ikinci buluşma

Şu yazdıklarınız, konuşma şekliniz vs ile ben bile ısınamadım size, ittiniz kendinizi benden.
Kibar bir adam sanırım, kaba olmamak adına sırf nezaketen tamam demiş.
Yaşınız 27, 57 değil; bu kadar acele etmenize, aracılarla birileriyle tanışmanıza gerek yok ki.

Sosyal medyayı bu kadar anlamlandirmayin isterseniz. Beynimize yazık.
Ama sen de aynı sosyal medyada kendini ifade ederek, geleceğini yönlendirmemizi bekliyorsun. Ben seni ancak burda kendini ifade edisinle tanıyabilirim. Madem burayı ciddiye almıyorsun, medet de ummamalisin

Beklicen göreceksin. .boşver bazi erkekler kararsiz olur..kararli kadinlar onlara yol gösterir. ..35 yaşında kararli bi insan olsaydı simdiye dek çoktan evlenmisti..sen hamleni yaptın işte bundan sonrası nasip
süper yorum,bazı erkekler cidden öle,kapanın elınden kalır,ama bazılarıda hiççç hoşlanmaz,ben asla aramayan biriyim,böle iki erkekle tanıştım,şıkayetleri aramamam,birşeyler yapalım dıye plan yapmamam,onlar aramasa asla aramam,ve kendılerını zorluyormuş gıbı hıssedıyorlarmış,aslında ıkısınden hoşlanmıştım,ama yapım gereği aramam,hep beklerim,yaşayıp göreeksın

ne oldu cnm? bir gelisme var mi?

ne oldu cnm? bir gelisme var mi?
Henüz yok malesef :) Sömestr de memlekete gideceğim. O zamana kadar haber verirse verir diye düşünüyorum. Yok haber vermezse de çoktan unutmuş demektir. Nasip artık... Bir haber çıkarsa yazarım :)

değişik bir yorum getireyim.
çocuk senden hoşlanmamış ve acık acık demiş. sen hoşlanmışsın ve dile getirmişsin.
2. görüşmeye gerek olmadığını ikinizde onaylamışken saçma sapan merak uyandırdı kıl tüy gibi gereksiz bir mesajı neden attıgınızı anlamadım. direkt : hoşlandım gene buluşalım mı yazsaydınız daha sağlıklı olurmuş.
ve gerçekten 2 kişi arasında belli bir iletişim oldu ise ertesi gün buluşmak için her iki tarafta can atar.
ayrıca yaşınız genç aranızda bir duygusal bağda yok unut bırak gitsin. ilerde karsına aynı frekansta olduğun insanlar elbet çıkacaktır.
ve özür dilerim ama merak uyandırcı sohbet kelimesi bana direkt cinselliği cagrıştırdı ve adamda böyle düşündü ise sizin için (gelir arasa tabii ) zor bir buluşma olacak kendinizi daha net izah edin bence

Cinsellik mi ne alaka? ŞOKTAYIM şu anda. O kadar insan yorum yaptı ama olayı cinselliğe bağlayan ilk sizsiniz güldüm gerçekten. Olan oldu artık yapacak bir şey yok. Cinsellikle bir bağ kurtarmıştır emin ol. :)

sende beklentisiz gittin ama gördüğünden etkilendin.
o da beklentisiz gelmiştir ve gördüğünden etkilenmemiştir.
erkek ve kadın fark etmez aklı başında her yaştaki insan karşısındakinden az cok bir şeyler bekler.

değişik bir yorum yazacağımı belirtmiştim.
kurmuştur kurmamıştır bilmem. ama kurmuşsa beni ve yazdıklarımı hatırla :)

Haklısınız mutlaka. Ben şansımı denemek istedim. Olması şart değil. Hayırlısı olsun. Teşekkür ederim yorum için.

birde adamın branşını yaz sana adamın tam tahlilini çıkartayım

anestezi uzmanları pek önemsenmezler ama önemli bir işleri vardır. bu durumu ego kompleks yapmışsa işin zor.
nadiren bu tür hislere girmeyenlerini gördüm. nazik kibar anlayışlı ve sakin oluyorlar.
hasta acısında da bu böyle. dahiliye uzmanı olaydı el üstünde tutulurdu
anestezi gene iyi genel cerrah filan bulsaydın asıl o zaman anlardın doktorların burnu büyüklüğünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…