İkinci Çocuk İsteyenler

canım tepkileri boşver bugünler elbet geçecek ilerde pişman olmaktansa istediğin oldu çok şükür çocuğunda hemen hemen 2,5 yaşında olacak bilirim o ilk günler kötü geçiyor eşinde yardımcı olur sana gerçekten dünyaya gelen büyüyo.Rabbim verdi ki şanslısın şimdi olsun mu olmasın mı düşünürdün ,o daha kötü;(

kızlar merhaba topik boş kaldııı nerelerdesiniz?

Ben kendi gördüklerimden bahsedeyim.2-3 yaş pek problem olmaz fakat eğer ilk çocuk okula başlatacağı sırada ikinciyi yaparsan ilk çocuğa yazık olur okulda başarısı yüzde 40 düşer.1 yaş içinde annenin vücudunun toparlanması gerekir.

Evet doğru da arka arkaya da büyütmek mesele;(meryem meryem arcak81kızlar ses verin nerelerdesiniz

günaydın kızlar... nasılsınız??

sadumancım senden ne haber bebiş nasıl ikinci çalışmaları nasıl gidiyo??

selam kızlar,evdeolunca çok fazla nete giremiyorum ki oğlumla uğraşıyom ev işleri doğum hazırlıkları
ama herşey yolunda çok şükür,
oğlumun keyfi yerinde birlikte güzel şeyler paylaşıyoruz
elini karnıma koyuyor anne bakayım kardeşlere diyor bende
bazen hareketlerini elleriyle hissediyor sonra kazağımı çıkarmamı söylüyor
göster kardeşlerimi diyor :)

ikizlerimde çok şükür sağlıklı ilerliyor,
doğum hazırlıkları yapıyorum mayıs ayında ama herşeye hazırlıklı olmak gerek

bizde durumlar böyle kızlar
oğlum 3 yaşında ve ben iyiki araları fazla açılmadı diyorum
yani aralarında 3 yaş olacak

allah herkese sağlıklı çocuklar versin

cnm rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah bebeişlerine benimde 3 yaşında bi oğlum var bizde istiyoruz kardeş inşallah ne güzel rabbim sana ikiz vermiş cnm ailede var mıydı ikiz hep derler ya aileden gelir diye senin ikizlerin cinsiyetleri ne?

canım evet doktorumda ilk önce ailenizde varmı dedi ama yok akrabalarda ikiz
yada görüşmediğimiz akrabalarda varsa bilemiyorum
ikiside kız olacak rabbim her isteyene nasip etsin
ben memnunum şimdilik oğlumun kardeşleri olmasından iyiki olmuş diyoruz

cnm ne güzel bende çok isterdim ikiz kızlarım olsun zor ama çok da güzel eşimin amcası ve halası ikizlermiş belki tutar bizde de bakalım nasip

günaydın kızlar... nasılsınız??

sadumancım senden ne haber bebiş nasıl ikinci çalışmaları nasıl gidiyo??

mesajı yeni gördüm canım iyiyim teşekkür ederimbenim kızım temmuzda iki yaşıa girecek ikinci çocuk düşünce aşamasında daha onaylanmadı

mesajı yeni gördüm canım iyiyim teşekkür ederimbenim kızım temmuzda iki yaşıa girecek ikinci çocuk düşünce aşamasında daha onaylanmadı

cnm bende aylardır düşünce aşamasındaydım hatta 3 4 ay bıraktık olursa olsun diye sonra tekrar korunduk artık başlamaya karar verdik hayırlısı sen kızın için mi karar veremedin hala yoksa sen zorlanacağını mı düşünüyosun??

ınsallah canım hamılelık bıle gözümde o kadar büyüyor kı ıns zamanla alısırım dıyorum eşim yardımcı allahtan ama bı erkek sonucta bellı bı yere kadar ıns hepimiz ıcın hayırlı olur
Evet doğru da arka arkaya da büyütmek mesele;(meryem meryem arcak81kızlar ses verin nerelerdesiniz

ben burdayım cnım bu ara ısler cok yogun pek gelemıyorum bırde halıyel ozel durudman dolayıda pek ıyı deılım bulantılar fılan ıste ıns bıran once gecer sen de bence cok ara vermeden dusun valla hem kayınvalden bakıyormus belkı ucretsız ızın alırsın ben oyle dusunuyorum ıns bakalım benım sımdı bıle zoruma gıdıyor bırde ılerde yapsam demkkı ıyıce mı zorlnaıcaktım dıyorum yada tam tersı oglumda yenı yenı bu donemelrı gecrıdıgım ıcın ust uste oldugundan mı zor gelıyor bılmıyorum :26:

selam bende buaralar 2. cocuk düşüncesiyle boğuşuyorum
3 yaşında bir kızım var allaha şükür zor dönemleri atlattık
zaten hamile kalana kadar ve doğana kadar iyice büyür
ama benim sorunum 2 çocukla nasıl olur kıskançlık krizleri
yada bebek büyüyüyene kadar kızımla ne kadar ilgilenebilirim bu onu üzermi
bla bla bla :)) bitmiyor sorular

merhaba kızlar :) ben 24 yaşındayım oğlum 3,5 yaşında tam bir çocuk delisiyim birsürü birsürü olabilir :) ama doğurması var emzirmesi var. oğlumla arkadaş gibiyiz çok uyumlu bir çocuk.zor dönemlerini hep geride bıraktık aslında ben rahata alıştım bile... ama 2. çocuğum artık olsun istiyorum Roacutane kullandım 9 ay oluyor bitireli o yüzden biraz daha zaman geçmesini bekliyorum..ama ben bu 2. evlat aşkıyla fazlada dayanamam gibi geliyor bakalım neler olacak duaa edin bana korkutuyor bu ilaçta beni biraz :S

merhaba masallah cocuk askıyla yanıyorsun demek yap gıtsın o zamanben hala 2.hamılelıgımı kabullenemıyorum da
bu ılac nası bısey canım ıgne fılan mı :26:

merhaba masallah cocuk askıyla yanıyorsun demek yap gıtsın o zamanben hala 2.hamılelıgımı kabullenemıyorum da
bu ılac nası bısey canım ıgne fılan mı :26:

canım nasılsın bulantıların fazlamı,hangi doktora gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…