merhaba canım, geçmiş olsun sana da. napıcaz valla bilmiyorum iş eşlerimizde sevgililerimizde nişanlılarımızda bitiyor, ailesi eski eşi ve bizim aramızdaki dengeyi o kuracak, mesafeyi o belirleyecek. seninkinin çocuğu var mı canım, çocuk olunca kendilerini ana kraliçe zannediyolar. boşansalar da her hakka sahip olduklarını zannediyolar şehzade doğurdular yasevgilimin ailesi kadını arar, evde bulamazlarsa merak ederler vs. kadın benimkinin halasına halacım diyor yaaa inanılmaz ama oluyor işte. zor durumumuz çookk zor bu yüzsüz kadınlarla yüzgöz olmak zorunda kalıyoruz hep bu erkeklerin yüzünden.bir de saf saf artık olamıycağını o da biliyor demezmi iyice cinlerim tepeme fırlıyor yani, sanki amacını göremiyor bu kadar mı safsın yaa diyorum içimden yok yok olamaz anlıyo ama beni yatıştırmaya çalışıyo diyorum sonra..
eee çocuk da yokmuş daha ne demeye halaaaa arıyooorr
kızlar trajikomik bişi daha söliyimmi, artık gülermisiniz ağlarmısınız siz karar verin. bana bruce willis ile demi moore örnek veriyor ne güzel onlar yeni sevgilileriyle eşleriyle yemeğe çıkmışlar da ne güzel genişmişler de bilmemneymiş ne diyosn sen yaa dedim ben türk kadınıyım benim işkembem yok midem var dedim
Allah yardımcınız olsun kızlar
tatlım sorma... benimkinin çocuğu olmadığı halde böyle oluyor... ay bir de çocuk olsaydı ne olurdu diye düşünüyorum... kadın hala nişanlımın babasına baba diyor ya... kendisini birşey zannediyor... ilk eşti ya sanki onu senden daha iyi tanırım ben gibi konuşuyor ve bakıyor... bazen ben gittiğimde bilerek evde oluyor nişanlıma eee nasılsın görüşmeyeli baya kilo vermişsin bakmıyor herhalde bu sana falan diyor... nişanlım sağolsun cevabını veriyor ama kadında gurur yokki... duruyor duruyor hatırlıyormusun düğünümüzde şu olmuştu bu olmuştu falan diyor... nişanlım da hatırlamak istemiyorum arzu diyor yinede susmuyor bu kadın ya... bütün bunlar sadece bir kere oldu... yani ben gittiğimde sadece bir kere onunda evde olduğunu gördüm ve ona gıcıklık olsun diye oturdum karşısına çok rahat bir şekilde... tabii k.validem k.pederim kızın ağzının içine bakıyorlar resmen... nişanlım boşver onları falan diyordu ama şimdi hele bi desin anladı artık o kadar kolay olmadığını... ne kadar arsız oluyor bazıları ya
ayy canım benimmm benden de beterler varmış yaa gerçi ben henüz sevgili aşamasındayım, nişanlansak evlensek iş ciddiyete binse bu da kimbilir neler çevirir var o potansiyel yani. 11 yaşındaki çocuğu bile kullanıyor işin garibi sevgilim de buna izin veriyor beni asıl üzen yıkan bu
valla tatlım ben nişanlımı sevdiğim için barıştım ama evlilik olayını biraz daha erteledim... bence sende emin olmadan ve bu sorunları çözmeden yapma birşey... sonra daha zor oluyor... yani arada aileler falan olduğu için zor oluyor... ama ben gerçekten hayret ediyorum hiç mi gurur yok ya...
kaç kere bu sorunları çözmeden bu ilişki yürümez dedim ayrıldım, ama sonra sevdiğim için tekrar döndüm, o ise ortada hiçbir sorun olmadığını,sorunun benim hayal gücümden ibaret olduğunu söylüyor. ortada sorun yok ki neyi çözeyim diyor ben kafamda kendim yaratıyomuşum bu sorunları, hatta şizofrensin bile dedi düşün yani.ama kararımın doğruluğundan burada bir kez daha emin oldum hepiniz nerdeyse sorunlar çözülmeden ciddi bir adım atma demişsiniz. bir kez daha teyit etmiş oldum düşüncemin doğruluğunu. bu sorunu kabullenmeli ve çözmek için adım atmalı. cmt beni almaya yarım saat kala çocuğu bahane ederek randevumuzu iptal etti.bu bardağı taşıran son damla oldu pazar günü görüşelim dedi ama ben o kadar sinirliydim ki görüşmeyi kabul etmedim. o gün bugündür konuşmuyoruz. bir de aynı işyerindeyiz :44:
evet tatlım nasılsa zamanla çözülür deyip başlarsan o nasılsa diyecekki bu kız beni zaten böyle kabul etmiş ne sorunuymuş ya boşver beni seviyor nasılsa olur... ama bence en doğru kararı vermişsin... ne diyeyim hepimiz aynı sorunlardan yakınıyoruz... ama ben onunla bu sorunları çözmeden önce nişanlandığım için pişmanım... keşke çözseydik sonra nişanlansaydık böylece çok daha mutlu bir nişanlılığımız olurdu... o seni hiç aramadı mı o günden beri?? aynı işyerinde olmanız biraz değişik olmalı... bende nişanlımla aynı şirkette ayrı şubelerde ve ayrı branşlarda çalışıyoruz... ama yinede kolay olmadığını biliyorum...
bir de şey yokmu böyle sanki ortada hiç bir sorun yokmuş gibi davranmaları... sanki biz mazoşistiz ve kendimize acı çektirmeyi seviyoruz ve ondan dolayı sorun yapıyoruz herşeyi... acaba hiç dönüp kendilerine bakıyorlarmı ya...
cumartesi günü buluşmamıza yarım saat kala çocuğu bahane ederek beni ekti. ben de tepki gösterdim oğlun dolduruluyor haberin olsun dedim bir daha haberleşmedik, bende sinirlenip gece arkadaşımla dışarı çıktım arayıp merak bile etmedi nerdesin diye. taa pazar mesaj atıyor görüşelim diye görüşmek istemiyorum dedim ben de. pazardan beri aramadı beni ama aynı şirkette olduğumuz için mecburen yüzyüze bakıyoruz.
eee peki iş yerinde karşılaştığınızda nasıl bakıyor sana... yani kızgınmı yada şaşkınmı yada ne bileyim hiç birşey yokmuş gibi mi bakıyor
ben ona bakmadığım için bilmiyorum.o da pek bakmıyor aslında hiçbişi yokmuş gibi davranıyoruz işyerinde sorun olmuştu bizim ilişkimiz o yüzden.
anlıyorum canım bizimde öyle sorunlarımız oluyor ondan dolayı o geldiğinde veya ben o şubeye gittiğimde çok ciddi ve mesafeli konuşuyoruz... hatta bir kere onu azarlamak zorunda kalmıştım ve önümüzde bir kaç kişi vardı içim gide gide yaptım ama sonra mesajla özür diledim ama sağolsun beni anladığını ve sorun olmadığını söyledi... zor oluyordur yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?