- 3 Şubat 2018
- 25.845
- 111.169
- 598
- Konu Sahibi nerminermin
-
Zaten ben boşanmaya karar verdim ayrıca büyük oğlumla birçok pedagogla görüşmeler yaptım
Kendimi çok iyi ifade edememiştim böyle durumlarda bilirsiniz ki bir kafa karışıklığı oluyor ilk defa konu açtım. Yeni değil iki aydır annemdeyim zaten ayrıca pedagoglarla da görüştüm dönmemem gerektiğini de söylediler. Her şeyin bilincinde ve farkındayımbenim ve bir cok üyenin anladigi: evi simdilik terk ettim ama azicik düzelme olsa kosa kosa geri dönücem....
yok yargilamadim zaten, gördügümü söyledim. haklisiniz yargilamak bana düsmez, nasilsa bir kac yil sonra oglunuz yapacak bunu....
Sok valla bacım...Alkolun arkasına saklanan bir korkak bizde içtik sarhoş olduk ama kimseye zarar vermedik ne alaka o şişeyi sokarlar adama taa burdan ifrit oldum çocuğa için gitti
İnşallah haklısınız çok teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı. Evliliginizin bitmesi üzücü tabi bir yerde, ama evlatlarınız için bu daha hayırlı. Insallah bundan sonra daha mutlu olursunuz
Kendinizi üzmeyin o güzel evladinizida üzmeyin.Ben zaten bitirdim açık kapı bıraktığım yok. Böyle yorumlar gördükçe seviniyorum çok teşekkür ederim.
Öz babasına da olsa asla göndermem, çünkü o da evli ve ayrıca şuan dönmeyi falan düşünmüyorum hatta ev arayışındayım. Haberi yok çünkü oğlum anlatmak istemiyor.
Aynen öyle.Neden?
Evliyse de evli, belki evli oldugu kadin normaldir, iyi sartlar sunar. Siz bu cocuga berbat sartlar sunuyorsunuz. Horlanma var, hakaret var, alkolik mi problemli belli olmayan bir uvery baba var ... bundan daha kotusu babasinin evinde yoktur merak etmeyin.
Size cok kizdim. Cocugunuzu elin herifi gozunuzun onunde horluyor, siz de bir sey demeden seyrediyorsunuz?? O cucugun yerinde olsam sizi affetmezdim. Ayrica siz ailece pasifsiniz sanirim, ablamin evinde cami cerceveyi kirdi diyorsunuz haydi neyse siz koca delisi olmussunuz da ablaniz su adamin agzina patlatamadi mi 1 tane? Bu adama haddini, yerini bildirecek kimse yok mu?
Ben sizin bosanacaginizi falan dusunmuyorum, tepkilerden sonra bir agiz degistirdiniz iste. Ilk mesajinizda bosanamam 3 yasindaki babaya cok duskun diyordunuz ne oldu? Agiz degistirip annemin evindeyim yazmissiniz. Ciddiyim, gonderin zavalli cocugu babasinin yanina kurtulsun. Alin gayet cozum siz de kocanizdan olmazsiniz.
Yok kendi oğluna kötü davranmıyor. Onunda öncesinde bir evliliği oldu ve 10 yaşında bir kızı var babacım babacım diyip kızının peşinden koşuyor.
Ablamında iki çocuğu var biz saygılı düzgün insanlarız. Bir deliyle deli mi olmayı teklif ediyorsunuz? Ayrıca pedagogla bu durumu konuştuk en iyisini yapmışsınız dedi ayrıca ben çocuğuma hakaret ettiğinde durup izlemedim nereden biliyorsunuz durup izlediğimi ? Ki siz benim anneliğimi yargılayamazsınız.Neden?
Evliyse de evli, belki evli oldugu kadin normaldir, iyi sartlar sunar. Siz bu cocuga berbat sartlar sunuyorsunuz. Horlanma var, hakaret var, alkolik mi problemli belli olmayan bir uvery baba var ... bundan daha kotusu babasinin evinde yoktur merak etmeyin.
Size cok kizdim. Cocugunuzu elin herifi gozunuzun onunde horluyor, siz de bir sey demeden seyrediyorsunuz?? O cucugun yerinde olsam sizi affetmezdim. Ayrica siz ailece pasifsiniz sanirim, ablamin evinde cami cerceveyi kirdi diyorsunuz haydi neyse siz koca delisi olmussunuz da ablaniz su adamin agzina patlatamadi mi 1 tane? Bu adama haddini, yerini bildirecek kimse yok mu?
