İkinci eş üvey anne yeni anne ...

Al iste yikilmis yuvalarin kendi hayatini da dusunmesi gereken ebeveynlerinin ortaya cikardigi evlatlar. Ben cocugum en az hasarla atlatsin zaten babasiz kaldi bir de uvey baba psikolojisini yasamasin diye dusundum. evleneceksem de uniye gittiginde diye karar aldik birlikte. Bununla ipgili konu acmistim cevrede bunu anlayisla karsilamiyo agzi olan konusuyo kendi hayatina bak cocuk bi yere kadar diye iyi de napalim cocugum uzgunken ben nasil o kocayla mutlu olcam. Cunku hic istemedi sakasini bile yapinca evi terk ederim diyordu. Babasina gidecekti kacişi babada bulacakti. Baba da zaten kendine sahip degil problem cocuklar boyle ortaya cikiyor iste. Sevgisizlik ve ilgisizlikten. Anne ne olursa olsun cocugunu birakmamaliydi. Ama olmus artik size cok sabir dusuyor. Sabredin ve sevin. Kendi cocugunuz gibi dusunun. Inanin ergenlikte anlasmak zor oluyor cocuklarla. Siz de atsaniz o kizdan hayir gelmez artik. Esiniz de vicdan yapip yanlis davraniyor.

Çok bencilsiniz!! sizinde kızınız var ama eşiniz ben çocuğun olduğunu kabul ettim ama çocuğu kabul etmem dememiş sizin gibi değil mi? oh benim eski evliliğimden olana bakmak zorunda ama ben onunkine bakmam bu nasıl çifte standart?

hiçbir kadında yuvanı yıkıcam demez açık açık ayrıca çocuk sizde kalacak diye niye yuva dağılacaktı çünkü çocuğa sabır göstermeyecektiniz ama eşiniz sizin çocuğunuza gösteriyor. O ne olacak?

zaten bilerek evleniyorsanız bu ihtimal hep var o kadına birşey olsa siz bakacaksınız mesela yazık anne olduğunuza inanmak güç ama o babayada yazıklar olsun anne görüştürmüyor ve bunu kabul ediyor mahkemeden görüşme talep etmiyor çok yazık!

Bu durumu yaşamadan bilemezsiniz ki Allah yaşamasın size de...
Herneyse...demem o ki evime gelip kalamazsin diyen baba degildir o net...o bağ yoktur...
Sizin bakis acinizi da degistiremem ama benim bildigim ne pirlanta babalar var...kac anneye bedel...iyi geceler

Genelde öyle. Boşanırken velayet alicam diye savaş sürerler. Sonra cocuk göstermezler. İşkence yaparlar... adam evlendiği saniye cirt diye cocuk yollamaya kalkarlar. Zaten her hafta ve her tatilde babasinla görüşen cocuk meydanda oluyor. Kadinlarda durumu bilerek ya evleniyor yada evlenmiyor. Ama yillar sonra tadaaaaaa sürpriz 10 yil göstermedim al sana cocuk. Ciiiiiks asla. Başında cocuk ortalikda olur. Konuşulur anlaşılır. Bu cocuk her hafta burda vs. Diye anlaşma olur. Tamam başımla.
İyi ozaman Kv, kp, görümce hepsi gelsin kurulsun evime... sonucda biliyorduk eşimizin anasi danasi olduğunu.

Siz gerçekten babanın yanında kalınca babalık yaptığını mi düşünüyorsunuz?

bu soruyu da konu sahibesinin eşi için sorduysanız hayır.
ama benim babam yaptı. ne öğrendiysem ondan öğrendim. kirli sepetindeki kanlı çarşafı görüp beni karşısına alıp regl in ne olduğunu bile o anlattı.

Aynen ya işte bir günah keçisi arıyorlar burda hatalı olan dengeyi sağlayamayan erkek. ..Kadın naapsin zaten hamilelik logusalik yaşamış. ..ama işte böyle deyince de hop üvey anne yaftasi. ..ne alakası var ki...

