aralıkta 2.bebeğim geliyor kızımla arası 15 ay olacak ve ben tepkisinden korkuyorum ne yapmalı ne çözüm bulmalıyım(
bir başka bebeği kucağımda görünce çığlık çığlığa koşuyor kucağıma alışana kadar kök söktürecek onu üzmekte istemiyorum(
bir kaynak yardım alacak birine ihtiyacım var....
ikinci çocuğuna hamile olanlar kimler
Çok istiyorum canım,çalıştığım için zorlanırım diye düşünüyorum kısmet her şeysenin adını görelim artık hadi ama daha neyi bekliyorsun
selam güzel anneler ben geldim
ikinci hatta üçüncüyü isteyenler düşüneneler bana gelsin
şaka bir yana her defasında söylüyorum annelik duygusunun üstüne bişey yok bu dünyada
o minicik elleri ter kokulu yüzleri öpmek koklamak gibisi varmı yaaa
evettt gelelim bizim evin hallerinden örnekler vermeye
(bunları anlatıyorumki sizlere faydam olur hani ikinci çocuk olunca nasıl oluyor diye )
oğlum tam 3 yaşını bitirdi 4 oldu kreşe alıştı sabahları 9 da veriyorum akşam 5 te alıyorum
sabah erkenden kalkıyorum geceden yıkanmış çamaşırları asıyorum,sonra kendim hazırlanıyorum
oğlumun çantasını ve üstünü felan eşim hazırlıyor
ikiz kızlarım 6 ayı doldurdular onlarında hemen sabah üstlerini felan değiştiriyorum karınlarını doyuruyorum
sonra oğlum eşim ben çıkıyoruz..oğlum okula biz işe ....
akşam oğlumu okuldan alıp eve koşturuyoruz,eşim saolsun yine oğlumla ilgileniyor ben ikizlerle
akşam çocuklar uyuyunca ben evi hızlıca toparlıyorum sonra yatağa atıyorum kendimi
ikizlere ablamlar bakıyor saolsunlar iki ablam ilgileniyorlar..kafam rahat bu konuda
oğlumda okulda bende işteyim
yani çocukta kariyerde hepsi birbirine karışmış durumda yaşıyorum
ama çoook mutluyum eşim en büyük destekçim
elbetteki herşeyimiz dört dörtlük olmuyor ama biz işin güzel yanlarını
bardağın dolu tarafını görmeye çalışıyoruz ve bunuda başarıyoruz
bakmayın böyle anlattığıma elbetteki çok yoruluyorum bazen uykusuz kalıyorum bazen yemek yemeye fırsatım olmuyor
gerilip sinirleniyorum işte tam o anda hemen çocuklarımdan birini :) alıyorum kucağıma öpüp kokluyorum sonra diğerini, sonra diğerini
işte bitiyor bütüüün yorgunluğum stresim sinirim
kısacası zor çok zor olsada güzel bir hayatımız var bizim çocuklarla
ha bu arada oğlum ikiz kardeşlerini çok seviyor bazen sarılıp öpüyor vs ..
ikizlerde abilerini çok seviyor abileri karşılarına geçiyor oyun oynuyor konuşuyor küçükler ise dikkatle onu izliyor gülüyor..
kardeşlik çok güzel bunu en iyi çocuklarımda görebiliyorum
benim 36 aylık bi oğlum ve 9 aylık bi kızım var oğlum kardeşi olunca çok hırçınlaştı mesala dün yağdalığı halıya kırdı halıda 1lt yağ bugün yumurta fırlattı vb kardeşi ile ilgilendiğim her an kıyamet kopuyor ilk çocuk laftan anlayana kadar kinciyi ben tavsiye etmemmm
bende çok istiyorum 2. yi ama hiç cesaretim yok.erteledikce erteleniyo.benimki 4 yaşında ve kreşe gidio.önceleri eşim istemiyordu şimdi onu razı ettim bu defa çin takviminde kız günü arıyorum :) inşallah sağlıklı evlatlar verir allahım hepimize şaka bi tarafada.ya ne biliyim korkuyorum işte ya.ameliyat masasına yatana kadar mide bulantısı yanması kan kusma...ilk 3 ayda zaten kanama düşük tehlikesi.alt alttan üst üstten.siz olsaydınız yaparmıydınız?
bende çok istiyorum 2. yi ama hiç cesaretim yok.erteledikce erteleniyo.benimki 4 yaşında ve kreşe gidio.önceleri eşim istemiyordu şimdi onu razı ettim bu defa çin takviminde kız günü arıyorum :) inşallah sağlıklı evlatlar verir allahım hepimize şaka bi tarafada.ya ne biliyim korkuyorum işte ya.ameliyat masasına yatana kadar mide bulantısı yanması kan kusma...ilk 3 ayda zaten kanama düşük tehlikesi.alt alttan üst üstten.siz olsaydınız yaparmıydınız?
Çok zor canım ya tek olsa ne olur diyorum ya hamilelik aklıma geldikçe;((
iyi bir annesin sözün o kadar hoşuma gitti ki, teşekkür ederim. ne yazık ki kaynanam , üst katta oturur kendileri, kızın bana daha düşkün, seni çok aramıyor dedikçe, gerçekten de yetmediğimi düşünüp duruyorum:2:
Merhabalar kızım 29 aylık artık ikinci çocuk düşünme zamanı geldi. Öğretmenim ve tatillerin denk gelmesi için mayıs haziran gibi düşünüyorum.Malum hala doğum sonrası iznin artırılmasıyla ilgili yasa onaylanmış değil yasa onaylanırsa hiç beklemem kızlar
arkadaslar aranizda 35 yas ve ustu olup, 2 cocuk sahibi olan var mi? sorumu sormadan once yasitim arkadaslari bulursam, onlarin bana daha cok yardimci olabilecegine inaniyorum, ilgilenip cevap yazanlara simdiden tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?