İkinci eş üvey anne yeni anne ...

Cocugu olan bir adamla evlenirken bunlarin hepsini goze almak lazim. Baba baska birine babalik belki yapabilir cunku evde cok bulunmuyor cocugun tum bakimi ona kalmiyor. Ama bir kadin baskasinin evladina annelik yapmakta zorlaniyor genelde. Cunku her seyiyle ilgilenmek zorunda kaliyor. Daha fazla muhatap oluyor. Iyi dusunmeli evlat bir gun pat diye cikip gelebilir belli olmaz. Onda kalmiyor diye guvenmemek lazim. Iyi dusunulmeli

Bu arada kirli orkidi tertemiz olmustu onuda belirtmeden geçmeyeyim

Senin de soyledigin gibi ALLAH dedim ve gerisini bıraktım

Sizi boşverin bu çocuklar için babaları nerede
Yapmayın ya üzüldüm çocuklar için
Bu çocuklar babadan muafsa hayatlarında hep bir eksiklik duyacaktır
Umarı m anneleri güçlü bir karakterdir
Yok anneleri maalesef güçlü bir karakter değil ki hatta ahlaka mugayyir hayatı yüzünden tv lere gazeteler e cikmisligi bile var...o dönem kızlara ben bakmak için sırf onları kurtarmak için kendimi ortaya attım da Kiz bir güzel haykirip suratıma tükürdü. ..sizce ben bunu hakettim mi ?

Pedini makinede yikadiniz diye mi cok cekiyosunuz? Size tek bir sey soyliycem bebeginiz olmus yeni sanirim. Siz senet mi imzaladiniz o cocugu anne babali buyuteceginize. Yapmayin bunlari dusunmek lazim. Kimin ne olacagi hic belli degil

Olay bu işte ya valla ne güzel ozetlemissiniz....

A

Anneniz çok asil davranış sonuç Size Faydası olmuş değil mi...o öfke içinde yetişen ve silah olarak dayatilan çocuk önce Annesi tarafından vuruluyor maalesef!

Gerçekdende en iyisini yapmış annem. Bende bosanmis cocuk travmasi yok. İkiside bize o hissi vermedi zaten. Annem aşırı dikkat etdi. Ben küçüğüm diye odada bulunan düğün fotorafini bile kaldirmadi. Yillar sonra ben bile şaka amaçlı dalga geciyordum... hadi hadi seviyordun babişkoyu diye. Birisi iltifat edince, evet kizim cok güzel babasına benziyor derdi.
Bunlar önemli küçük püf noktalari. Babaya gönderip o baksin demekle olmuyor. Ben babaci olmama rağmen bir kiz cocuğu annesini ariyor. Benim babam şahane bir babaydi. Ama asla annemin yerini dolduramazdi.

nasıl ayrıldıklarını bilmiyorsunuz ama. arkadaşım boşandı bebeği 7 aylıktı. eşine sorumluluk fazla geldi. kız hem çalıştı hem bebeğiyle ilgilendi. o kadar zayıfladı ki uykusuzluk yorgunluk. adamsa istediği gibi bekar hayatı yaşadı gezdi tozdu . şimdi kızı 5 yaşında. adam evlense ve arkadaşım, ki tam arkadasım sayılmaz karakterinden de hoşlanmam, bile isteye huzursuzluk için bile kızını gönderse haklı derim. adam keyif catarken kız hiç hayatına bakamadı. yeni birini vs de alamadı hayatına. neden hep kadınlar çekmek zorunda. kadın 16 yıl boyunca yalnız cocuk bakmaktan psikolojisi bozulmuş halde de olabilir.

A

Anneniz çok asil davranış sonuç Size Faydası olmuş değil mi...o öfke içinde yetişen ve silah olarak dayatilan çocuk önce Annesi tarafından vuruluyor maalesef!

Hanımefendi ben boşanmış bir ailenin çocuğuyum hani.diyorsunuz ya çocuğun yanı annesidir ben kızıma baktırırım ama onun çocuğuna bakmam diye. Eşinizin umrunda bile olmamış çocuklarıyla görüştürülmemesi ve anne olarak duygusal bakamam diyorsunuz.

