ikinci eş olmak

belki zaman verirsen canım, yaptıklarını düşünme fırsatı olur. yani bir şeyler dank eder.

günaydın gerçi öğlen oldu ama :))

olsun yine de günaydın sayılır daha
zaman versem nolacak vermesem nolacak sanki, göremiyor sorunu ya da görmek istemiyor. bu durumda zaman ne işe yarar ki,ona göre ortada hiçbir sorun yok.reddediyor sorunu kaçıyor.kadın çocuğa bile işleyip papağan gibi konuşturuyor yaa, kimse bunları çekmek zorunda değil.şu şartlarda evlensem bir yıl bile dolmaz boşanırız. halletmeye de yanaşmıyor. bana güvenmiyorsun zaman içinde göreceksin zaten onunla ilgili hiçbir sorunumuz olmadığını demekten ve bağırıp çağırmaktan başka da bişi yapmıyor. yapılacak bişi kalmadı sende durumlar nedir şu an

anladım canım. seninki de benimki gibi ya. evlenecekseniz bu sorunları çözmeden aman diyim. bizde durumlar şimdi biraz daha iyi gibi. bi kaç gün önce yine benzer olaylar yaşandı, ben bu hamile halimle boşanmak istediğimi daha fazlasına katlanamayacağımı söyledim. hiç bir şey için mecbur olmadığımı anlattım, geçmişi unutup yeniden başlayalım dedi. benim bu tür olaylara gelemeyeceğimi anlamaya başlıyor gibi geç olsa da. özürler dileyip anlasa da yine çok geç, evlilik devam edebilir ama benim hala içimde çok büyük öfke var. bilmiyorum nasıl yenicem.
yaptıkları aklıma gelince birden mutluyken, deliye dönüp çıldırıyorum. böyle de bir sorunum var.
:18:

valla biz aynıyız hee, sana kardeşimm diyebilirmiyimmm bende öle birden çıldırıyorum her olayda karşıma çıkıyor bu güvenimin sarsılması bir yandan, ilişkimizin içine rahatça burnunu sokan bir kadın ve en önemlisi buna izin veren adam biryandan. valla güzelim benimki de hep söylüyor herşeye yeniden başlayalım diye ama tarih tekerrür meselesi, kaç kere bunları çözmeden bu ilişki yürümez diye ayrıldım ama hep sevdiğim için dayanamadım barıştık. birde aynı işyerindeyiz yüzyüzeyiz sürekli bilmiyorum laçka oldu sinirlerim artık

