selam herkesee
yok kızlar daha doğum yapmadım ama evde tadilat işleri felan çoktu doğumdan önce halledelim dedik birde internet değişikliği yaptık o yüzden yoktum
evdeyim bütün gün oğlumla birlikte zaman geçiriyorum markete bile gitmiyorum
çünkü kocamaaan bir göbeğim var ama genel anlamda sağlığım iyi bir sıkıntımız yok
hemen hemen her hafta kontrolümüz var kızlarım gayet iyi,evdeki hazırlıklarımızda bitti
hastane çantamı bile yaptım acil bişey olur diye :)
normalde doktorum 20 mayıs gibi diyor ama ikiz oldukları için erken gelme ihtimalleride var
tüm aile dört gözle ikizlerimizi bekliyorum çok heyecanlıyız sanki ilk kez doğum yapacam
ama bu arada oğlumuda unutmuyoruz tabiki gayet iyi anlaşıyoruz oda abilik havalarında
bazen gelip karnıma dokunuyor öpüyor ikizler ne zaman doğacak diyor
onlar benimle oyun oynarmı,bana su getirirmi gibi sorular soruyor
bizler böyleyiz fırsat buldukça yazarım yine
öpüyoruz hepinizi
kızım 7,5 aylık ve ben dün tekrar hamile olduğumu öğrendim bi an duraksasamda çok mutluyum arkadaşların yazılarını okuyunca dahada cesaretlendim.gözümün önüne geliyor şimdi iki bıcırın paytak paytak yürüyüşü.ama zor olacak diye tahmin ediyorum nasıl baş edeceğim diye kara kara düşünmüyorda değilimhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_idea.gif
kızım 7,5 aylık ve ben dün tekrar hamile olduğumu öğrendim bi an duraksasamda çok mutluyum arkadaşların yazılarını okuyunca dahada cesaretlendim.gözümün önüne geliyor şimdi iki bıcırın paytak paytak yürüyüşü.ama zor olacak diye tahmin ediyorum nasıl baş edeceğim diye kara kara düşünmüyorda değilimhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_idea.gif
çoooook teşekkür ederim arkadaşlar...
Allah yardımcın olsun arkadaşım senin ki daha vahimişşşş duaya başladım bile senin ve bıcırların için.
Sütten kesmem gerekiyormuş dinimizce haram günah diyorlar nasıl kesebilirim ne yapmam lazım ek gıdalara başlamıştık
ama. Yine arıyor küçük olduğu için henüz
hadı bakalım canım guzel haberlerını de beklıyoruz allah yardımcın olsun saglıkla kavusun ıns bebıslerınızeselam herkese nasılsınız bakalım
bizartık gün sayıyoruz 20 günümüz var şuan ama ikiz oldukları için erkende gelebilirler(inşallah zamanlarında doğar)
tüm hazırlıklarımız evimiz ve biz hazırız artık yeni bebeklere
hemen hemen her hafta kontrollerimiz oluyor şimdilik benimde ikizlerinde sağlığı yerinde
bir tek çok ağırlaştım hiçbişey yapamaz oldum yatmak istemiyorum sıkılıyorum sürekli
artık bu durum oğlumuda sıktı sanırım
anne ikizler dounca beni kucağına alacakmısın oyun oynayacakmısın diyor
o zaman hemen doğsunlarrr diyor
ama bütün herşeye bütün zor durumlara rağmen iyiki oğluma kardeşler geliyor
biz çok mutluyuz
allah her isteyene nasip etsin
çoooook teşekkür ederim arkadaşlar...
Allah yardımcın olsun arkadaşım senin ki daha vahimişşşş duaya başladım bile senin ve bıcırların için.
sütten kesmem gerekiyormuş dinimizce haram günah diyorlar nasıl kesebilirim ne yapmam lazım ek gıdalara başlamıştık
ama. yine arıyor küçük olduğu için henüz
selam herkese nasılsınız bakalım
bizartık gün sayıyoruz 20 günümüz var şuan ama ikiz oldukları için erkende gelebilirler(inşallah zamanlarında doğar)
tüm hazırlıklarımız evimiz ve biz hazırız artık yeni bebeklere
hemen hemen her hafta kontrollerimiz oluyor şimdilik benimde ikizlerinde sağlığı yerinde
bir tek çok ağırlaştım hiçbişey yapamaz oldum yatmak istemiyorum sıkılıyorum sürekli
artık bu durum oğlumuda sıktı sanırım
anne ikizler dounca beni kucağına alacakmısın oyun oynayacakmısın diyor
o zaman hemen doğsunlarrr diyor
ama bütün herşeye bütün zor durumlara rağmen iyiki oğluma kardeşler geliyor
biz çok mutluyuz
allah her isteyene nasip etsin
merhaba kızlarr bende 2. çocuğu düşünüyorum ama sadece düşünüyorum cesaret edemiorum benide cesaretlendirin gözüm hiç kesmiyo ilkinden daha zor olucak kızım zaten yaramaz dik başlı sinirli inatçı ama kardeşsizdeolmaz diyorum ne yapcamı bilemedm çok kararsızım :18::18::18::18::18::18:
canım kreş olayını iyi düşünmüşsün alıyorlar mı yaşındaki çocuğu 2,5 ?Ben 29 yaşındayım çalışıyorum kayınvalidem bakıyo çocuğa şimdi kendime zor vakit ayırıyorum o yüzden ikinci çocuğu şimdi mi yoksa 5-6 yaşındayken mi doğursam diye düsünüyoru
kızım 15 aylık ben de şu aralar ikinci çocuk isteği var peşpeşe doğurusan beraber büyür diyo herkes yaşları yakın anneler bana yardım edebilir mi?
Bnimde oglum 11 aylikken kizima bilemeden hamile kaldim ben bibucuk yasini bekliodum ama nasip simdi kizim bi yasini gecti oglumda 3 e girecek inanin bazen aralarindaki dialoga bakiyorum gozlerim doluyo... Cok nadir kiskanma oldu belki 3-5 kere ama herséye deger tmm uykusuzluk bi yandan evin ici cocuk sesi ,bezler, Ilaclar ,biberon vs vs Anne kendini ayarladiktan sonra pek zoru yok esinizde yardimci olur... Ayrica kocamin ailesi tarafinda hep ortalama 5 yas var inanın bnim durum dha kolay onları gördükçe useniyorum,zamanını geçirmeyin derim ben eğer maddi manevi gücünüz varsa beklemeye gerek yok
Merhaba, bir oğlum var ağustosta iki yaşına girecek ve bu araalr ikinciyi de yapsam mı acaba diye düşünüyorum. Aslında çok da cesaret de edemiyorum birinden azıcık destek görsem evet yapmalısın dese belki cesaretim gelecek. eşimle bu konuda hiç konuşmadım onun düşüncesi nedir bilmiyorum. belki o daha istemiyordur oğumuza tamamen aşık. bende kardeşi olursa çok geçsin istemiyorum off çok kararsızım ne yapmalıyım bilmiyorum sonuçta onların geleceği ile alakalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?