Bir yili dolmamis evliliklerde anlasmali bosanma yok zaten.Yol ver gitsin.
Ama çekişmeli boşan. Çocuk oyuncağımı bu, bedelini ödet
Alın size ezik erkek ! O istiyordu ki sen sus sesini çıkarma ama sorun olrsa da onun tüm sorumluluğunu al onu alttan al pışpışla dövse de sövse aman kocacım sen naparsan yap haklısın vs de! Ana kuzusuydu madem neden nikah kıydı? Aile olmayı istemen darlamak değil bu erkeklerin hepsi aynı fabrika malı mı ne yaa valla bu yazılan cümleleri etrafımda çok duyuyorum birebir aynı hem de yani kelime farkı bile yok!Boşanma sebebi ailesinin öğrenmesi imiş. Buna ben sebep olmuşum.ne zaman ev kuracağız gerçekten aile olacağız diyormuşum onu darlıyor muşum. Mutsuzmuş böyle hayal etmemiş. Ailesi orda mutsuzken beni mutlu edemezmiş. Ben n başında evlenerek hata yapmış. Bu şekilde saçma sapan ama içime dokunan sebepler. Açıkçası ben yapamıyorum gitmek istiyorum kendimi kurtarmaya bekarlığıma kavuşmaya çalışıyorum diyor.
evet bunu demeyi unutmuşum profil resmini kaldır konu sahibi sensen sayetEğer resimdeki sizseniz internet ortamına resminizi koyarak 3. kez hata yapıyorsunuz.
Şahsi fikrim profil fotoğrafını değiştirmeniz.Boşanma sebebi ailesinin öğrenmesi imiş. Buna ben sebep olmuşum.ne zaman ev kuracağız gerçekten aile olacağız diyormuşum onu darlıyor muşum. Mutsuzmuş böyle hayal etmemiş. Ailesi orda mutsuzken beni mutlu edemezmiş. Ben n başında evlenerek hata yapmış. Bu şekilde saçma sapan ama içime dokunan sebepler. Açıkçası ben yapamıyorum gitmek istiyorum kendimi kurtarmaya bekarlığıma kavuşmaya çalışıyorum diyor.
Evliliğin iptali diye bir şey duymuştum oluyor mu bir araştırın
Evliliğin iptali diye bir şey duymuştum oluyor mu bir araştırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?