konuşmuyoruz cmt.den beri, bu sefer kararlıyım artık yeter burama geldi

bende 4 senelik evliyim eşimin 2 tane kızı var evlendikten sonra kadın evlenir evlenmez bize her gece msjlar atmaya başladı ama ne msjlar ''gel ne olursun gel çok özledim seni nerde olursa olsun arabada bile olur gibi'' eşim hiç taviz vermedi ne msjlarına cvp verdi ne telefonlarına o kadar bunaltıyoduki yani hatta mahkemeye b ile verdik attığı msjlardan dolayı tekrar bizi rahatsız etmesi durumunda ceza alıcaktı o zamanlar biraz duruldu ilk evlendik herhafta sonu çocukları bize yollamaya başladı ben önce anlamadım hep birlikte takılıyoduk baktım kadın bizi rahatsız etmek için yapıyo bizde eşimle hafta sonları vakit geçiremiyoruz eşimle konuştum 15 günde bir gelmeye başladı çocuklar ki mahkeme kararıda öyleydi kızın yıl sonu gösterisi vardı kızının, eşim kızıyla rahat görüşmek için telefon almıştı kadın kızının telefonundan msj attı baba gösterime yalnız gel fazla yer yok diye bende eşime ya benimle gidersin yada gidemezsin dedim zaten eşimde benide götürecekti giyindim süslendim hatta abarttım bile :) kadında aynı şekilde gelmiş o kadar olaylar yaşadığımız kadın hiç utanmadan geldi önümüze oturdu kalktı başka yere gitti duramaddı yerinde en son arkamıza geldi oturdu giderken kızlarıyla bile babalarını görüştürmedi ertesi sabah ne olduysa annesiyle birlikte yaşıyo çocuklarını kadın evden kovdu benim bakmıcamı sandı herhalde ki kızları çok tatlı çok severim eşimden bile fazla düşünürüm kızı ağlayarak telefon actı baba annem bizi evden kovdu gel al diye o zaman büyük kızı 10 küçük kızı 5 yaşındaydı eşim yalnız almaya gidecekti yine bende geliyorum dedim birlikte gittik aldık kızları pıjamalarıyla terlikleriye geldi çocuklar o sabah bize büyük kız ağlıyo ben ağlıyorum o kadar fena olmuştum yani aldık bize geldik tabi oda hemen peşimizden kovar kovmaz aklı başına geldi birsürü olaylar anlatsam okadar sürerki şimdi benimde 1,5 yaşında oğlum var çok iyi anlaşıyo çocuklar ama kadın hala bi rahat vermiyo hala arıyo inatla eşim kesinlikle bakmıyo başka başka numaralarda arıyo eşim anlayıp onlara bile bakmıyo arada gerçekten eşimi arayan insanlarda kaynıyo yabancı numaralara asla bakmıyo o kadar dengesiz bi kadın kızına bizim evin resimlerini çektirtmiş yatak odası oğlumun odası kıyafetler ayakkabılar düşünün yani o gün gitmeden bişey oldu oğlumun fotoğrafını çekmişti bakmak için bi aldımki kız heryerin resmini çekmiş sorduğumda arkadaşlarıma gösterecektim dedi yatak odasınıdamı dedim daha fazla bişey sormadan sildim bütün resimleri anlıcanız bu kadınlardan kurtuluş yok kafası kızar 3 ay yollamaz işi düşer herhafta yollar çocuklarına telefon açtırmaz çocukları doldurur baban oğlunu daha çok seviyo diye geçen yine mesaj atmış babam çok hasta sana ihtiyacım var diye bazen ben açarım inadına telefonu sayar sayar yüzüne kapatırım ama yok anlamıyolar zamanında akılları nerdeydi bilmiyorum ki eşim ona boşanmadan önce çok şans vermiş sırf çocukları için ama olmamış eşimin bi sözü vardır hani derler ya der çocuğum için evde duruyorum ondan boşanmıyorum diye yalan bi evlilik çekilmez bi hal almışsa çocuk için bile durulmuyo dursam ben dururdum der gerçekten doğru

aaaaaaaaa Allah sabır versin canım bu ne yaaa, resmen ruh hastasıymış buu. benim babamında ilk eşi böyleymiş evin ortasında yangın çıkarmış, evlendikten sonra annem için görücem o kadını nasıl biri diye gelmeye kalkmış. evlenmiyorlar da bela olup kalıyorlar yaaa

kader kardeşim hep biz böyleyiz, ne kadar yıpransak da sinirlensek de barışıyoruz.
bu durumların insanı ne kadar sinirlendirdiğini görmekte, anlamakta sorun yaşıyor bu erkekler. ben de anlamıyorsan şöyle anlatayım dedim; en son tartışmamızda inanılmaz sinirlendim, cam, vazo, bardak ne varsa birden kırıp atmaya bağırmaya başladım. ortalık harabe oldu ama bu olaydan sonra seni bu kadar yıprattığımı bilmiyordum dedi. erkekler konuşmaktan anlamıyor ben bunu gördüm. tabi aynı şeyi yap demiyorum sen daha iyi bilirsin sevgilini, benimkine böyle görsel olarak anlatmak gerekiyordu. onun da ne tür bir algısı olduğunu sen bilirsin. ona göre bir şeyler de yapabilirsin. ama diyorsan ki her şeyi yaptım yine de anlamıyor, çekmek zorunda değilsin. ki bu üzerine aldığın şey gerçekten çok büyük. şimdiki aklım olsa, ilk kavgada bitirirdim. çünkü bir süre sonra o sorunlar o kadar büyüyor ki sevgin bile yetişmiyor ona. sevgi bitiyor haliyle yaptıklarından ötürü saygın da bitmiş oluyor. sonra gelsin pişmanlık, gelsin sinir krizleri. hamileliğim bitse de antidepresan alsam diye bekliyorum nerdeyse.

