İkinci Çocuk İsteyenler

Bence istiyorsa,sen de hazırsan durma derim en ideal yaş bence

şimdi düşünmememin sebebi doğuş tarihinin yılın sonlarına gelcek olması kızım aralık doğumlu ... ikinci bebeğimin yılın ilk aylarında doğmasını istiyorum... kısmet tabi... işallah olur uzun aylar uğraşmam gerekmez... kızım 3. denemede olmuştu :)

arkadaşım ailede başka ikiz varmı bende ikizlerim olsun çok isterim ama bizim ve eşimin ailesinde hiç yok olurmu acaba

canım eşimin ailesinde akrabalarında yok bizimkilerdede yok yada vardıda biz bilmiyoruz
bize denk geldi doktorlarımızda diyor hani ailede vardır diye ama bilemiyorum
allah herkesin gönlüne göre sağlıklı bebekler versin

benim dedem ikiz babamın babası 2. çocuk bide ikiz olursa 3 çocuk güzel fakat 2 bebek zor olur :)))

kızlar benim bi kızım var 16 aylık eylülden beri korunmuyoruz olmuyo emziriyorum ve adet görmüyorum dr.a gittim prolaktinim yüüksek çıktı ondan olmuyo çocuk dedi dr. emzirmeyi bırakınca adet olursun dedi bazen istesende olmuyor herşeyin bi zamanı var onu öğrendim:)

benm bu ay fos çıktı adet oldum
önümüzdeki aylara inşallahhhhh

vaveyla mıydı bir arkadaş vardı kalp atışı bekliyordu ne oldu

arkdaşlar.. bebeğim ölmüş, pazartesi günü doktor kürtajla aldı.. zarar wermeye başlamış.. zaten hafta sonu kanamam başlamıştı.. çok üzgün we bitkinim hala.. nasibi yokmuş diyorum, hayılrısı değiliş diyorum, şükrediyorum 1 tane yawrum war ama üzülmemek de elde değil.. hala hamileymişim gibi geliyor, ağlıyorum.. boş gebelik demişti 2. doktor öyle olsa bu kadar üzülmezdim, ama ölmüş.. patalojiye gönderdik ankaraya.. sebebini öğrenicez.

Son düzenleme:

çok üzüldüm Allah yardımcın olsun hiç klay değil ama elden bişey gelmiyor söylenecek sözler de hep aynı ama
bebekte sorun olunca vücut onu atmaya çalışıyor ve sorun çıkıyor ileride bir sorun çıkıp daha çok üzüleceğine en başında bitti bir kaç ay dinlen sonra yeni umutlar başlayacak belki hemen gelecek korkular bitmeyecek ya onada birşey olursa diye ama emin ol keseydi bebekti kalbiydi kımıldamasıydı doğumu derken doğunca bile devam edecek emanetler bize sonuçta
bunları yaşayan biri olarak çok rahat söylüyorum
sen iyi ol eşin iyi olsun mutlu olun herşey peşinizden gelir

mrb bende ikinciyi çokkk istiyenlerdenim ama olmuyu kızım 3 yaşında 2 yıldır her tedaviyi gördüm ama nafile

öncelikle büyük geçmiş olsun canım
ama üzme tatlı canını iyi taraflarından bak,
dua etki ikinci hamileliğinde yani bir bebeğin var zaten
en azından hamile kalabiliyorsun,hiç kalamamaktan iyidir
bu bebek sağlıklı olsaydı zaten böyle olmazdı demekki ters bir durum var
ve en iyi tarafı erkenden böyle bişey yaşamış olman ya hamileliğin ileri aylarında olsaydı çok daha yıpratıcı olurdu

bunları net bir şekilde söylüyorum çünkü benzer şeyleri yaşadım bende
ilk gebeliğimde kaybettim bebeğimi ne acılar üzüntüler yaşadım ama sonra yukarıda saydıklarımı düşündükçe rahatladım
bende kan pıhtılaşması sorunu vardı çözümü gebeliğimde kan sulandırıcı iğneler kullanıyorum çok şükür bir sıkıntı yok
inşallah sendede önemli bir sorun yoktur
tekrardan ikinci bebeğine kavuşursun yeterki olumlu ve umutlu ol sıkma tatlı canını

mrb bende ikinciyi çokkk istiyenlerdenim ama olmuyu kızım 3 yaşında 2 yıldır her tedaviyi gördüm ama nafile

allah en kısa zamanda sağlıklı gebelik bebek nasip etsin canım

çok sağolun arkdaşlar.. kendimi toplamaya çalışıyorum.. aklıma gelince üzülüyorum doğal olarak hala.. şükrediyorum yine de.. allah yawruma sağlık wersin ki ben iyi olayım her zaman..
rüzgar dediğin gibi doktor da diyor, bebeğinde bir sorun warmış we vücudun onu kabul etmedi, ya kabul etseydi sakat olabilirdi diyor.. war bir hayır diyoruz, düzelicez elbet.. inşallah yine kızımın kardeşi olacak..allah isteyen herkese sağlıklı hamilelik we bebekler nasip etsin

ikinci çocuk istiyoruz ama çok kakarsızım ilk çocugum beni çok yordu hala da yormaya devam ediyor yemek yemiyor iştahı sıfır napacagımı bilmiyorum bana biraz fikir verirmisinz:18::18::18:

canım cok gecmıs olsun
bende arkadaslara katılıyorum boylesı hayırlıymıs ılerkı donemlerde olsaydı cok daha sıkıntılı olurdu bencede her acıdan Rabbım hayırlı zamnda saglıklı bı evlat versın sana ve tüm isteyenlere inşallah
ikinci çocuk istiyoruz ama çok kakarsızım ilk çocugum beni çok yordu hala da yormaya devam ediyor yemek yemiyor iştahı sıfır napacagımı bilmiyorum bana biraz fikir verirmisinz:18::18::18:

canım madem ıstıyorsunuz 2ncı bebegı korkunun ecele faydası yok zorluklarıyla güzellikleriyle herseyıyle kabul edıyoruz onları bız hem her cocuk aynı olcak dıye bı kural da yok kendını rahat bırak

geçmiş olsun canım, allah diğer yavruna sağlık sıhhat versin... ama zor gerçekten.. ablam üçüncü bebeğini kaybetti yakınlarda hepimiz çok üzülmüştük... bir can sonunda ama vardır her işte bir hayır...

vaveyla canım çok üzüldüm. ama hayırlısı böyleymiş. Rabbim inşallah sağlıklı bebekler nasip eder sana. Allah var olan evladına uzun ömürler verir inşallah....

8 aylık oğlum var, ama hemen 2. çocuk istiyorum :) bi de kızım olsun.. MaşaAllah oğlum fazla üzmüyor beni, ondan korkmuyor gözüm belki de :)

vaveyla canım çok üzüldüm. ama hayırlısı böyleymiş. Rabbim inşallah sağlıklı bebekler nasip eder sana. Allah var olan evladına uzun ömürler verir inşallah....

çok teşekkürler arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…