İkinci evliliğim 3 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

Boşanma sebebi ailesinin öğrenmesi imiş. Buna ben sebep olmuşum.ne zaman ev kuracağız gerçekten aile olacağız diyormuşum onu darlıyor muşum. Mutsuzmuş böyle hayal etmemiş. Ailesi orda mutsuzken beni mutlu edemezmiş. Ben n başında evlenerek hata yapmış. Bu şekilde saçma sapan ama içime dokunan sebepler. Açıkçası ben yapamıyorum gitmek istiyorum kendimi kurtarmaya bekarlığıma kavuşmaya çalışıyorum diyor.

Siz anlasmali bosanamazsiniz. Bir yili doldurmayan evlilikler de bosanma cekismeli oluyor. Her halukarda ailesi ogrenecek. Dava da hemen bitmez. En az bir yil surer.

Kendine güvenemeyen adamdan koca olmaz bence
Aile illa ki önemli ama aman ailem öğrenmesin korkusuyla gizli nikah kıymayı doğru bulmadım hadi oldu diyelim arkasında dursun evet ben evlendim karım bu diye
ayrıca adam bekar diye de eziklenmeyin lütfen sanki sıfır km! kadın bişeyleri evlenmeden yaşamıyor ama erkekler maşallah her haltı yiyor ama nikah kıymıyorlar ya adı bekar! oluveriyor

Evliliğin iptali diye bir şey duymuştum oluyor mu bir araştırın

Bir de nikah gizli olmaz ki. Nikahin amaci herkese duyurmaktir.

Alın size ezik erkek ! O istiyordu ki sen sus sesini çıkarma ama sorun olrsa da onun tüm sorumluluğunu al onu alttan al pışpışla dövse de sövse aman kocacım sen naparsan yap haklısın vs de! Ana kuzusuydu madem neden nikah kıydı? Aile olmayı istemen darlamak değil bu erkeklerin hepsi aynı fabrika malı mı ne yaa valla bu yazılan cümleleri etrafımda çok duyuyorum birebir aynı hem de yani kelime farkı bile yok!
Ben de benim arkamda durursun diye hayal etmiştim ben de senin yüzünden mutsuzum arkamda duramayan bir kocam var derdim !

Şahsi fikrim profil fotoğrafını değiştirmeniz.

Sizi tanıyan art niyetli kişiler bir de bu konuyu aleyhinize çekebilir.

Çekişmeli boşanabileceğimizi biliyorum. Zorlarsam 2 sene sürer mahkeme. Daha yeni abisi boşandı. Ondan cesaret aldı biraz. O yaptı ben de yapabilirim diye üstüme geliyor. Muhtemelen annesi ve kız kardeşleri de boşan kimse duymadan diye yaklaşıyorlar. Akıl Aldığı kişi çok Eminim. Kimse demiyor tabi evlenmişsin ardında dur o kız seni bekledi sabretti günah demiyor. Ne diyeyim allah büyük

Bunu eleştiri olarak alma.

Ama zaten bir evlilik ve ardından gelen boşanma sürecini yaşamışsın.

Bu evlilikte özellikle kadın olarak daha temkinli olman değil mi olması gereken?

Maddi olanaklar hazır değil, nikah sonrası yaşanacak ev düzülmemiş, aileler kabul etmiyor, siz bir de kanamadan, hamile olma ihtimalinde bahsediyorsunuz.

Hatanın neresinden tutsanız elinizde kalır.

Son hatanız da fotoğrafınız bence

Bu evliliğin neresi için çabalayacaksınız? Evli bile değilsiniz ki. Evlilik imza mıdır sadece?

Yarın bir gün ikinci evliliğini yapan kadına 2.el muamelesi yapan zihniyetlerin size yapacaklarını kestirmek güç olmamalı.

kendinize değer verin. Zira aşkla karın doymuyor.

Madem bir kere evlendiniz evliliğin normal şartlarda bile ne kadar zor olduğunu biliyorsunuz, nasıl bir kafayla bu kadar cinsiyetçi bir toplumda böyle bir 2.evlilik gerçekleştirdiniz kaçak göçek sorun çıkacağı belli, asla anlamadım :/ bence durumu düzeltebiliyorsanız çabalayın, belki ailesi falan önyargılıdır, adam da güçsüzdür kaldıramamıştır baskıyı bu yargılardan kurtuldukları noktada düzelir belki her şey?

Bir de boşanmaya karar verirseniz de bence de çekişmeli boşanın, sürünsün, tazminat falan isteyin en azından ders alsın başkalarına zarar vermesin

34 yaşındaki adam hala aileden icazet alacağım diye kendi aldığı kararlarını kabul ettirecek kadar dik duramıyorsa boşuna yaşamış ay okudukça ben bile daha dik dururdum diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…