ikinci eş olmayı hazmedemiyorum daha dört aylık evliyim ama boşanmayı düşünüyorum

Allah yardımcınız olsun..durumunuz zor gibi..hayata bir defa geliyorsun ve kimse vazgeçilmez değil bence...evliliğinin daha 4. ayında bu aşamaya geldiyseniz vahim yani..cicim ayı en güzel dönemler..ama adam 5 yıllık evli gibi davranıyor..bence gençliğine yazık etme, anne babana durumu anlat ve boşan.sen ekmeğini her şkilde kazanırsın üni. mezunusun nihayetinde..

tüm yorumlarını okudum. benden sadece 1 yaş küçüksün. emsal sayılırız.

eski eşiyle mutlaka görüşecekler.. kızı için kararları birlikte düşünecekler. bunlar olması gereken şeyler.

şu bohça olaylarından eşinin bir bağlantısı yoktur. onlar anlamazlar zaten. annesi herşeyi haletmiştir. ayrıca eşine birşey sorduğunda annesini koruyabilir. erkeklerin çoğu öledir.

birde şu var bu anki durumunu ailenden gizleme artık. 2. eşi olduğunu söyle... çocuğu olduğunu söyle...

altın konusunda da engüzel yapabileceğin şey onları güzelce harcıyacak bir yer bulman ... ister ev al, ister araba... en azından eşinin aklıda gir. ne kadar varsa ona göre plan yap.. ama harca

birde fark ettimki eşinle diyaloğuna sizin kendi ilişkinize deyinmemişsin... hep k.validen ve eski eşi hakkında yorumun..

bu faktörleri düşünmesen eşinle mutlumusun?.. mutluysan bunları aşarsın, yok değilsen ona göre kararını verirsin.

birşeyler rayına oturmadığını belli oluyor, size tek şey çocuk yapmaktan kaçının diye tavsiye edebilirm . ateşle oynamışsınız her kadının kaldırabileceği şeyleri görmezden gelmiş ailenden de gizlemişsin ALLAH yardımcın olsun

Son düzenleme:
öncelikle eşinizin bir evlilik geçirip üstelik çocuğu olduğunu siz ve eşinizin maailesi nasıl sakladınız çok garip.
yani böyle birşey illa ki ortaya çıkar diye düşünüyorum.
her düğünde,nişanda vs...''adama bak hem dul hem çocuklu ama taze kızı kaptı'' diyen densizler bol miktarda bulunur.
hiç mi kulaklarına gitmedi,
ya da ne bileyim benim bildiğim kız evlenmeden evvel kızın babası amcası dayısı oğlan tarafını iyice soruşturur.
sizin aileniz bunu yapmadı mı?
karşılıklı garipliklerle dolu açıkçası....

bunun dışında böyle büyük bir şeyi ailenizden saklamanız yanlış olmuş.
ve şimdi onun sıkıntısını yaşıyorsunuz.
ben yaşınızı merak ettim açıkçası?
boşanmış ve çocuğu olan bir adamla evlenmenin sıkıntılarını 20 yaş üzeri her aklı başında kız az çok kestirebilir.
şu raddede fevri davranıp hemen boşanın demek abartılı olur ama en azından bir süre gözlemleyin evliliğinizi ve bunu yaparkende asla çocuk düşünmeyin.

Ailenize bu kadar kocaman bir yalan söyleyebilen biri olarak kocanızın sizi kandırması konusunda suçlamalarda bulunmayın.
Evet sizden gizlenmiş bazı şeyler de..
Siz nasıl canınız ailenizden böyle bişeyi gizlediniz.
Kızını nasıl yok sayabildiniz de ailenize bahsetmediniz.
Hiç gelmeyecek miydi o kız size.
Ailenize kim diye tanıştıracaktınız karşılaştıklarında.
Yok saymışsınız en başında demek ki.
Eşiniz de böyle bir şeye göz yuman, kızının söylenmemesine itiraz edemeyen. korkak birii.
ve çok da ayakları üzerinde durabilen bir adam profili yok.
Hiç sağlam temellerle atılmamış evliliğiniz.
Kpss den sonra boşanacağım diyerek de eşinizi ve evliliğinizi kullanıyorsunuz şu anda.

