• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkinci eş üvey anne yeni anne ...

Yani burda açılan konularda çocuklu adamla evlenmeyin diyorum taşlanıyorum. Sonu hüsran oluyor çünkü.
Geçen iki çocuklu bir adamla evlenmek isteyen arkadaşımı evimde 3 gün misafir ettim. Benim yaşadıklarımı yakından görsün de ona göre karar versin diye. Vazgeçti evlenmekten kolay değil ve her babayiğidin harcı değil. Keşke öncesinde benimde örneğini bizzat yaşayacağım bir arkadaşım eşim dostum olsaydı

Üzülerek katılıyorum maalesef

Siz hala çözüme odaklı değilsiniz.Sayfalar önce yazdım yine yazıyorum,ev arkadaşı olun annesi değil.Her çamaşırını yıkamayın,yaşın büyük öğren artık deyin,ters bir şey söylerse de söylediklerin çok kaba gibi şeyler söyleyin.Burada kalkıp yaratık,beni çileden çıkarıyor demeniz hiçbir şey degiştirmeyecek.
Son olarak da lütfen bir eğitimci olarak kullandığınız dile dikkat edin.

Ona bakarsan genç kızını elin adamı ile aynı evde de yaşatmamak lazım. Bakış açısı işte.
Kızım 8 yaşındaydı baba demeye başladığında eşime ...kendi babasini hiç hatırlamıyor çünkü. ..elin adamı değil artık o ona...kendi babasının tecavüz ettiği bebekler var bu dünyada. Öz luk uveylik asıl bakış açısında...

Siz hala çözüme odaklı değilsiniz.Sayfalar önce yazdım yine yazıyorum,ev arkadaşı olun annesi değil.Her çamaşırını yıkamayın,yaşın büyük öğren artık deyin,ters bir şey söylerse de söylediklerin çok kaba gibi şeyler söyleyin.Burada kalkıp yaratık,beni çileden çıkarıyor demeniz hiçbir şey degiştirmeyecek.
Son olarak da lütfen bir eğitimci olarak kullandığınız dile dikkat edin.
Sayfalar sonra bende açıkladım kendimi sanirim okumamışsınız. Evin içinde kendimce çözümler aldim onları uyguluyorum zaten yoksa nasıl yaşayabilir hep böyle insan.

Kızım 8 yaşındaydı baba demeye başladığında eşime ...kendi babasini hiç hatırlamıyor çünkü. ..elin adamı değil artık o ona...kendi babasının tecavüz ettiği bebekler var bu dünyada. Öz luk uveylik asıl bakış açısında...
Insanın canını yakmak için nasıl uğraşıyorlar değil mi?? Yazık... Rabbim yuvanıza her zaman huzur versin

Ablacım bak herkes üvey anne/baba olamaz
İnsan kendi çocuğuna bile tahammül edemiyor bazen. Başkasının çocuğuna tahammül etmek zor.

Sende de üvey anne olacak olgunluk yok. Adamın çocuğu olduğunu bilerek evlenmişsin, şimdi de yan çiziyorsun. Çocuğu istemiyorsan evlenmeseydin. Burda kim başka ne yazabilir?
+100000
Ben kendimi biliyorum üvey çocuk kaldiramam bu yüzden cocugu olan adamla evlenmem
Üveylik kadına da zor çocuğa da
Ama burada kadinlar ben adamla evleniyorum çocuğuyla değil zaten annesinde kaliyor deyip o adam bekar gibi evlenmek istiyor sonra her sey sorun oluyor oz anne ölebilir de ne diyeceksin adama çocukları esirgeme kurumuna ver mi

Ha başkasının kızına babalik yapiyor kendi çocuğunu evine koymuyor

Evlenmedi çalışıyor diye biliyorum yanlız yaşıyor evet
Bilinçli olarak göndermiş .Kızının en zor ergenlik döneminde hemde.Boşandığı adam kıymete biniyor başkasıyla evlenince. Huzur bozsun ben mutsuzum onlarda mutsuz olsun diye düşünmüş .Ama olan kıza oldu . Bu arada kızın yaptığı davranışlar normal o yaşta kendi kızın olsa kızarsın kafasınada iki terlik indirirsin .Sonrada barışır seversin .Üvey anne olunca bir şey yapamazsın boşuna kinlenme .Kendini üzme .

Insanın canını yakmak için nasıl uğraşıyorlar değil mi?? Yazık... Rabbim yuvanıza her zaman huzur versin
Amin canım Allah razı olsun sizden. ..burda üç beş kişi ki kadın bile birbirini anlamak için değil acitip vurmak için kelime arıyor. ..Halbuki bilmiyor kimi insan zaten hayattan Aşı 'lı. ..yuvası bir kere Dağılınca insanın artık atmaca kesiliyor onca hüzünden sonra...sevgiler size Aydın dan ☺

Bilinçli olarak göndermiş .Kızının en zor ergenlik döneminde hemde.Boşandığı adam kıymete biniyor başkasıyla evlenince. Huzur bozsun ben mutsuzum onlarda mutsuz olsun diye düşünmüş .Ama olan kıza oldu . Bu arada kızın yaptığı davranışlar normal o yaşta kendi kızın olsa kızarsın kafasınada iki terlik indirirsin .Sonrada barışır seversin .Üvey anne olunca bir şey yapamazsın boşuna kinlenme .Kendini üzme .
Bu kadar dolma nedenim o aslında kendi evladım olsa daha kolay tabiiki ama elim kolum bağlı yol gosteriyorum nasihat ediyorum... amann ablaaaa cevabını alıp susuyorum

Ha başkasının kızına babalik yapiyor kendi çocuğunu evine koymuyor
Hı hı aynen böyle. ..o çocuklarin bu evde hem odaları hem düzenleri vardı ben daha yerlesirken. ..evimë ben yokken sadece gelmek istediler. .bunu da ben elbette kabul etmedim. ..ebeveynlik illa ev içinde olmuyor cok sığ bir bakış açısı bu...