inan başkasıylada evlenmesini istemem başkasının başına büyük bela olur eşim 3 senede zar zor boşanmış yine boşanmıyomuşta kadının avukatı yeter adam seni istemiyo boşanın demiş öyle boşanmış yani

kusura bakmasın kimse ama yani kadında biraz edep olur, utanma olur hadi bunlar olmadı biraz gurur olur. ben de yaşadım benzer şeyleri. yok kokunu özledim, yok bilmemnereni özledim. ayıp ya. eşimin elini alıp bilmemnerelerini ellettirmeler... aynı seri üretim gibi hepsinin yürüdüğü yol aynı. ya çocuğu kullanırlar ya da arsızlıklarını kullanırlar. yeniden evlense o kadınlar yani bilmiyorum ne yazar. evlilik kurumlarına zarar. bir de masum çocukları kendi karaktersiz oyunlarına alet ediyorlar. sonra geçip iyi anne rolü oynuyorlar.

canım valla iyi sabırlısın yaaa ben olsam kesin katil olmuştum eşimin de o kadının da. gerçi bu kadın biz daha evlenmeden böle evlenince ne hale dönüşecek bilemiyorum tabi iyice azıtıp bu hale de gelebilir.

sorma sorma aklıma geldikçe katil olasım geliyor. ben de şaşıyorum kendime nasıl dayanmışım diye.

bizimkinde gurur denen bişey yok inan kendimi bazen onun yerine koyuyorum asla böyle şeyler yapamazdım bittiyse bitti daha ne arayıp yüzsüzleşcem kime niye yapıyolar belli değil kendinemi yapıyo döner diye böyle yapıp kim kime döner acaba bize yapıyo huzursuz etmek için artık 4sene oldu daha niye uğraşıyosun ben artık alıştım ama eşim hala alışamadı numarasını gördükçe çıldırıyo zamanında eşim ne küfürler etti ağza alınmıcak kelimeler kullandı aramasın diye yok olmuyo ne dersen de onlar yine yapıcaklarını yapıyolar kesinlikle olan çocuklara oluyo Allahtan büyük kız farkında olanların ama nede olsa annesi tabikide annesinden yana olacak babasıda bende büyüdükçe farkında olacaklarını düşünüyoruz bakalım

evet kızlar merhaba
benim de nişanlım benimle ikinci evliliğini yapacak. eski eşiyle 4 yıl önce boşanmışlar. ama kadın nişanlımın ailesiyle birlikte beni sinir etmeye çalışıyordu... sürekli nişanlımın ailesiyle görüşmeler eve gelmeler ben evdeyken onların fotoğraflarının olması... yani anlayacağınız benim tek derdim o kadın değil nişanlımın ailesiyle de... ama geçen ayrıldım ondan yüzüğü attım ve gerçekten ayrılacaktım da... anlamış olacakki ailesini ikna etti ve onların benden özür dilemelerini hatta bunu benim yaşadığım şehire getirerek benim evimde yapmalarını sağladı... ve bana söz verdi bir daha bu kadının adı bile anılmayacak diye... sevdiğimden affettim ama yine de soğuk davranıyorum çünkü ailesi akıllansa da kadın akıllanmıyor... arıyor falan... en son ben açtım telefonu bana demezmi biz evliyken bile eşim bana açtırmazdı telefonu bu ne cürret diye... ben de demekki sen bunu da başaramamışsın başka hiç bir şeyi başaramadığın gibi :) suratıma kapattı... ama sinir oluyorum hala yani arayacak falan diye... nedir bizim bu tür insanlardan çektiğimiz... benim çalıştığım şirkete bile geldi ki ben orda genel müdür yardımcısıyım... böyle küçümseyici bakışlar falan... sen kimsin ya sen kimsin diyesim geldi... neyse sıkmayım sizi ama sohbetinize dahil olmak isterim kızlar... şu anda çok karışık anlattım işteyim çünkü ama yani yaklaşık olarak aynı sorunlarımız var....

