İkinci Çocuk İsteyenler

canım kımse gırmeyınce yazacak bıseyde olmuyor bende haber yok henuz bu persembe adet olmam lazım büyük ihtimalle olucam ıcıme dogan bısey yok yanı ama hayrılısı olsun

selam herkeseee
umarım herkesin keyfi yerindedir
ben doğum iznine ayrıldım şimdiden ikiz oldukları için erken eve geçtim
oğlumla birlikte çoook keyifli günler yaşıyoruz,evde onla uğraşıyorum birde doğacak ikizlerin hazırlıklarını yapıyorum
ayy 3 ay kaldı ama çok heyecanlıyım nedense sanki ilk defa doğum yapacam
şimdilik bizde durumlar iyi
saolsun oğlum hiç üzmüyor beni yormuyor,sağlığımda iyi gidiyor
ama dediğim gibi ikiz olunca dah bir ağır geliyor karnım sanki

rabbim tüm isteyenlere tattırsın annelik duygusunu
hadi öpüyorum hepinizi fırsat buldukça gelirim yine

n egüzle canım bugunlerının kıymetını bıl kafanı dınle güzel vakıt gecer 3 ay sonra ev bıcır bıcır olacak

ne güzel az kaldı.. sağlıklı sıkıntısız geçsin zaman..oğlun çok yaramaz değil anlaşılan kaç yaşındaydı?

özellikle seni merak ediyorum ikiz ya nasıl olacak bakalım

kızlar bugn adet olmam gerekıyor belırtıler var bel agrısı fılan ama yarım saat once tuavlete gıttıkten sonra kasıklarımda acayıp bı batma oldu bırde sankı patlıycakmıs gıbı bı hıs nedne anlamdım sımdı daha hafıfledı ama hıc boyle olmamıstım:26:

n egüzle canım bugunlerının kıymetını bıl kafanı dınle güzel vakıt gecer 3 ay sonra ev bıcır bıcır olacak

evt canım bakalım neler bekliyor bizleri :)

ne güzel az kaldı.. sağlıklı sıkıntısız geçsin zaman..oğlun çok yaramaz değil anlaşılan kaç yaşındaydı?

ayy canım çok şükür allaha oğlum çok akıllı 2.5 yaşında şuan
sabahları kalkıp kahvaltı yapıyoruz birlikte sonra oyun oynuyoruz kitap okuyoruz
kendi eşyalarını kendini topluyor yormuyor kısacası beni
çok konuşkan yani bi yetişkin gibi herşeyimizi konuşarak hallediyoruz
en büyük desteğim oğlum şuan

özellikle seni merak ediyorum ikiz ya nasıl olacak bakalım

evt canım ben fırsat buldukça durumumu aktarmaya çalışıyorum sizlere
doğumdan sonra nasıl bir ortam olacak evimiz bakalım
şimdilik çok rahatız hepimiz işin eğlenceli kısımlarını düşünüyorum hep

hadi hayırlısı bakalım canım

merhaba arkadaşlar
benim 6 yaşında kızım var anaokuluna gidiyor inşallah gelecek yıl ilkokula başlayacak. Kızım 2 yaşında iken çalışmaya başlamıştım çalıştığım için bebek düşünmemiştik kızım ilkokula başlayınca olsun diyorduk ama yılbaşında işten çıkarma oldu benide çıkardılar. Eşimle karar verip hazır evdeyken 2. çocuğu yapalım istedik. Yaşım 31 bu arada. Bugün adet günüm ve olmadım göğüslerim aşırı şiş ve hassas elimi değemiyorum ama bu arada aylar önce bir işe başvurmuştum cuma günü mulakat için çağırdılar ve çok olumlu geçti şimdi işim olursa ve hamliysem ne yapıcam bebeğide çok istiyorum işide kafam allak bullak oldu 2 gündür düşünmekten strese girdim lütfen bana akıl verin siz olsanız ne yaparsınız ne düşünürsünüz

şasın (kızımın dilinde anlamı; yaşasın) ikinci bebiş geliyoor... hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin...

saol canım amın darısı sizlerin tüm isteyenlerin başına olsun
cok garıp duygular ıcındeyım hala kabullenemedım ne bıleyım hem ıcıme dogmustu hem de beklemıyorudm sankı bı acayıbım ıstıyom ıstemıyom derken geldıınsallah hayırlı olur bızım ıcın ve saglıcakla kavusuruz

canım zor bı durum ama hayırlısı dıye dua et hem hamıleysen yapıcak bısey yokkı zaten ıstıyormussun doguracaksın sonucta ıs olursada konusacaksın durumunu belkı bebısın kısmetıyle gelıyordur bende ogluma 6.5 hamıleyklen yenı bı işe baslamıstım

kızlar dün sabah test yaptım pozitif cıktı

hayırlı olsun rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah...

günaydın kızlar... bende ikinci bebiş isteyenlerdenim 7 8 ay önce başlamıştık çalışmalara bikaç aydır ara verdik tekrar düşünüyoruz şimdi dün 4 yaşına giren bi oğlum var yani tam 3 yaşında bende doktorlarla görüşüp sordum ve kardeşler arası en doğru yaş farkının 4 olduğunu söylediler o yüzden artık olsun istiyorum hayırlısı artık...

allah tamamına erdirsin hayırlı olsun canım..
amın canım ıns Rabbım tum ısteyenlere versın

saol canım bencede 4 yas ıyı benım esım cok ıstıyordu yasım gecıyo dıye bızım 2.5 yas olucak hayırlısı boyleymıs ıns Rabbım gonlune gore verır

Son düzenleme:
kızlar ben kürtaj oldum ya, doktor beklemene gerek yok sonraki adetten sonra gebe kalabilirsin dedi :26: ama ben korkuyorum yine aynısı olursa diye ne yapsam ki.. bazı arkadaşlarıma doktorlar 6 ay sonra düşün gebeliği demiş.. bizim ki 1 ay dedi yaa.. kafam karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…