Son düzenleme:
siz evlenmemişsiniz kısa süreli resmi olarak bir araya gelmişssiniz
yoksa kocanız dediğiniz adamın kızını nasıl olurda hala tanımazsınız

benim bildiğim ikinci eş ilkinden kat kat kıymetli olur, ilkinde yapılan hatalar ikinci de yapılmaz tecrübedir sonuçta sen nasıl bir aileye denk gelmişsin arkadaşım Allah sabır versin. Eşinin ilk evliliği de olsa evliliğin ilk seneleri biraz zor geçer uyum sağlamak kadın içinde erkek içinde zordur sizde ekstra durumlar olduğu için sana daha da zor geliyor haklı olarak. Hemen ayrılmayı düşünme bence istikrarlı ol ve açıkça eşinle konuş rahatsız olduğun şeyleri anlat üniversite mezunu kadınsın 1 erkeği mi idare edemeyeceksin. Yalnız ailenden Eşinin durumunu saklamana çok şaşırdım nereye gidersen git, ne hata yaparsan yap ana- baba evladı atmaz keşke açık olsaydın en başından

ay gözlerim bööööyle okudum yazdıklarınızı

28 yaşındaymışsınız çocuk da değilsiniz insan nasıl bu kadar hata yapar kalbim şişti okurken ne diyeceğimi şaştım.

burda avukat arkadaşlar vardır onlarla konuşun bu altın mevzusunu madem boşanmayı göze aldınız bi de söğüşlemesinler sizi. valla kaba oldu ama yazdıklarınızdan anladığım eşinizin annesi ve ablası azılı çete mensubu gibiler.

eşya mevzusu için de ben size hak veriyorum. burda bir arkadaş -adını hatırlamıyorum- eşinin eski eşiyle yaşadığı evde ve aynı eşyalarla yaşadığını söylemişti de şoklardan şoklara girmiştim.

ne olursa olsun yeni hayat ne başlangıç demektir ucuzundan bile olsa yenileri alınmalıydı maksat anıları olmayan eşyalarla yaşamak.

eşiniz annesiyle konuşup istediğini yaptırabilecek bi adam mı peki?

yani atıyorum borcum var anne altınları ver dese annesi verir mi? çünkü muhtemelen karım istiyor derse vermeyecektir kadın.

ya çok saçma kıznı neden görmüyor bu adam? ya da neden sizden gizli görüyor istemiyor musunuz görüşmelerini?

karısıyla ayrıldıysa bu adam çocuğundan da ayrılmadı ya? nasıl bir ilişki iki taraf da çok garip hiç anlam veremiyorum ikinizin de yaptıklarına

ya ewet benim hakkım onun ailesi doğru düzgün bir şey takmadı ananesi sahte bilezik taktı düşün ama tekrar tekrar istemeyede utanıyorum
Altinlari alabilirmiyim.takmak istiyorum ara sira de. Ve al
.aciklamaya gerek yok. Senin onlar.

sanırım eşiniz bekar hayatı yaşamamak için sizinle evlendi düzenli bir hayatı olsun diye evlenip düzenimi kurarım diye düşündü ama evlenincede eski eşiyle olan yaşamı aklına geliyo alışkanlıklarını devam ettiriyo ayrılma sebepleri neymiş acaba merak ettim:44:

kesinlikle gaflettte bulunupta cocuk yapma sakın kendiniii yakma sakın bu adamın sana göre olmadıgı besbelli
ilk karısında gözü acılmış acemiligne glmiş sende uyguluyo altınlarnı takmak istiyorum de ve al kpssyide kazanmya bakk

