- 20 Şubat 2010
- 33.133
- 6.401
- 773
Ben de 2 hafta kadar bi doktorla görüştüm.
Geçen gün bitirdim görüşme olayını gerçi.
Neyse işte bizim ilk görüşmemizde adam elektrik çarpmışa dönmüştü. Çok etkilendi. Ama önemi yok bunun.
Sonuçta yine olmadı. Kısmetten ötesi yok.
O yüzden hiç kasma. Olacağı varsa olur, yoksa kendini öldürsen de olmuyor.
Ikinci buluşma gerçekleşti son yorumumu okuyun istersenizcesaretinizi tebrik ederim öncelikle, belliki karşınızdaki çok beyfendi biri ,herhangi bir his oluşmadığını açık açık söylemiş.Şimdi ikinci buluşmada siz biraz daha etkilenirseniz ilkinden daha fazla yıpranırsınız gibi geldi
evet şimdi okudumda erkeklerin aradığı bayanı fizik ve kalça olarak düşünen biri ile olmaması isabet olmuş.Ikinci buluşma gerçekleşti son yorumumu okuyun isterseniz
Inşallah. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Ne diyelim :)Bence olmaması sizin hayrınıza.onunla ömür geçmez anladığım kadarıyla.İnşallah daha iyileri çıkar karşınıza 
:)evet şimdi okudumda erkeklerin aradığı bayanı fizik ve kalça olarak düşünen biri ile olmaması isabet olmuş.
Öncelikle her doktorun sanılan gibi egosu yüksek burnu havada değil.Gercekten karakter bambaşka birsey.Yorum yapacak kimse yok mu? :)
Teşekkür ederim yorum içinÖncelikle her doktorun sanılan gibi egosu yüksek burnu havada değil.Gercekten karakter bambaşka birsey.
Şimdi gelelim sana.İlk görüşmede adam zaten olmaz demiş.Emin ol adam ilk görüşmede olmuyor diyorsa gercekten olmuyor.Ama kadın olmuyor dese adam ikinci görüşmeyi istese kadın sonradan hoşlanabiliyor,Sevebiliyor..En başta istemediğini söylefiği anda kendini geri cekseydin keske,burdaki bayanlar doğru söylüyor inan.
Neyse olan olmuş ikinciye o seni aramış,ama söylediği gibi evlilik düşüncesi değilde sohbetin güzel bilmem ne ayağına konuştunuz.Hiç hiç hoş değil.Kendini bu kadar ezdirmesene.Benim amacım ciddi evlilik de yoluna bak.Bu tarz erkekler vakit kaybı,boşuna hayal kurdururlar insana,Acabalarda bırakırlar ama bir türlü sonuca varamazsın.
Olayın koptuğu nokta tabiki adamın kalca ve fiziğe baktığını söylemesi.Herkes fiziğe bakar kalkıp bunu eleştirecek değilim.Ama bu adam uslüp bilmeyen biri.KALCA NE YA!!ben kadınlarda g.te bakıyorum diyor kısaca.Aman diyorum böyle okumuş öküzlerden uzak dur.
Boynuna steteskopu takıp dolanınca kendini bi şey sanmış belli,.
Ben evlilik amaclı yaklaşık 10 kişiyle görüştüm.böyle bir uslup hiç görmedim.Gayet kibar ve nezaketliydi hepsi.Arasında mühendis de vardı ,docent de,memur da..hiçbirinbiz erkekler fiziğe bakarız bik bik demedi.Olumlu yada olumsuz güzelce konuşup ayrıldık.
Bir adamda ne doktor,ne mühendislik...karakter karakter karakter vesselam
Zaten o apayrı sinir konusu.Böyle bişeyi de ilk duydum.Bi kadının elini nasıl alır zırt pırt biz kadınlar özel şeylerde cekiyoryx yüklüyorux tele .Madem doktor parası cok bilmem ne bi akıllı teli bile yok.Bu nasıl zenginlik.Zenginliği cenesine vurmuş bence.Kuzu keşke ikinci buluşmayı bekleyip bu kadar umutlandırmasaydı bu öküz.Anlarım bunu cok iy.başıma geldi cünkü bi kez.Dedipiğim gibi uslupsuz biriTeşekkür ederim yorum içinhaklısınız mutlaka ne diyebilirim :) kendimi ezdirme konusuna gelince emin olabilirsiniz buna. Nezaketimi bozmadan gayet güzel cevaplar aldı benden. Sadece konu uzamasını diye yazmadım. O konuda da tepkimi koydum ben zaten toparlamaya çalıştı ama söz ağızdan çıktı bi kere. Ben de en çok telefonumu isteyip durmasına sinirlendim. Hiç tanımadığınız bi insan neticede telefon özel bir sey Garip bir kimlik vesselam.
Tabi bir de bu açıdan bakmak lazımadam ne güzel açık açık konuşuyor ya.
dürüstmüş. olmaz demiş. belli ki farklı bir şeyler arıyor.
güzellik anlayışı herkeste farklı. o yüzden kısmet değilmiş deyip geçin.
çok net adammış. tebrik ederim kendisini.
Bilmiyorum gerçekten ilginç bir tipti. Garip. Ya çok harika bir kadını hakediyor ya da psikopat. Ortası yok gibi. Anlamıyorum kafam basmıyor ışteZaten o apayrı sinir konusu.Böyle bişeyi de ilk duydum.Bi kadının elini nasıl alır zırt pırt biz kadınlar özel şeylerde cekiyoryx yüklüyorux tele .Madem doktor parası cok bilmem ne bi akıllı teli bile yok.Bu nasıl zenginlik.Zenginliği cenesine vurmuş bence.Kuzu keşke ikinci buluşmayı bekleyip bu kadar umutlandırmasaydı bu öküz.Anlarım bunu cok iy.başıma geldi cünkü bi kez.Dedipiğim gibi uslupsuz biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?