- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
canım senlendırelım de nası senlendırebılırız kı:26:
bence o yola gırme ya da soyle soylım eger oyle bsıey yaparsan ve hamıle kalırsan esın durumu kabullenır mı yoksa hayır ıstemıyorum deyıp aldırma yoluna gıdebılır mı ıste oyle olursa cok kotu olur yazık olur yanı dogmamıs cocuga da bunu dusun bence ona gore yap
bızde de tersı durum vardı ben cesaret edemıyordum esım ıstıyordu korunmuyorum deyıp korunma yoluna gıtsem mı dedım ama esım bastan yolları tıkadı benden habersız korunursan hakkımı helal etmem dıye ve sonuc hamıleyım
yok aldırma filan olmaz tabi ikinci bir çocuk istemiyor ama geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk bende hiç istemiyorsan eğer yanlışlıkla hamile kalırsam nolucak bunlaıma girmeni istemiyorum dedim
olursa olur yapıcak bişey yok boşver dedi bizimki galiba biraz istemem yan cebime koy diyenlerden ay bilmiyorum kızlar şeytan kandırmaya çalışıyor bu aralar valla :18::18::18::18:
ikinci çocuğu asla istemeyen birisi daha kuvvetli bi korunma yöntemi isterdi diye düşündüm birden tabi siz bilirsiniz ama bence içten içe istiyor olabilir eşiniz ( dediğiniz gibi istemem yan cebime koy) hem istemeden olan, doğan bebekler çok daha fazla seviliyo Allah babaya da anneye de fazlasıyla veriyor sevgisini.yapın derim ben.....pişman olmayacağınıza eminim....:))) hakkınızda hayırlısı olsun....
eğer tam tersi olsaydı haksızlık olabilirdi mesela eşiniz istese siz gizlice korunsaanız haksızlık olabilirdi ama bu haksızlık filan olmaz eğer böyle bi durumda olsaydım allem eder kallem eder yapardım o çocuğu tabi Allah'ın izni ile eğer Allah nasip ettiyse o bebeği muhakkak olur böyle bir güzellik de eşinizle aranızı bozmaz bence Allah onun da yüreğine sevgisini verir iyi ki bile der çevremde örneklerini biliyorum ama işinize karışmış olmak istemem siz eşinizi daha iyi tanırsınız bunlar iyi niyetli fikirlerim sadece:))))
teşekkürederim
eşimle konuştuğumda kafamda oluşan fikir sanki yanlışlıkla olsa bu fikre daha kolay alışıcak oldu
ısrar etmek istemedim aslında benim ısrarımla kabul etmesini istemedim
sadece fikirlerimiz anlattım
arada sırada şaka yollu takılıyorum 10 senede olsa ben seni ikna ederim gibi
çok beklersin diyor :)))
bu ay hamilelik şüphem oldu hala geri çekilme yöntemiyle korunduğumuz için
söyledim olamaz imkansız dedi
suratı filan asıldı sonra hamilelik yüzünden suratım asık değil ona üzülmedim
dedi iş le ilgili porblemi anlattı
ne bileyim sanki yanlışlıkla olsa kabul edilmesi daha kolay hale gelicek
tabi sonuçta ben ne kadar istesemde rabbim vermedikçe olmaz
:18::18:
Merhabalar şaduman.nasılsınız bakalım.güzel haberler varmı.
eşim ikna oldu
:))))) ay umut verdin bana kime sorduysam aa saçmalama öyle bişey sakın yapma büyük haksızlık olur filan dedi
korktum bian hala öyle kafam çok karışık allah hayırlısını versin hakkımda diyorum hep
kızım 3 yaşında aslında oda istiyorda cesareti yoktu
yani öyle söyledi bana karar verdik bakalım kısmet nasip
Kızlar nerelerdesiniz(arcak81,meryem meryem diğer arkadaşlar)
canım ben sürekli ugruyorum ama yazan varsa cvp yazıyorum yoksa gerı cıkıyorum:26: sen neler yapıyosun bu arada meryemı bende merak ettım onun mayıstaydı dogumu hatta ıkız oldugu ıcın dogmus ıhtımalı bıle olabılır bı yazsa keske bende bakayım bı forumlara
Ben de 23 Nisanla uğraşıyorum bu aralar, bulantıların geçti mi kaç aylık oldu?meryemi çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?