- 20 Ekim 2014
- 7.460
- 15.544
- 198
- Konu Sahibi hippotalamus
-
Herşeyin küçüğü daha tatlı gelir ondandır üzme boşuna kendinimesela hayvanları çok severim ben ama yavru hayvanları daha bi başka severim büyüyünce hepsi aynı olur gözümde tabi kendi kedim hariç o annesinin kuzusu
Senin durumunda değilim ama cevapları merak ediyorum .
30'u geçince anne oldum .
Oğlum 7 yaşında .
Sanki 3 kişi dünyaya gelmiş gibiyiz . Anne/baba/çocuk .
Bir kez daha anne olsam böyle sevemem gibi saçma bir düşüncem var benimde .
Hoş düşüne düşüne 40'ı devirip ... vazgeçeceğim zaten :))
Herşeyin küçüğü daha tatlı gelir ondandır üzme boşuna kendinimesela hayvanları çok severim ben ama yavru hayvanları daha bi başka severim büyüyünce hepsi aynı olur gözümde tabi kendi kedim hariç o annesinin kuzusu
40 devirmeden hemen başla
benımde kızım 9 yasında ve ben yaşındayım yıldır denyoruz olmuyor artık tüp bebek demeye başladılar ,
o yüzden benden dınlersen hemen basla , kızımada okadar kolay hamile kaldım ki bu da öyle olacak sandım ,
suan ezan okunuyor rabbim isteyen herkese içinde banada nasip etsin inşallah
Bana vahşi batıda hızlı bibi derlerKız ben de hemen bu örneği verecektim benden önce yazmışsın
yilan bile yavruyken sevilir derler ondan merak etme buyudukce dengelenirŞimdiden iyi bayramlar. .
2 ay önce ikinci çocuğumu kucağıma aldım şükür. İki çocuğum arasında 7 yaş var. Hamilelik dönemim çok zor geçtiği, ilk çocuğum çok zor bir çocuk olduğu ve çok erken yaşta anne olduğum için baya ara verdik.
Uzatmıyim konuya gelim.. ben yıllarca evlat ayıran ailelerden nefret ettim. Ikinci çocuğu olunca bunu başka seviyorum diyenlerden de.. gel gör ki ikinci çocuğumu sanki daha çok seviyorum. Anne olduğumu hissettim. İlk oğlum baya bir zaman kardeşimmiş gibi geldi. Gerçi bazen parkta falan görenler kardeşin kaç yaşında falan diyede sormuştur. 20 yaşında anne oldum bu arada..
Kendi kendimi telkin ediyorum, daha bebek diye böyle.. o zaman küçüktüm şimdi daha iyi anladım anne olmayı ondan diye. . Zamanla geçecek diye.
Hamileyken ya sevemezsem diye korkuyordum, ilk çocuğumu çok seviyordum çünkü. . Şimdi durum tam tersi.
Asla dışardan bunu belli etmiyorum. İlk oğlumun yanında ikinciyi çok övmüyorum. Sürekli aynı abisi diyorum. İlk oğlumu övüyorum. Şimdilik kıskanma da yok yada çaktırmıyor fazla..
Benim durumumda olan var mı? Zamanla geçiyor mu? Bir akıl verin nolur çok vicdan azabı çekiyorum. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?