İkinci Çocuk İsteyenler

canım senin yaş kaçtı?

bende ikinci çocuk çok istedim. hatta ikiz gibi büyüsün diye oğlum 1 yaşındayken istedim.
eşim kucağında var ya? dedi.
sonra şartlar uygun olmadı. içimde hep uhde idi ikinci çocuk...şimdi 40 yaşındayım, oğlum 6 yaşında.
2 aşılama, 1 tüp bebek tedavisi oldum. hamile kaldım ama bebeğimin kalbi durdu.
demek ki bu bizim için en hayırlısı imiş diyerek kendimi teselli ediyorum.

geçen hafta oğlum dedi ki; anne baba yaşlanmayın. yaşlanırsanız ölürsünüz, ben yanlız kalırım.

bu sözler içime çöktü, ama dediğim gibi hayırlısı böyle imiş diyerek kendimi teselli ettim.

herşeyin bir zamanı var, ikinci çocuk düşünüyorsanız zamanı kaçırmayın...

canım bılmıyorum ama bende oyle duymustum bıraz ara verılmesı seklınde doktor dıyosa bısey vardır ama ıstersen 2-3 ay bekle oyle düşün yanı kendını hazır hıssetmen onemlı bence
canımm çook şaşırdım hayırlı olsun
bende cok sasırdımsaol canım
canım senin yaş kaçtı?

temmuzda 31 olcam canım

Son düzenleme:

dedıgın gıbı herseyın hayırlısı canım bende endıselıydım eşim 38 yasında cok ıstedıgı ıcın oldu ama ıns ılerde benım ıcnde ıyı olacak

ben de temmuz 1982 doğumluyum

arcak; canımm çok sevindim
allah sağlıklı gebelik doğum ve bebek nasip etsin hersey yolunda gider umarım

cok saol canım amın
ıns dedıgın gıbı olur oğlum ıcın endıselerım var haksızlık mı yaptım dıye cunku:26:

korkma canım ilk zamanlar bende yaşadım bu duyguları
uykularım kaçtı hep oğluma baktım ağladım hatta ona haksızlık mı yaptık diye ama tam tersi durumda haksızlık yapacağıma inandım ben
zamanla oda alışıyor inanki ve hazırlıklarınız birlikte oluyor çok eğlenceli
az önce doğacak ikizlerimin odasını oğlumla toparladık yataklarına girdi eğlendi
anne karnındaki kardeşlerim mi diyor bende evet dedim hadi ver onlarla birlikte oynayayım yatakta dedi
yani biz alıştık ve şuan oğlum her fırsatta hani ne zaman doğacak kardeşlerim diyor
birlikte oyun oynayacaz vs gibi şeyler diyor

şimdi bazen misafir geliyor çocuklu
oğlum hemen savunmaya geçiyro orası kardeşlerimin odası
benim ikiz kardeşim olacak diyor sanki övünür havasıyla

ne gzuel cnaım masallah
ıste benım oglum konusmadıgı ıcın bıraz daha zor durumumuz bakalım ıns korktugum gıbı olmaz

cnm bana ve eşime kalsa 2 yaş fark yeter diyoduk çok istiyoduk ama oğlumun bebekliği çok zor geçti doktorda erken deyince bekledik yoksa senin çocuklarının yaş farkı çok iyi

cnm bana ve eşime kalsa 2 yaş fark yeter diyoduk çok istiyoduk ama oğlumun bebekliği çok zor geçti doktorda erken deyince bekledik yoksa senin çocuklarının yaş farkı çok iyi

gercekten mı ne bıleyım canım sen oyle 4 yas daha ıyıymıs yazınca bende üzülmüştüm hayırlısı artık ıyı veya kötü doğunca görücez

gercekten mı ne bıleyım canım sen oyle 4 yas daha ıyıymıs yazınca bende üzülmüştüm hayırlısı artık ıyı veya kötü doğunca görücez

cnm hiç üzülme ne güzel yaşlarının yakın olması kardeşler açısından çok büyük avantaj arkadaş olacaklar büyüyünce benim ablamla aramda 1 yaş var annem biraz zorlanmış ama bizim için çok iyi özelliklede şimdi diğer kız kardeşimlede 4 yaş var aramızda onunlada çok iyiyiz yani yaş farkı çok çok olmadıkça sorun olmaz benim oğlum çok huysuzdu annem bile ben böyle çocuk görmedim iyki çalışmıyosun yoksa kimse bakamaz bu çocuğa derdi öyle olunca biz 4 yaş bari olsun dedik arayıda çok açmak istemiyorum birbirlerini anlayamazlar diye çok yaş farkı olsun istemiyorum...

anladım canım bana da bastan zor olacak hatta sımdıden hamılelık bıel zorluyo ama ıns ılerde rahat ederım dıye düşünüyorum ben de su and abıle zoruma gıdıyor hamılelık daha ılerde göze alamazdım heralde.senın de ıns kısa sürede hayırlısıyla gelır bebısın

inşallah rahat atlatırsın hamileliği ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına ve inşallah bende en kısa zamanda gelirim hamişlerin arasına hayırlısı artık cnm...

ıns canım amın senınde hayırlı haberlerını alırız burdan

Canım ikisi yanında gezerken gurur duyacaksın onlarla ben de senin gibi cesaretli olsam 1982 liyim eşim 35 yaşında ama çalışıyorum yapamam gibi geliyo bir de okulda tek çocuğu olan çok ;(

Canım ikisi yanında gezerken gurur duyacaksın onlarla ben de senin gibi cesaretli olsam 1982 liyim eşim 35 yaşında ama çalışıyorum yapamam gibi geliyo bir de okulda tek çocuğu olan çok ;(

valla canım bılıyorusn aslında benımkı cesaret deıl gözümü kapadım yaptım dermısım eşim cok ıstedıgı ve bend eıelrde daha cok zorlanırım göze alamam dıye düşündüğüm için tabı en onemlısı rabbımın ıstegıyle oldu.ama hala kabullenemedım ınan bende cok zorlanıyorum bılıyosun ben 9-6 calısıyorum psıkolojıkman da kötüyüm nası gececek bu zaman dıye bı de ıste ıstekı tepkıler olacak :18: ama ıste oldu hayırlısı boyleymıs ılerde ıns rahat ederım dedıgın gıbı sende düşün bence sımdı olmasada en gec kızınla arası 4 yas olacak skeılde baska turlu göze alması daha zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…