3. Şahıslar hayatınızda ne kadar aktifse sizin evlilikte o kadar pasif ve kötü haldedir , 3. Şahıslarla olan münasebetinize , görüşme sıklığınıza dikkat edin ...Merhaba eşimle 8senelik ilişki sonrası çook aşık evlendik evlendiğim günden beri eşimin anne babasından kopaması ile uğraşıyordum iki güne bir üç güne bir görüşüyorduk 1. Senenin sonuna kadar böyle devam etti bende doldum patladım eşimle çok tartıştık sonra ben hamile kaldım beneğimiz dünyaya geldi her soruna rağmen her strese rağmen ne lohusa depresyonuna girdim ne moralimi bozdum ne naz yaptım 2. Gün ayağa kalktım emzirme dönemi sporlarına başladım kendime geldim yani kendime bakıyorum her şeyden önce kendim için kendime bakıyorum. Her neyse. Doğumdan sonra eşimle aramıza sogukluklar girdi. Hem bu lohusa zamanı sık sık ailesi ile görüşmek istemesi beni küçücük bebeğimizi hastaneye hasta ziyaretine ,hastaneden çıkana hasta ziyaretine götürmek istemesi vs beni çok sıktı. Eşimle çok severek evlendim hiç böyle bir sorunumuz olacağını tahmin etmemiştim. Konuştugumuzda ise neden benimle vakit geçirmiyorsun boş zamanlarımızda dediğim zaman ailemin yanında da beraber vakit geçirmiş oluyoruz yine yan yanayız diyor. Kısacası her haftasonu mesai yapıyor yapmadığı zamanlarda ailesi ile beraberiz ilişkimiz soğukluğumuz çok fazla binbir emekler ediyorum anne olmama rağmen sevdiği yemekler evim her zaman temiz kendim güleryüzle anlayışlı olmaya çalışıyorum ama artık çok bunaldım kızlar bu kadar çaba göstermeye ben neden mecburum
Evlenmeden önce böyle bir sorun yasayacagımızı düşünmedim en büyük sorunumuz bu oldu ben de görüşmek istiyorum seviyorum ailesini ama ben iki günde bir üç günde bir gelene gelme diyemezsin gitmek istemesen gitmemek için canımı vermem lazım hiç bahane kabul etmiyorlar çok yoruldum ben eşimle hayat kurmaya değil de var olan hayatına dahil olmaya gelmişim gibi hissediyorumErkeklerin kadınlarla baş vakit geçirme kavramıyla kadınların erkeklerle baş başa vakit geçirme kavramı maalesef ki birbirinden çok ayrı. Kadınlar evimizde ya da dışarıda sadece ikimiz, varsa bir de çocuklarımız olsun istiyor. Adamlarsa yatakta geçirdikleri iki dakikayı baş başa kalmak olarak yoruyor. Yani böyle insana anlatamazsınız ya. Benim babam 27 yılın sonunda anca anladı aile kavramının içinden çıktığı aile değil de kurduğu aile olduğunu. Sizinki ne kadar sürer bilemem.
Canım en son geçen hafta onun çok sevdiği bir yere yemeğe çıktık çok güzel giyindim hazırlandım o da aynı şekilde yemeklerimizi yedik bu konuyu açtım güzel güzel kısaca konuştum bana verdiği cevap sen sadece ikimiz olalım başka kimse olmasın diyorsun ama başkaları varken de biz yine ikimiz yemeğe çıkmış oluyoruz yine ikimiz yan yana oluyoruz diyor böyle bir cevap aldım eşimden. Gittiğimiz zaman o uzanıyor uyuyor ben robot gibi hizmet ediyorum robot gibi oturuyorum kalkıyorum seviyorum ailesini ama sevmek bu kadar kendinden vermek midir.Ciddi ciddi otur konuş baş başa vakit geçirmek de istiyorum de. Aile yanında da mı yakınlaşıcaz de açık ol yani. Aileden uzaklaşmak lazım yakın oturuyorsanız mesela.
Canım en son geçen hafta onun çok sevdiği bir yere yemeğe çıktık çok güzel giyindim hazırlandım o da aynı şekilde yemeklerimizi yedik bu konuyu açtım güzel güzel kısaca konuştum bana verdiği cevap sen sadece ikimiz olalım başka kimse olmasın diyorsun ama başkaları varken de biz yine ikimiz yemeğe çıkmış oluyoruz yine ikimiz yan yana oluyoruz diyor böyle bir cevap aldım eşimden. Gittiğimiz zaman o uzanıyor uyuyor ben robot gibi hizmet ediyorum robot gibi oturuyorum kalkıyorum seviyorum ailesini ama sevmek bu kadar kendinden vermek midir.
Canım onlar vefat edene kadar ben böyle mi yaşayacağım ömrümün her evresinde ben kendimi feda edip edip duruyorum. Eşim neden çözüm bulmuyor sorun yok onun için çok üzülüyorum çok severek evlendik soğuyorum soğumak uzaklaşmak ciddi keskin sınırlar buna üzülüyorum en çoktaKadınlar için aile eş ve çocuklar, erkekler için aile anne, baba, abla, abi, yenge, yeğen, enişte vs.dir.
Hepsinin değil ama çoğu erkeğin beyni bu şekilde çalışır.
Evlenmeden önce ailesinin yanında olmayan hatta ve hatta odasından çıkmayan erkekler evlendikten sonra ana babalarının dibinden ayrılamıyorlar.