Ben sizin bosanacaginizi falan dusunmuyorum, tepkilerden sonra bir agiz degistirdiniz iste. Ilk mesajinizda bosanamam 3 yasindaki babaya cok duskun diyordunuz ne oldu? Agiz degistirip annemin evindeyim yazmissiniz. Ciddiyim, gonderin zavalli cocugu babasinin yanina kurtulsun. Alin gayet cozum siz de kocanizdan olmazsiniz.
Bosanın diyor, neden bosanmadın simdıye kadar diyor deliyle delı ol nerde demıs?Ablamında iki çocuğu var biz saygılı düzgün insanlarız. Bir deliyle deli mi olmayı teklif ediyorsunuz? Ayrıca pedagogla bu durumu konuştuk en iyisini yapmışsınız dedi ayrıca ben çocuğuma hakaret ettiğinde durup izlemedim nereden biliyorsunuz durup izlediğimi ? Ki siz benim anneliğimi yargılayamazsınız.
Babasının eşi de çok iyi bir insan değil çocuğumun onunla da problemleri oldu. Ben anladım ki kimse kimsenin çocuğunu kabul etmiyor. Çocuğu olanlar evlilik yapmasın ben çok pişmanım..Aynen öyle.
Hakaret yiyip itilip kakılıp ağlayacağına öz babasında mutlu da olabilir.
Öz babası benim oğluma öyle davranamaz. Hele başka biri yapacak.
Evladımı korayacak en iyi ve tek kişi benim evladımı nasıl koruyup kolladığımı siz asla bilemezsiniz. Ben şu an o evde değilim zaten lütfen daha önce yazılanları iyice okuyup yorum yapınız. Siz kendi çocuklarınıza numaranızı verin tabi bir anneysenizMide bulandırıcı
Şöyle bir tiple, çocuğunuzun horlandığını ezildiğini göre göre evli olduğunuz için siz de çok midesiz bir insansınız
Cocugunuza numarami vermek istiyorum, bu adam yine saldırdığında siz de böyle ibiş gibi köşede izlerken beni çağırsın. O şişeyi o adamın ağzına çarparım
Yazdığımı okumuyorsunuz ki orda ablan ağzına iki tane çakamadı dediği için deliyle deli mi olalım dedinBosanın diyor, neden bosanmadın simdıye kadar diyor deliyle delı ol nerde demıs?
Aynen katılıyorum olan evladıma olduOlan çocuğa olmuş,kim bilir içinde ne fırtınalar kopuyordur?koca dolu her yer koca,ama evlat bulunmaz, başka bişi o ...
Ablamında iki çocuğu var biz saygılı düzgün insanlarız. Bir deliyle deli mi olmayı teklif ediyorsunuz? Ayrıca pedagogla bu durumu konuştuk en iyisini yapmışsınız dedi ayrıca ben çocuğuma hakaret ettiğinde durup izlemedim nereden biliyorsunuz durup izlediğimi ? Ki siz benim anneliğimi yargılayamazsınız.
Yeterince sans verilmis zaten. Duzelse simdiye kadar duzelirdi, ki ben duzeleni gormedim. Ben de eski esime bir sans vermistim. 4 ay sonra o da fabrika ayarlarina donmustu. Tekrar bir araya gelseniz en fazla bir kac ay duzelmis gibi yapar, sonra daha beter devam eder. Alkole baglamissiniz ama alkol alinca aldigi rehavetten icindekileri kusuyor aslinda. Yani gercek yuzu alkol alinca ortaya cikiyor demekki, maskesi dusuyor. Kararinizdan donerseniz hata edersiniz.En son alkol aldığında nedensiz ablamın evinin camlarını kırdı. Bu alkol meselesi yüzünden birsürü sözler verdi ancak hiçbir zaman tutamadı .
Bir anne olarak diyorum size, ben o koca olacak adam ilk evladımı ağlattığında boşanma yoluna giderdim. Elalem horlasın diye getirmesim dünyaya. Kimse hakaret edemez. Ederse de benim yanımda, yatağımda yer alamaz.Evladımı korayacak en iyi ve tek kişi benim evladımı nasıl koruyup kolladığımı siz asla bilemezsiniz. Ben şu an o evde değilim zaten lütfen daha önce yazılanları iyice okuyup yorum yapınız. Siz kendi çocuklarınıza numaranızı verin tabi bir anneyseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?