimseniz yokmu sizi kabullendirecek ?

Deli olacağım ya !
Evli değil,
Daha önce istememiş çocuk aldırtan bir adam,
Aile bilmiyor ve öğrenmiş şimdi reddediyor (bu da demektir ki ailenin yapısı belli kabul etmeyecekler)..
Gerçek mi bu?

Bari konuda biri çıkıp ta konu sahibinin üstüne yüklenmeyin demesin
Tercih şu bu diye dem vurmasın, çocuk 2 kişinin tercihiyle olur
Ne tercihi cadılar gibi hileye başvurmuş, adam birinciyi aldıralım dmeiş bu ikinciyi planlamış
Kimse yardım da etmesin asıl yardım edilmesi gereken yüreği temiz bir sürü insan var gidin onlara yardım edin
Konu sahibinin B planı vardır muhtemelen, kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…