Ya ben şimdi anlamadım eşiniz sizin çocuğunuza babalık yaparken kendi çocuğuna bakmıyor mu?
Bu kabul edilemez eğer böyleyse

En son bir hafta önce beyaz çamaşırları yıkandığında içinden ped cıktı ve beyaz olan nevresimlerim kıyafetlerim babasının atleti dahil hepsi kahverengi-gri. Bu niye diye sordum bana "ayyy abla orkidimi çamaşırında unutmuşum" dedi. Hemde kirli orkidini. Ben ne yaşıyorum insanlar neler anlıyor yazıyor...

Vallah benim annem babamda ben küçükken boşandı. İkiside evlenmedi ama babamin sevgilisine annem bizi gönderirken valiz valiz hediye gonderiyordu. Tembihliyordu bizi ablaya iyi davranin... siz yokken o babaniza hasta olunca corba yapıyor vs. diye. Ayni şekilde kadinada diyordu... terbisiziklik yaparlarsa kes biletlerini diye. İnsanlar iyice coşmuş. Sanki kadin mecbur
Bu tür konular sırf cahillikten.

Takdir ettim babanızı da kaç kişi yapar ki bunu ...

valla onu bilemem de hayatta her zaman bizim için doğruymuş gibi gelen başkasının doğrusu olmuyor.
annem konusunda ne kadar şanssızsam babam konusunda o kadar şanslıyım.
bende şimdi kalkıp çocuk babaya yakışır desem olmaz ille birileri başta siz itiraz edersiniz:)

Peki olaya şöyle bakın.
Kadın baktı ki eski eşi yeni bir hayat kurabildi,belki ben de kurabilirim dedi ?
Ben bu çocuklara sadece ''anne'' bakmalı zihniyetini anlamıyorum.Türk mahkemeleri ortada kadın için bir suçlama yoksa direk anneye veriyor zaten velayeti.Hayır yani kadın ilk günden sokağa atmış gibi bir durum da yok.Bir süre sonra bakmak istememiş,olabilir.O çocuk anneden ne aldıysa babadan da onu aldı.Neden kadınlar boşandıktan sonra bile fedakarlık yapmak zorunda bırakılıyor ? Asıl dramatik durum bu.
Ayrıca konu sahibine gram acımıyorum.Kullandığı cümlelerden evdeki tavırlarını tahmin edebiliyorum.Buraya gelip ''annelik ettim ben ona'' diyor ama aynı kişi için ''yaratık'' kelimesini de kullanabiliyor.Yazdığı bu ''pure evil'' pek de gerçek değil yani.

A
Anneniz çok asil davranış sonuç Size Faydası olmuş değil mi...o öfke içinde yetişen ve silah olarak dayatilan çocuk önce Annesi tarafından vuruluyor maalesef!

Ha sordugunuz buysa evet burda değil ama elbette o babası ve ben de ablalariyim. .
Sizi boşverin bu çocuklar için babaları nerede
Yapmayın ya üzüldüm çocuklar için
Bu çocuklar babadan muafsa hayatlarında hep bir eksiklik duyacaktır
Umarı m anneleri güçlü bir karakterdir

Haa sizde ped olan çamaşırı atarken farketmediniz ve ne olay yahu.Çok kötü olay tabii yazık.

Farkındaysanız işinize gelmeyen şeylere cevap veremiyorsunuz! annesinin kapıya koyduğu kıza annesinden çok emek verdim dediniz 16 seneyle 3 seneyi nasıl kıyaslıyorsunuz uykusuz mu kaldınız emzirdiniz mi.naptınız o kadın nasıl uğraştı kimbilir alt tarafı okuldan sonra yarım gün evde bir yemek bir çamaşır dedim ya ama pedi unutmuş çamaşırında ben nelerle uğraşıyorum demişsiniz yaa evet bu olayla 16 sene uğraşan annesinden daha çok emek vermiş oluyorsunuz!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…