İki eş arası neden bozulur

Bakin erkek ailesi ile kız ailesi arasında dünya kadar farklar var , evin kızı ile gelin asla aynı bakış açısına sahip değil bizim toplumda, kayınvalide gelin oğlumu benden ayırmak istiyor diye yaygara koparırken bizim kendi ailelerimiz aman huzurları kacmasin da ne olursa olsun modundalar, asla iyi niyetli değil eş aileleri ...

Evet canım onlar hiç rahatsızlık duymuyorlar eşim bir gün evdeysek beraber geçirmek isteyebileceğimizi anlayamıyorlar sık sık hergğn onlara gitsem hiç yadırgamazlar bu da beni şaşırtıyor

Kesinlikle katılıyorum
Benim ex kv kızının düzenini bozmak üzereydi aşırı gidip kaldığı İçin. Sonra çekiliverdi aradan. Damadım da damadım. Aman evlilikleri bozulmasın diye sustu oturdu. Bize yapıştı kaldı, her türlü terbiyesizliği yaptı.
Kızıyla elbet gelini aynı görmüyorlar görmeyecekler. Kızının evliliğini düşündüğü gibi keşke oğlununkini de düşünseler.

Yarı yarıya haklısın aslında ama işte bazen bazı şeyleri bu şekilde abartmadsm abartı olmadığını düşünerek yazmak geliyor içimden ben yaşamadım bu sorunu hatta hala görüşmem Kvmle Bi kere geçenlerde gittim uzun zaman sonra karışmaz gelmez aramaz kendisi

Keşke kızlar birkaç arkadaşıma bu konuyu açmıştım dışardan bir gözle nasıl görünüyor diye bana dedikleri şey haline şükret ya seni sevmeseydi ya hiç çağırmasaydı oldu bende haklılar deyip suskunluğumu devam ettirdim

Canım ilkini yapamam kayınvalidem evet çok iyi birisi hakkında hep herkes iyi konuşur bende iyiliğini gördüm ama çok nazlı birisi çok kırılgan alıngan bebeğimize 40. Gününde gezmeye götürmedik diye üç kere ağlamış birisi. Yanı böyle şeyler de yaşadık ama ben her şeyi anlatmak istemiyorum uzun uzun yani konuşabileceğimi sanmıyorum onunla eşimle de konuşasım gelmiyor artık çünkü eşim ortada bir huzursuzluk varken her şey normalmiş gibi davranabiliyorsa beni yeterince anlamak sevmek istemiyor demekki

Ben bu sorunları çok yaşadım maalesef , asla iyi niyetli değiller...

Evet canım onlar hiç rahatsızlık duymuyorlar eşim bir gün evdeysek beraber geçirmek isteyebileceğimizi anlayamıyorlar sık sık hergğn onlara gitsem hiç yadırgamazlar bu da beni şaşırtıyor
Benim abimde bize aşırı düşkündür yedi yirmidört onlarda olalım ( bekar annemle yaşıyor) istiyor herşeyde birlikte olalım istiyor hatta aynı evde bile yaşamak istedi evleri tribleks gelin dediistemedik istekleri olmayınca kızıyor trip atıyor falan ikinci seneyi devirdik bizde hala bazen bozuk atar gelmiyoruz biz dediğimizde. Şimdi tam tersinide anlatacağım sana. Abim bir sene kadar bir evlilik yaşadı, ayrı oturmadı annemle yaşadılar. Annem sürekli Bi yerlere gitti bize ablama Kendi ailesine gitti geldi yalnız bıraktı onları... Buna rağmen abim en ufak birşeye bizi annemi katmak istedi ne bileyim bir misal vereyim zayenğiş güç sık dışarı çıkmazlardı Bi gün yemeğe çıkmışlar abim anamıda aramış annemde benim ne işim var siz eğlenin diye Red etmiş... Şimdi diyeceğim şu bu örneği niye verdim bazı erkekler ailelerine ayrı bir düşkün olurlar ama eğer insansa kayınvalide halden anlar, tabi bunu birinin de aksettirmesi lazım, yine abime döneyim, eski eşi ilgi isteyen biriydi ve abim ilgilenmediği zaman anneme bize dert yanardı bizde annemde elimizden geleni yapardık abim gözünü açsın da ilgilensin diye...
Bilmiyorum anlatabildim mi
İnşallah kayınvaliden insandır

Gezmeye götürmedin diye ağlayan kayınvalide asla masum değildir, kadın oğluna psikolojik şiddet uygulayarak dediğini yaptırıyor, asla iyi niyetli değil, ay benim Kayinvalidem de böyleydi

Ya yanlış anlama ama nesini seviyorsun böyle bir ailenin? Özel alan diye bir şey bırakmamışlar. Belki regl sin o gün ve yoğun geçiyor.

Oğlu kendi malları çünkü bizse el kızıyız...

Abiniz mümkünse bir daha evlenmesin ayrı bir aile kuracak yapıda değil belli ki.
Evlenmiş sanırım eski eşten de bahsetmişsiniz ama eminim yeni eşi de sikayetcidir anam da anam hallerinden.

Haklısın aksini iddia edemiyorum da işte çözmek için bir yerden başlaman ve sesini artık çıkarman gerekiyor, yoksa bu şekilde gerçek anlamda bitecek evlilik... Tek seçenek o zaman göz dağı vereceksin kocana gerekiyorsa ciddi ciddi valiz hazırlayıp ananın evine gideceksin ve akıllanana kadar gelip seni alana kadar dönmeyeceksin... Almadı mı seni o zaman zil takıp oyna ömrünü yanlış kişiyle geçirmemiş olacaksın, almaya geldiğinde gerçekten pişmansa ve ailesine yani sana ve evladına sahip çıkıp öncelikli olarak sizinle olacaksa döneceksin yuvana... Bu şekilde bu bir yuva değil zaten üzgünüm ama gerçek bu...

Ya yanlış anlama ama nesini seviyorsun böyle bir ailenin? Özel alan diye bir şey bırakmamışlar. Belki regl sin o gün ve yoğun geçiyor.
Canım işte bende bunu anlamıyorum belki işim var hani çağırıp bıraksalar neyse çok ısrarcı davranıyorlar böyle yapa yapa iyice eşimle uzaklaştık artık bende çaba göstermiyorum akışına bıraktım eşim gidelim diyorsa gidiyorum yok diyorsa gitmiyorum çok üzülüyorum artık o kadar severek evlendik

Canım o da geçiyor içimden çok bunaldım sık sık onlarla vakit geçiriyorum ama ailemle hiç uzun zamandır vakit geçirmiyorum gitsem acaba işler daha da sarpa sarar mı uzaklık daha da artar mı diye korkuyorum

Kv yalnız mı kp var mı

Abiniz mümkünse bir daha evlenmesin ayrı bir aile kuracak yapıda değil belli ki.
Evlenmiş sanırım eski eşten de bahsetmişsiniz ama eminim yeni eşi de sikayetcidir anam da anam hallerinden.
Yok yok evlenmedi Bi daha abimin bu derece düşkün olmasının sebebi ailenin abisi değil babası rolünde olması aslında 23 yaşından beri evimizin tek erkeği odur hayatını bize adsdıeve evleneceği kişiye de hep tek şartı anneyle oturmak olmuştur. Annem istemiyor abim ayrılmıyor eğer Bi evlilik daha olursa annem asla oturmaz birlikte zaten bir tek o eski eşiyle otururdu, oda fos çıktı ya neyse

Canım eski eşi galiba abinin sonumuz böyle olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…