- 22 Ağustos 2013
- 664
- 274
- 333
ayrıca kocam son zamanlarda sürekli beni eleştirmeye ve kusur bulmaya başladı beni bir gün bile kıskanmadı oysa ki ben çok güzel değilim tamam ama yüzüne bakılmayacak biri de değilim bana kızımı en son 2012 ağustos ayında gördüm dedi senin yüzünden ona zaman ayıramıyorum diye duygu sömürüsü yaptı ama öğrendim ki 2013 nisan ayında çocuğunu görmeye gitmiş anası babası ve ablasıyla
Altinlari alabilirmiyim.takmak istiyorum ara sira de. Ve alya ewet benim hakkım onun ailesi doğru düzgün bir şey takmadı ananesi sahte bilezik taktı düşün ama tekrar tekrar istemeyede utanıyorum
Yarın bir gün eşini, sakın hemen çocuk yapma diye tembihleyenin de kaynanan olduğunu duyarsan hiç şaşırma arkadaşım
şimdiden bir avukatla konuşun derim.
bilmeden giriyorsunuz böyle işlere. umrunda değil adamın evlilik falan yalnız yaşayamamış en ucuz yollu düğünü de yapıp yalnızlığına son vermiş işte. siz alın başınızı gidin sizi sevdiği yok size ihtiyacı var sadece. daha 28 yaşındasın geç değil.
seni bedavaya getirmişler..ona epey masraf yapmış sonunda ayrılmışlar,sana yapmıyor çünkü ayrılırsak zarar etmeyeyim diye..sanırım ayrılmış eşin o eşinden..ikide bir adını anıyor onu beğeniyor onu cd lere kaydedecek kadar sevmiş ve saklıyor..çocuğu anne yetiştirir terbiye eder toplumumuzda böyledir....eski karısının yetiştirdiği çocuğu örnek gösterecek kadar gurur duyuyorsa neden ayrılmış?..Arkadaşlar merhaba yardımınıza ve fikirlerinize çok ihtiyacım var elimden tutun lütfen ben daha dört ay önce evlendim benim ilk eşimin ikinci evliliği eşimin ilk evlliliğinden bir de kız var ailem eşimin daha önceden evlendiğinden ve kızının olduğundan habersiz keşke haberleri olsaydı ve beni engelleselerdi eşimle çok büyük problemlerimiz yok aslında sevecen ve sakin fakat evliliğimizin ilk haftalarında yaşana şeyler beni resmen çıkmaza soktu evliliğimizin ikinci haftasında eşimin kitaplığını düzleyip kendi kitaplarımı da raflara dizerken bir çok cd buldum bazılarının üstünde eski karısını adı yazılıydı dayanamadım açtım hepsine tek tek baktım ve dünya başıma yıkıldı benim nişan bohçam o kadının artıklarından yapılmıştı o kadının kullanmadığı şeyleri bana yutturmuşlardı nişanda getirile çerez sepeti o kadının evindeki masa süsü olan sepetti kaynanamın evime doldurduğu eşyalarda o kadından kalmaydı bunları görünce dünya başıma yıkıldı eşim işten gelince sordum cd leri unutmuşum dedi ve kırdı eşyaları soruncada annem her şeyden iki tane alır dedi tabiki yalandı ben eşyaları poşetleyip anasına yolladım düğünüm ayrı bir olaydı kaynanamın yüzü hiç gülmedi ananesi bana sahte bilezik taktı ne eşim ne de annesi hiç bir tepki vermedi ve hatalarını telafi etmediler düğünün ertesi günü takılarımı annesinin kasasına koydurdu oysa ilk eşinde öyle yapmamış hatta onbin tl kredi çekip altın alsın diye karısına vermiş birgün eşimin bilgisayarını karıştırırken kızının ve karısının videolarını ve resimlerini gördüm sorduğumda kızım var diye silemedim dedi ve sonra o görüntüleri annesinin bilgisayarına aktardı bu olaydan bir hafta sonrada bana eski eşinin adıyla tam üç kez hitap etti benden çocuk sahibi olmak istemiyor ben ne zaman sen benden çocuk istemiyorsun desem hadi çocuk yapalım diyor sonra hiç tekrarlamıyor ben hap yutuyorum bir kez bile korunma çocuğumuz olsun demedi hatta bir keresinde kızımı gör de çocuk nasıl yetiştirilir öğren senin yeğenlerin gibi değil çok tatlı çok terbiyeli dedi artık ben de çocuk istemiyorum tek hedefim var kpss yi kazanıp atanmak ve arkama bekmadan uzaklar gitmek kursa yazıldım inşallah başarırım artık eşimin söylediği her şey batıyor ve hakaret olarak algılıyorum onun sürekli canını acıtmak istiyorum hakaretler yağdıryorum sizce ne yapmalıyım
haa birşey daha var ..sakın çocuk yapma o adamdan..zira ilk çocuğu varken seninkini beğenmeyebilir çünkü aklında hala o karısı çocuğu var..bu da büyük üzüntü yaratır sende..son cümlelerinde haklısınseni bedavaya getirmişler..ona epey masraf yapmış sonunda ayrılmışlar,sana yapmıyor çünkü ayrılırsak zarar etmeyeyim diye..sanırım ayrılmış eşin o eşinden..ikide bir adını anıyor onu beğeniyor onu cd lere kaydedecek kadar sevmiş ve saklıyor..çocuğu anne yetiştirir terbiye eder toplumumuzda böyledir....eski karısının yetiştirdiği çocuğu örnek gösterecek kadar gurur duyuyorsa neden ayrılmış?..
Bende eşimin ikinci eşiyim..Merhaba
Yaşadıklarınız çok iyi anlıyorum. Çünkü bende ikinci bir eş olmak üzereyim. Dün nişanlımla bu konuyu su yüzüne çıkardım ve saatlerce ağladım. Şu anda iş yerindeyim. 2.eş olmak çok zor bir durum ve nişanlımında 2 tane cocuğu var ben dha 23 yaşındayım ve ilk evliliğim olacak. Dün akşam nafaka konusunda kavga ettik. Biraz anlatmak istiyorum bu olayı. Düğün yapacaığımız için bir sürü borcumuz var eşyalarımızı tamamlamaya çalışıyoruz. 15 gün önce balayı için napsak diye konusurken bana bizim etimiz ne butumuz ne bizim neyimize balayı diye çıkıştı. Bende çalışıyoruz bir şekilde öderiz daha çok borcumuz olur ama en azından güzel anılar biriktiririz dedim. Manevi değeri çok yüksek bir balayı olacağını düşündüğüm için maddiyatını o kadar kafama takmadım. Bana gerek yok dedi ödeyemeyiz dedi ve kestirip attı.Daha sonra Dün eski karısı yatmamış para diye mesaj attı. Bende nişanlıma nasıl yatırcaz cok borcumuz var dedim. O da ben hallederim bir şekilde dedi. Bende nasıl yani? sen balayı için etimiz ne butumuz ne neyimize gerek diyodun bu kadar borca gerek yok diyodun bu ne şimdi dedim. Eski karın olunca akan sular duruyor tabi dedim ve ağladım saatlerce.
Şimdi ben ne yapmalıyım_?_ Acaba yol yakınken evlenmekten vazmıgeçmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?