Ben bir haftasonu babam beni alsın arasın diye kapılarda beklerdim. Baba kız ilişkisi çok farklıdır.. herkesi babası alırdı okuldan ama benim yoktu bir yıl sınıfta kaldım ayrıldıkları yıl. Başka bir arkadaşımında ailesi boşanmıştı ama babasıyla öyle güzel vakit geçirirlerdi ki o adamda evlenmiş ama arkadaşım istediği zaman gidip kalırdı anlatırdı babası saçlarını bile örüyordu.

Yani öyle yok anasına yakışır yok erkek ne anlar bakmaktan yok ben çocuğuna bakmam şartıyla evlendim yok öylr birşey. Burada annenin tavrı ne niyetle yaptığı değil çocuğun psikolojisi önemli annen öyle diye eşiniz çocuklarını görmemeyi nasıl kabul eder? siz uzaklaştırmışsınız malesef.

siz anasınıngözü tiplerdensiniz ondan bişi yapamamıştır kadın.

Ne güzel bir anneniz var

Sadece türk mahkemeleri değil canim. Ben yurtdışında avukatim. Bu insanoğlunun yaradılışında var. Her varlik annesinin yaninda yavru olur. Şahane babalar var. Benim babam mesela ama asla annenin yerini tutmuyor. Benim annem ve babam genc yasda öldü. Hala ağlarken canim annem diye ağlarım... yaşım olmuş 31. Bir baba asla annenin yerini dolduramaz

belki gerçekten unutmuştur. hemde eğitimciyim diyorsunuz ama çözüm üretmiyorsunuz. onun odasına ayrı kirli sepeti alın bırakın. kendi çamaşırlaırnı kendi yıkasın. yıkamazsa kirli kirli giymek zorunda kalır sonunda yıkar. ben 5 yaşındaki oğluma bile sorumluluk veriyorum bazı şeyleri öğrensin diye. yemek temizlik zaten kendiniz için yapıyorsunuz. onun odasını temizlemeyin. kirlisini atmayın. kalanı o olsa da olmasa da yapacağınız şeyler.

Ya benim için siz değil asl olan çocukların babasıdır babaları nerede bu çocukların
Babalık iç güdüleri zayıf eşinizin
Böyle olaylar yaşanmışsa eşiniz nerdeydi
Hayır siz mecbur değilsiniz ama eşinize bu çocukların başına gelecek olumsuzluklardan sorumludur
Bak ben karmaya inanırım
Ne ekerseniz karşınıza çıkacaktır
Benim evladım rahat olsun gerisi ilgilendirmez derseniz bu birgün karşınıza farklı şekilde çıkar

Bilmeden yargılamak çok kolay değil mi...Hele sinanmadiginiz bir acı üzerine. ..ben sebep olmadım eşim kimle evlense o sebep olacaktı. ..zihniyet meselesi yani...

İnanın ben de karmaya inanırım. ..dilerim niyetimin karşılığını yaşarım. ..ödüldur bana...

+++++++++++++

Hayır zaten kimse annelik etsin demiyor.Konu sahibi herkese kızıyor burada,sanki altını da değiştir dedik.Ev arkadaşı gibi takılın işte.Hoşunuza gitmeyen bir şey olursa da çat diye söyleyin suratına.Küçük çocuk değil ki.Gayet genç kız yani.Çözüm üretmiyor konu sahibi,tek derdi arkasından saymak.Bir eğitimci olarak kullandığı cümleler de çok üzücü gerçekten.

Tamamda canim... kötü bir eş ve kötü bir babadan hincini cikartmak icin cocuk alet yapilmaz. Ben asla ama asla 5 yil boyunca cocuguna bakmayan bir adama ( baba demiyorum) çocuğumu göndermem. Ben o adamdan boşanmışım. Benim icin bir hic. Çocuğuna sahip cikarsa başımla cikmazsa çocuğu dahada rezil etmem. Ortaya yanar top gibi atmam. Cocuk istemeyen adam zorla baba olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…