Merdiven altı yer bulur belkiBebek 10 haftalik aldıramaz ki
Böyle insanlara her şey müstahak diyeceğim de ortada artık bir bebek var. Kimseyi böyle oyunlarla evliliğe zorlamak ahlaki değil diyeceğim de konu sahibinin ahlak sahibi olduğunu da düşünüyorum. Ailesine ayrı yazık bebeğe ayrı yazık.Mesele anlaşıldı. Adamı evliliğe zorlamak tutmamış galiba??
Sanırsın ki kaç yıldır evlat hasreti çekiyolar birlikte
Daha once yazdığı konuyu okuyunca ben de şu an senle aynı duyguları paylaşıyorum. Ahlaksizsin konu sahibi evlenmeden hamile kaldığın icin degil evlenmek için bir bebeği kullanmaya calistigin için. Ayda bir yapıyoruz diyor bi de ya cildiricam millet burda hamile kalmak için neler çekiyor senin yaptığın resmen can kıyma hobisiBu yorumlardan sonra banlanmam muhtemeldir ama pişman değilim
İçim soğumaz yazmazsam çünkü
Başına ne gelse müstehak
Allah rahimi oyuncak edin diye vermemiş kimseye
okuyormuş bence okusun ya yazık bebek doğunca okuyamaz kadın sıığınmaevinde kalsın doğuma kadar hem çalışsın hem okusun doğumdan sonra işe girer çokmu imkansız kitamam o zaman sığınma evine başvur.
bebek doğana kadar bulaşıkçılık, temizlik vs çalışabildiğin kadar da çalış.
Kendin ne yaşıyosan yaşaİnanın hepiniz çok haklısınız , belki de az bile söylüyosunuz. Evet okudukça üzülüyorum ama haklısınız...
Amin sağolun Allah razı olsun. Bi arkadaşımda kalıyorum. Bikaç güne gidicem burdan da. Öğrendiğimden beri düşünüyorum ama bebeğimden vazgeçemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?