- 3 Nisan 2014
- 36.500
- 149.333
- 798
- Konu Sahibi virastgele
-
B
Babanın verdiği eğitim mi peki
Siz gerçekten babanın yanında kalınca babalık yaptığını mi düşünüyorsunuz?çocuk anaya yakışırmış:)
gelirkende babasının evinden getirdi çünkü
Aynen boyle...yuvani dagiticam diyene Altun Tepside sunmam. ..ayrıca kizim var bizimle yaşayacağı baştan belli olan...ben bu kadar duygusal bakmam bu işlere. .ben de çocuğu yalnız yapmadım ama ölüm geldi başa naapalim
Herneyse...demem o ki evime gelip kalamazsin diyen baba degildir o net...o bağ yoktur...Bu durumu yaşamadan bilemezsiniz ki Allah yaşamasın size de...
Aynen benimki de 6 7 yıl yollamamis evlendik bir hafta on gün sonra hooop yollamaya kalktı bir de kabul etmeyince ben o yuvayi dağıtmayi bilirim deyip ortalığı ayağa kaldırdı. ..ki bunca zamandır da birsey yapamadı ayrı konu
Siz gerçekten babanın yanında kalınca babalık yaptığını mi düşünüyorsunuz?
Aynen ya işte bir günah keçisi arıyorlar burda hatalı olan dengeyi sağlayamayan erkek. ..Kadın naapsin zaten hamilelik logusalik yaşamış. ..ama işte böyle deyince de hop üvey anne yaftasi. ..ne alakası var ki...Genelde öyle. Boşanırken velayet alicam diye savaş sürerler. Sonra cocuk göstermezler. İşkence yaparlar... adam evlendiği saniye cirt diye cocuk yollamaya kalkarlar. Zaten her hafta ve her tatilde babasinla görüşen cocuk meydanda oluyor. Kadinlarda durumu bilerek ya evleniyor yada evlenmiyor. Ama yillar sonra tadaaaaaa sürpriz 10 yil göstermedim al sana cocuk. Ciiiiiks asla. Başında cocuk ortalikda olur. Konuşulur anlaşılır. Bu cocuk her hafta burda vs. Diye anlaşma olur. Tamam başımla.
İyi ozaman Kv, kp, görümce hepsi gelsin kurulsun evime... sonucda biliyorduk eşimizin anasi danasi olduğunu.
Takdir ettim babanızı da kaç kişi yapar ki bunu ...bu soruyu da konu sahibesinin eşi için sorduysanız hayır.
ama benim babam yaptı. ne öğrendiysem ondan öğrendim. kirli sepetindeki kanlı çarşafı görüp beni karşısına alıp regl in ne olduğunu bile o anlattı.
Ya ben şimdi anlamadım eşiniz sizin çocuğunuza babalık yaparken kendi çocuğuna bakmıyor mu?Aynen boyle...yuvani dagiticam diyene Altun Tepside sunmam. ..ayrıca kizim var bizimle yaşayacağı baştan belli olan...ben bu kadar duygusal bakmam bu işlere. .ben de çocuğu yalnız yapmadım ama ölüm geldi başa naapalim
Ha sordugunuz buysa evet burda değil ama elbette o babası ve ben de ablalariyim. .Ya ben şimdi anlamadım eşiniz sizin çocuğunuza babalık yaparken kendi çocuğuna bakmıyor mu?
Bu kabul edilemez eğer böyleyse
En son bir hafta önce beyaz çamaşırları yıkandığında içinden ped cıktı ve beyaz olan nevresimlerim kıyafetlerim babasının atleti dahil hepsi kahverengi-gri. Bu niye diye sordum bana "ayyy abla orkidimi çamaşırında unutmuşum" dedi. Hemde kirli orkidini. Ben ne yaşıyorum insanlar neler anlıyor yazıyor...kız extrem olarak size ne yaptı. tek sorun bence üveylik durumu yoksa kalan şeyler normal. 5 günlükken kabul etmeseydim diyorsunuz ama bir çocuğun ebeveynlerinden istediğinde kalma hakkı ve seçimi vardır. mahkeme bile sorar belli yaş üstüne.