canım kadın şimdiden böyle yapıyosa seninde bizim gibi çekeceğin var demektir burda iş nişanlına düşüyor kesinlikle nazik davranmasın başınıza çıkar hoş kadın kendini bilmez biriyse siz ne yaparsanız yapın yine aynı şeyleri yapar çocuğu yok herhalde

yok valla çocuğu yok... nişanlım ilk başta hoşgörülü davranıyordu çok nazik bir şekilde uyarıyordu sadece... bende en sonunda bence sen bu durumdan çok memnunsun ben artık yokum deyip verdim eline yüzüğü döndüm yaşadığım şehre... o zaman anladı herhalde şimdi biraz daha katı ve kesin konuşuyor hem ailesiyle hemde aradığında eski eşiyle... yani umarım artık eski eşi aramaz...

merhaba canım, geçmiş olsun sana da. napıcaz valla bilmiyorum iş eşlerimizde sevgililerimizde nişanlılarımızda bitiyor, ailesi eski eşi ve bizim aramızdaki dengeyi o kuracak, mesafeyi o belirleyecek. seninkinin çocuğu var mı canım, çocuk olunca kendilerini ana kraliçe zannediyolar. boşansalar da her hakka sahip olduklarını zannediyolar şehzade doğurdular ya sevgilimin ailesi kadını arar, evde bulamazlarsa merak ederler vs. kadın benimkinin halasına halacım diyor yaaa inanılmaz ama oluyor işte. zor durumumuz çookk zor bu yüzsüz kadınlarla yüzgöz olmak zorunda kalıyoruz hep bu erkeklerin yüzünden.bir de saf saf artık olamıycağını o da biliyor demezmi iyice cinlerim tepeme fırlıyor yani, sanki amacını göremiyor bu kadar mı safsın yaa diyorum içimden yok yok olamaz anlıyo ama beni yatıştırmaya çalışıyo diyorum sonra..

eee çocuk da yokmuş daha ne demeye halaaaa arıyooorr

Son düzenleme:
ikinci eş olmak öyle zorki kelimelere döksem yinede anlatamam. Birincinin tüm öfkesini senden çıkartır hele birde çocuk varsa ne yapsan eninde sonunda çocuğa bağlanır. sen çocuğumu mu istemiyorsun diye?
benim eşim çok yakınırdı eski eşinden annemi kuma gibi görüyorda o tlf açınca hemen bahane bulup wc ye falan kaçıyor yani kadınla konuşmamak için bende yaranmak için kadına bir anneciğim derken öbür anneciğim yine çıkıyordu ağzımdan... ne güzel kadın gelinine yapamadıklarını yaptı bana. meğerse eski eş ne haklıymış

geçenlerde yan daireme taşındılar. adamın eşi yok annesi babası ve çocuğu var. hoşgeldine gittim. annesi anlattı işte adam pilot karısı bunu başka bir pilotla aldatıp gitmiş çocuğuda buna bırakmış. tüm maaş kartı araba hep kadındaymış çok rahatmış. rahatlıktan kudurdu yine evlenip ikinciye dünyanın kaç bucak olduğunu göstereceğim bir kuruş bile vermeyeceğim evden dışarı çıkamayacak diyormuş.
İşte herşeyin ceremsini 2.ler çeker.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…