İkinci Çocuk İsteyenler

merhaba masallah cocuk askıyla yanıyorsun demek yap gıtsın o zamanben hala 2.hamılelıgımı kabullenemıyorum da
bu ılac nası bısey canım ıgne fılan mı :26:

canım roacutan sivilce ilacı güçlü bir a vitamini türevi.ilcaı kullanırken gebe kalmak yasak sonrası içinde her kafadan bir ses çıkıo 3 ay 1 yıl hatta 3yıl diyende var
:18: bakıcam artık görücez neler olacak hamile olursam hemen yazarım Emir Bebek
hamile olmak bana göre dünyanın en güzel duygusu tadını çıkar derim..

ahh canım hıc oyle hıssetmıyorum ben nedense:26:ınan hazır dogmus cocuk verseler bakarım su an ama hamılelık surecı gözümde büyüyor ınsanların tepkısınden de cekınıyorum sanırım

pekı cnaım bu durumda en ıyıs ıdoktora danısmak nette ne dıyor mısal bende hamılelık oncesı 3 aylık ıgneyle korunuyordum gercı farklı ama senın baya olmus bırakalı bıde endıse etme bence

Son düzenleme:
canım nasılsın bulantıların fazlamı,hangi doktora gidiyorsun?

evet canım ya cok kötüyüm herseyden tıksınıyorum sureklı uyku halı ve halsızlık bı tek ısyerınde mecburen acılıyorum ıste ogluam uzuluyorum ılgılenmeıyorumd ıye

etlık lokman hekıme gıdıyorum canım elıf hanıma

kızlar yeni haberler yok mu?

merhaba arkadaşlar ben yeni başladım.3 yaşında bir oğlum var artık ikinciyi düşünmeye başladım.ama cesaret edemiyorum

merhaba arkadaşlar ben yeni başladım.3 yaşında bir oğlum var artık ikinciyi düşünmeye başladım.ama cesaret edemiyorum

mrb cnm benimde 3 yaşında bi oğlum var ben bu ay başladım çalışmalara bi an önce oğluma kardeş gelsin istiyorum artık çünkü bekledikçe daha da zorlanacakmışım gibi geliyo okul çağıda gelmeden doğsun biraz büyüsün istiyorum kardeşi hayırlısı artık cnm...

cnm Allah yardımcın olsun ayyy benimde oğlumdayken 4 ay çok zor geçmişti inşallah bi daha olura biraz daha iyi geçer seni çok iyi anlıyorum cnm inşallah tez zamanda kurtulursun

cnm Allah yardımcın olsun ayyy benimde oğlumdayken 4 ay çok zor geçmişti inşallah bi daha olura biraz daha iyi geçer seni çok iyi anlıyorum cnm inşallah tez zamanda kurtulursun

amın canım cok saol benımde oglumda bu kadar kötü gecmemıstı bı sabahları olup gecıyodu bu zorluyor baya bakalım ıns gecer bırde en cok üzüldüğüm yemek yapamıyorum oglum ac kalıyor yanı dogru surust ılgılenemıyorum gecıstırıyoruz oyle sankı bıdah ahıc yemek yapamıycakmısım gıbı bı hıs var ıcımde:18:

canım senin kızın olacakmış gibi geliyo bana ben de mutfağa giremezdim havlu kapatırdım burnuma öyle düşünme her zaman dört dörtlük olacak diye bi kural yok oğluşunu düşünmen bile onunla ilgilendiğini gösteriyor

Melihayiğit aynı şeyleri düşünüyoruz ama ben çalışıyorum o yüzden korkuyorum tabii bazı başka sebeblerde var

cnm öyle düşünme sana bebeği veren rabbim miğdende o bulantının olmasına sebeb rabbim muhakkak oğlunla ilgilenmeinde bi yolunu vermiştir bak onu düşünmen bile bi ilgi hiç canını sıkma
Melihayiğit aynı şeyleri düşünüyoruz ama ben çalışıyorum o yüzden korkuyorum tabii bazı başka sebeblerde var

tabi cnm çalışıyor olman ve başka sebeplerde seni etkiliyordur en hayırlı zamanda olur inşallah cnm ama o sebebler çok çok önemli diilse çalışmanda çok gerekmiyosa bence düşün şimdi tabi yine sen en iyi kararı verirsin

saolun kızlar boyle ıkı cocuk arası yas farkı az olunca anneler genelde hıssedıyormus vıcdan azabı bende onu yasıyorum psıkolojık olarak pek ıyı deılım yanı mesela haftasonu mıde bulantım daha azdı halıyle uyku halımde ve dısarı cıktık oglumu gezdırdık onu mutlu gormek benı de mutlu ettı ıns bı duzene sokabılırım bu durumu :26:

cnm bak bi şekilde ilgilenirsin oğlunca hiç sıkma canını senin karnındakide hissediyor seni en iyisi sen iyi ol ikiside iyi olur merak etme...

evet konuştum ben bakamam diyor daha 58 yaşında yaşlandım diyor bakıcıya da güvenemem ikinci çocuk rafa kaldırıldı bu aralar
BİR KAYNANA MI SENİ VAZGEÇİRDİ

ONLAR HEP ÖYLELER KENDİLERİNİ DÜŞÜNÜRLER

kızlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr ben hamileyim inşallah ikinci bebişim geliyor bugün test yaptım sonrada kan verdim pozitif çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…