Son düzenleme:
Merhaba

Yaşadıklarınız çok iyi anlıyorum. Çünkü bende ikinci bir eş olmak üzereyim. Dün nişanlımla bu konuyu su yüzüne çıkardım ve saatlerce ağladım. Şu anda iş yerindeyim. 2.eş olmak çok zor bir durum ve nişanlımında 2 tane cocuğu var ben dha 23 yaşındayım ve ilk evliliğim olacak. Dün akşam nafaka konusunda kavga ettik. Biraz anlatmak istiyorum bu olayı. Düğün yapacaığımız için bir sürü borcumuz var eşyalarımızı tamamlamaya çalışıyoruz. 15 gün önce balayı için napsak diye konusurken bana bizim etimiz ne butumuz ne bizim neyimize balayı diye çıkıştı. Bende çalışıyoruz bir şekilde öderiz daha çok borcumuz olur ama en azından güzel anılar biriktiririz dedim. Manevi değeri çok yüksek bir balayı olacağını düşündüğüm için maddiyatını o kadar kafama takmadım. Bana gerek yok dedi ödeyemeyiz dedi ve kestirip attı.Daha sonra Dün eski karısı yatmamış para diye mesaj attı. Bende nişanlıma nasıl yatırcaz cok borcumuz var dedim. O da ben hallederim bir şekilde dedi. Bende nasıl yani? sen balayı için etimiz ne butumuz ne neyimize gerek diyodun bu kadar borca gerek yok diyodun bu ne şimdi dedim. Eski karın olunca akan sular duruyor tabi dedim ve ağladım saatlerce.

Şimdi ben ne yapmalıyım_?_ Acaba yol yakınken evlenmekten vazmıgeçmeliyim?

şimdiden bir avukatla konuşun derim.

daha önce evlenip boşanan insanları yargılamıyorum ama, insan bi neden boşanmış, neler olmuş önceki evliliğinde bi inceler bi tanır be arkadaşım. bak benim babam annemden ayrıldıktan sonra annemi aldattığı kadınla evlendi, güya çok büyük aşk yaşadılar, evlilikleri ne kadar sürdü dersiniz 1 yıl. bir de oradan çocuğu var, o kadınla da boşandı. sürekli hayatında birileri var, dışarıdan baksan çok tatlı bir baba içeriden bakınca hiç "yok" bir baba ve rezil bir eş. ama şu anki sevgilisine göre de "çok sevecen" bir adam.

bilmeden giriyorsunuz böyle işlere. umrunda değil adamın evlilik falan yalnız yaşayamamış en ucuz yollu düğünü de yapıp yalnızlığına son vermiş işte. siz alın başınızı gidin sizi sevdiği yok size ihtiyacı var sadece. daha 28 yaşındasın geç değil.

bu söylediklerinize kesinlikle katılıyorum

seni bedavaya getirmişler..ona epey masraf yapmış sonunda ayrılmışlar,sana yapmıyor çünkü ayrılırsak zarar etmeyeyim diye..sanırım ayrılmış eşin o eşinden..ikide bir adını anıyor onu beğeniyor onu cd lere kaydedecek kadar sevmiş ve saklıyor..çocuğu anne yetiştirir terbiye eder toplumumuzda böyledir....eski karısının yetiştirdiği çocuğu örnek gösterecek kadar gurur duyuyorsa neden ayrılmış?..

haa birşey daha var ..sakın çocuk yapma o adamdan..zira ilk çocuğu varken seninkini beğenmeyebilir çünkü aklında hala o karısı çocuğu var..bu da büyük üzüntü yaratır sende..son cümlelerinde haklısın

Nasıl ailenizden sakladınız ki
Ortada bi çocuk var, bu kim demediler mi
Çok enteresan geldi bana

Bende eşimin ikinci eşiyim..
Peki bunları bilmiyormuydun nişanlanırken?
Yani nafaka ödediği falan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…