Sayfalar sonra bende açıkladım kendimi sanirim okumamışsınız. Evin içinde kendimce çözümler aldim onları uyguluyorum zaten yoksa nasıl yaşayabilir hep böyle insan.

Benim tek gördüğüm sizin hala kızı ve annesini suçluyor oluşunuz.Eşinizde asıl büyük kabahat.Annesi evet kötü niyetle gönderdi,hadi diyelim kızın kendisi de çok kötü,eşiniz bu hikayede ne yapıyor?Uzaktan olanlara mı seyirci? Yani bahsettiğiniz diğer 2 kişinin size zerre sempati duymak gibi bir zorunluluğu yokken eşinizin sizi kızının yanında böyle ezdirmesi kabul edilebilir mi yani ? Bence sorunun büyüğü doğru dürüst kızını alıp konuşmayan,gerektiğinde de sert çıkmayı bilmeyen babada.İkiniz arasında dengeyi bariz kuramamış yani.Sizin kurmanız gerek şu an.

Son düzenleme:
Allah'tan sizin gibiler de var da anlaşıldığımı görünce seviniyorum arada.
Şükür gerçekten. ..hala öz üvey diye bakılıyor olaya halbuki ortada bir genç kızın yanlış yetişmesi ve hatta yetisememesi var...hiç kimse diyemez ki zaten ben evladım ile başka çocuğu bir tutarım diye...ben şahsen tutamam asla...ben doğurdum emzirdim yıllarımi verdim...ama erkek ana olmadığı için bilemez. ..erkek SADECE BOSALARAK BABA OLUYOR AMA ANNE YILLAR VERİYOR!

Hı hı aynen böyle. ..o çocuklarin bu evde hem odaları hem düzenleri vardı ben daha yerlesirken. ..evimë ben yokken sadece gelmek istediler. .bunu da ben elbette kabul etmedim. ..ebeveynlik illa ev içinde olmuyor cok sığ bir bakış açısı bu...
Mesajlar çelişkili hem diyorsunuz kizlarin annesi kötü
O zaman eşiniz nasıl çocuklarını o kadının yaninda bıraktı
Siz istemediğiniz için gelmemiş çocuklar ışte
Ayrıca haftada bir defa görüp eline para sıkıştırıp sinema izleyen babayla aynı evde yaşayıp hasta olunca başında bekleyen her türlü maddi destegi yapan eğitimiyle ilgilenen ergenlik sorunlarıni krizlerini ceken baba bir olur mu

Arada fark olmasaydi o çocuklar su an sizin evde olurdu
Sizin suçunuz yok ama esinize aynı seyi söyleyemem

Şükür gerçekten. ..hala öz üvey diye bakılıyor olaya halbuki ortada bir genç kızın yanlış yetişmesi ve hatta yetisememesi var...hiç kimse diyemez ki zaten ben evladım ile başka çocuğu bir tutarım diye...ben şahsen tutamam asla...ben doğurdum emzirdim yıllarımi verdim...ama erkek ana olmadığı için bilemez. ..erkek SADECE BOSALARAK BABA OLUYOR AMA ANNE YILLAR VERİYOR!
Benim sizin yaşadıklarımızı on gün yaşasalar bak bakalim nasıl kapının önüne kocalarını da çocuklarını da koyacak KADINlar var. Hatta bunlardan sana bana yorum yapanların içinde de var ama nasip işte demekki biz kaldırabiliyoruz ki biz sınanıyoruz

Valla ben tutarım..Hatta korkarim öbürünün annesi yok diye ona daha hoşgörülü bile olabilirim..Kendi adınıza konuşun.Lütfen

Ben kocanızı takdir ettim açıkçası.babalık yapamadığının farkında,annesi çocuğu kalkıp size göndermiş,evde çocuğa yaratık gözüyle bakan bi eş var..adamın çocuğuna sahip çıkması çok güzel..anne babanın ayrılmış olması babaların çocukları yok sayacağı anlamına gelmemeli.kaldı ki o yaşlar çocukların ailesine en çok ihtiyaç duyduğu yaşlar,baba da boşverse umursamasa o çocuğun düzgün bi birey olmasını nasıl bekleriz? Diğer tarafta evlendiği kadının çocuğunu sahiplenip kendi çocuklarını evine almayan baba örneği var umarım o baba bigün çocuklarına mecbur kalmaz

Allah o coccuklarin yardimcisi olsun ne ana var ne baba. Yaratik ne demek bir cocuga. Onlar cennet kokulular.
Yooooo hanimefendi bildiginiz beymen marka parfum kokuyorlar bizzat benim aldigim hemde.cennet kokusu gideli bayagi olmus durumu kiz acısından acite ettiğiniz kadar benim gözümle keşke iki saniye bakabilseniz de objektif olabilseniz....

Back
X