İkinci çocuk

Şuan tamda bunu tecrübe ediyorum ve iyi ki diyorum aralarında 3-3.5 yaş gibi bir zaman olmuşta şimdi büyüğü anasinifa gönderirken küçüğü elinden tutup götürüyorum. Var mesela çocuğu Anasinifina giden bayanlar bı tanesi yeni doğum yapmış çok zorlaniyor, diğerininki 9 aylık falan o da çok zorlanıyor. Onları öyle görünce bir kez daha iyi ki dedim ben. Ama tabi her çocuk aynı değildir.

Aslında bende çok anaç biri değilim bence.ama oğlumun yalnız kalma fikri beni çok duygusallastiriyor.sonra da kendime kızıyorum ikinci çocuğu sırf birinciye arkadaş olsun diye mi istiyorsun.buda hoş bir fikir gibi gelmiyor. Sonuçta ilk cocugumu büyük bir aşkla ve istekle yaptık.ikinciye bu kadar hazır değilim ve de ona da haksızlık yapmak istemiyorum.

Kardeşinin olması seni mutlu etmedi mi acaba

Ya zaten her paralı çocuk süper zeki mi oluyor

Evet ben de eğitime para harcıyorum tabi ki imkan dahilinde harcanacak

Ama çocuğun içinde bitiyor bazı şeyler

Eşim öyle inatçı hemen olsun diye diretmiyor zaten. O sadece ikinci cocukdan emin zamanı çokta önemli değil onun için.Ben biraz Evham yapıyorum.acaba gerçekten istiyormuyum yada çok mu gerekli bu çocuk diye.bir karar vermeye çalışıyorum sadece.yani sonuçta büyük sorumluluk

Aynen her çocuk farklı belki şuan hamile bile olabilirim ama değilsem de şuan olması daha mantıklı geliyor ama oğlumun kıskanmasından çok korkuyorum

Ben en çok kıskanmasından korkuyorum şuan bakalım hamile de olabilirim salı günü bat eğer adet olmazsam test yapıcam

Korktum şuan bence de hazır değilim ben .bundan çok cocuklu annelere selam ediyorum. Hepiniz takdiri hak ediyorsunuz

Evet bu çok mantıklı

Ne güzel. Hayırlı evlat olurlar inşallah

İki ihtimal var ya çok marifetli, hızlı, atik, yorulmak bilmeyen insanlar var ya eşi onlardan ya da çocuk bakımını eşine devredip zorluğunu bilmeyenlerden.
İstemsizce güldüm mesajınıza.Aslında eşim çocuk bakımında da ev işlerinde de elinden geldiğince yardım eder.ama sonuçta haftanın 6 günü akşam 7 ye kadar çalışıyor.cok bir faydası olmuyor bana.butun yuk yine bende.
Söyle bir şey de var bebeğim gerçekten çok hareketli ve zor bir çocuk lohusalik günlerim pandemiye denk geldi çok zor günler geçirdim. Hiç kolay da olmadı. Düşününce zaten ikinci çocuk çılgınlık gibi geliyor. Ama oğlum için en iyisine karar vermeye çalışıyorum şuan

Allaha şükür eşimden yana bir sıkıntım yok.masallah diyeyim.vakti az ama oldukça banyo da yaptırır,oyunda oynar,bezini de değiştirir.ilgilenir yani .olması gerektiği gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…