Ailesinden kopamayan erkekler evlenmesin, oğlundan kopamayan anneler oğlunu evlendirmesin, kimsenin başını yakmasınlar
Bende öyle bir adamla evlenmişim, düzeldi mi? Evet düzeldi çünkü artık ne kv var ne kp , çünkü vefat ettiler
Canım çok üzülüyorum nasıl düzeltilir bilmiyorum içinden gelmiyor demekki diyorum artık beraber bir şeyler paylaşmak öyleyse bende bıraktım artık buna üzülüyorum çaba gösteren birisi vardı ben vardım ama artık ben yoruldum bebeğimle de ilgileniyorum bunlara kafa yormak beni mental anlamda çok yıpratıyorİşine geliyor bahane yani. Gönlü yok adamın ozaman anasının evinden ayrilmasaymış niye evlenmiş bu anne kuzusu... Ay herkes bi evini bilir yani. Uzak ilde yaşamak çok güzel açıkçası bizim gelin kafası rahat kocası haftasonu evde bütün gün 2 çocukla bakıyorlar.
Hatta bı haftasonumuz var diye bizle bile görüşmüyor eşi oyle istiyo yani. Geziyolar da falan oyle.
İşte kv ile uzak yaşamak kafa rahatlığı sizde de öyle durum olsa keske ev ortamından hala çıkamıyor. Çocuk hala.
Canım haklısın bu konu yüzünden çok tartıştık çok kavga ettik çünkü ben sabrettim sabrettim arada bir söylüyordum ama hep idare ediyordum en sonunda sabrın sonunda patladım sonra görüşmelerimiz azaldı ama şu an birbirimizi doğru düzgün görmüyoruz o sürekli mesai yapıyor mecburi mesai. Mesaileri dışında da kayınbaba sağolsun bir gün evdeyse sabahın 8inde arıyor ne yapıyorsun oğlum diye ama eşim hiç bunlardan rahatsız olmuyor. Beni annem sabah sabah arasa hayırdır anne bir şey mi oldu derim korkarım eşim rahatsızlık duymadığı için artık bende bıraktım akışına bu da artık bşr çabalayan olmadığı için aramıza soğukluklar girdiriyor1 sene fragman izleyip yine de evliliği devam ettirip bebisle taclandirmişsiniz.
Ilk evlendiğinizden beri, adam ne annesinin evinden cikmis, ne de sizi düşünüp kendine bi ayar verebilmiş.
Hakikaten ne beklediniz ki?
Değişecegini mi?
Ömür billah değişmez bu adam, ya her haftasonu ailesine gideceksiniz, ya da bosanacaksiniz.
Çocuk olmadan önce de anlamissiniz ana kuzusu olduğunu ama, devam etmişsiniz.
Ayrilacaginizi düşünmüyorum o yuzden.
Annemin yaninda da beraber vakit geçiriyoruz, yan yanayiz diyen adamdan umudu kesin.
Onlar oyle alismislar, ondan yadirgamiyordur yerli yersiz aramalarını.Canım haklısın bu konu yüzünden çok tartıştık çok kavga ettik çünkü ben sabrettim sabrettim arada bir söylüyordum ama hep idare ediyordum en sonunda sabrın sonunda patladım sonra görüşmelerimiz azaldı ama şu an birbirimizi doğru düzgün görmüyoruz o sürekli mesai yapıyor mecburi mesai. Mesaileri dışında da kayınbaba sağolsun bir gün evdeyse sabahın 8inde arıyor ne yapıyorsun oğlum diye ama eşim hiç bunlardan rahatsız olmuyor. Beni annem sabah sabah arasa hayırdır anne bir şey mi oldu derim korkarım eşim rahatsızlık duymadığı için artık bende bıraktım akışına bu da artık bşr çabalayan olmadığı için aramıza soğukluklar girdiriyor
Canım memurum şu an izindeyim bebeğim henüz 4 aylık ailem başka şehirde yaşıyor ama böyle bir sbebepten dolayı boşanmak bana mantıklı gelmiyor çünkü hala eşimi çok seviyorum evleneli 2 yıl oldu düzeltmek istiyorumOnlar oyle alismislar, ondan yadirgamiyordur yerli yersiz aramalarını.
Mesleginiz var mi? Aileniz nerede?
Bosanmayi ciddi anlamda düşünün derim.
Boyle ömür geçmez.
Esiniz de adam olmaz, kusura bakmayin lütfen.
Canım çok üzülüyorum nasıl düzeltilir bilmiyorum içinden gelmiyor demekki diyorum artık beraber bir şeyler paylaşmak öyleyse bende bıraktım artık buna üzülüyorum çaba gösteren birisi vardı ben vardım ama artık ben yoruldum bebeğimle de ilgileniyorum bunlara kafa yormak beni mental anlamda çok yıpratıyor
O zaman resti cek, blöfünü yap Ne yapiyorsan yap ama ben gelmiyorum diyin.Canım memurum şu an izindeyim bebeğim henüz 4 aylık ailem başka şehirde yaşıyor ama böyle bir sbebepten dolayı boşanmak bana mantıklı gelmiyor çünkü hala eşimi çok seviyorum evleneli 2 yıl oldu düzeltmek istiyorum
Canım benim, sana verecek tavsiyem yokCanım onlar vefat edene kadar ben böyle mi yaşayacağım ömrümün her evresinde ben kendimi feda edip edip duruyorum. Eşim neden çözüm bulmuyor sorun yok onun için çok üzülüyorum çok severek evlendik soğuyorum soğumak uzaklaşmak ciddi keskin sınırlar buna üzülüyorum en çokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?