eğitimciyim diyorsunuz ama yazım uslubunuz hiç oyle değil. sistem eğitimcisisiniz bence. yani kendi içinde bu yeteneği ve ilgisi olan değil de öss ve eğitim sisteminin bir getirisi olan eğitimcilerden olmuşssunuz sadece. rüzgar oraya esmiş ondan eğitimci olmuşsunuz.
iş yapmıyor diyorsunuz ama kız sınava hazırlanıyor neden yapsın. bende o zamanlar çok stresli olurdum annem çalıştığı halde yapmak istemezdim. arkadaşım bir çorba yapsan eline yapışmaz ya derdi. evet yapışmaz belki vakitte almaz ama ben stres olduğumdan evişi yapmak vs beni çok zorlardı.
hiç unutmam hatırladıkça içim sızlar. annem öğle arası eve gelmişti. kendi yemek yememiş bana yemek hazırlamış ayran yapmış. bende stresten ödevi yetiştirmeye çalışıyorum ünideyim. yani 19 lu yaşlardayım. yemicem anne yetiştirmem lazım diyorum. annem aç aç kafan çalışmaz bir yandan ye bir yandan yap diyor. hayır diyorum. bari ayranı iç diyor. kadına artık nasıl bagırdıysam ne tepki veridysem çok fena olmuştu o da sinirle hem hakaret hem bedduamsı bişi yapmıştı. şimdi anne olduğumda onu o kadar iyi anlıyor ve öyle içim sızlıyor ki. 19 yaş size göre büyük olabilir. ben çok uyumlu da biriydim her zaman. öz anneme ben bile boyle davrandıysam daha yeni nesil olan ve üvey anneyle yaşayan biri de başka davranışlarda bulunabilir. kendi çocuğunuz size o yaşlarda daha beterini de yapabilir. kendi çocuğunuz olduğu için hoşgöreceksiniz eminim. ama uvey kızınızı hoşgöremiyorsunuz. eşiniz de buna kırılmıştır. ayrıca kızın size itirafta bulunması bile bir adımdır.
tavrınızı değiştirdiğiniz zaman sorunlarınız da çozülecektir. kız zaten önce üni sonra evlilik vs yoluyla gidecek.
Aynen ya işte bir günah keçisi arıyorlar burda hatalı olan dengeyi sağlayamayan erkek. ..Kadın naapsin zaten hamilelik logusalik yaşamış. ..ama işte böyle deyince de hop üvey anne yaftasi. ..ne alakası var ki...
Takdir ettim babanızı da kaç kişi yapar ki bunu ...
Sizce bir çocuğa 100% babasi bakabiliyormu? Bir kadin olarak değerlendirin. Bu çocuğun annesi bilmiyormu her yükün konusahibinin üstünde olduğunu? Kizin annesi gercekden babaya güvenipmi gönderdi sizce? Adam evlenmeseydi gonderirmiydi? Siz gonderirmisiniz?
Ben şahsen sadece babaya güvenip göndermezdim 16 yasinda olan kizimi. Benim annem göndermedi mesela. Kimse babasinla görüşmesin demiyor. Kadinin zamanlamasi göze batiyor sadece.
Anneniz çok asil davranış sonuç Size Faydası olmuş değil mi...o öfke içinde yetişen ve silah olarak dayatilan çocuk önce Annesi tarafından vuruluyor maalesef!Vallah benim annem babamda ben küçükken boşandı. İkiside evlenmedi ama babamin sevgilisine annem bizi gönderirken valiz valiz hediye gonderiyordu. Tembihliyordu bizi ablaya iyi davranin... siz yokken o babaniza hasta olunca corba yapıyor vs. diye. Ayni şekilde kadinada diyordu... terbisiziklik yaparlarsa kes biletlerini diye. İnsanlar iyice coşmuş. Sanki kadin mecbur
Bu tür konular sırf cahillikten.
Sizi boşverin bu çocuklar için babaları neredeHa sordugunuz buysa evet burda değil ama elbette o babası ve ben de ablalariyim. .
En son bir hafta önce beyaz çamaşırları yıkandığında içinden ped cıktı ve beyaz olan nevresimlerim kıyafetlerim babasının atleti dahil hepsi kahverengi-gri. Bu niye diye sordum bana "ayyy abla orkidimi çamaşırında unutmuşum" dedi. Hemde kirli orkidini. Ben ne yaşıyorum insanlar neler anlıyor yazıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?