İkinci evliliğim 3 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

bu adamlardan bi ton var hangisi ille gel karim ol diyor zorla kaciriyor cok azı yani ben bi adam bana zorla tecavuz etse nikahina alsa en beterini yaparim ama gönüllü kölelik yapan için kral konumuna getirilen suclanamaz nilahta adam silah dayamadi nikahsiz oynayip birakmadi amaci birakmak olsa erkek adam neden adini dula cikarsin kadin mi yok baska dedim ya adam olacaklari ertelemis annesi sütümu helal etmem diyince de sütaşın reklam kuzusu gibi annesini bulmus adam dogru yolu secmis yalanla baslayan evlilik hayir getirmeeeZ

Bir önceki konusunda da hamile miyim diye soruyor. Böylesine kotu bir evlilik ortamında, aile seni istemiyor, ortada ev yok bark yok, kocanın ailesiyle konuşman "yasak" ve sen korunmasız ilişkiye giriyorsun. Bu da çok enteresan gerçekten

yazmak icin yazmıs birileri asla gerceklik payı yok yorum almak icin ekonomiye can vermek adina :))))) bosverin ya yapan herseyi göze alip yapsin emmmmeeeeen ona da mı biz üzülek ama sunu bilin asla hakimin tazminat vermesini istemem asla insallah alamaz anneyi aglatan bi kadin simdi evlat derdine dusmus once dogurana saygin olsun sonra dogur

Yok o konu laf olsun diye açılmış çok belli aynı fikirdeyim zaten Ama korunmasız ilişki kısmı gerçek bence. Eşini elde tutma çabası. Annesi niye ağlıyor canım koca adam. Cinayet işlemedi ya niye kahroluyor o kadar

valla Allah hayirli insanlarla karsilastirsin simdi bu seviyom aileme söyleyemem dedi gizli nikah kiyalim dedi tamam dedi ya acaba adam evliyim 3 cocugum var seviyom imam nilahi kiyalim deseydi ona da evet dermiydi hani aşkın gozü kör yaaaa kuma giderken niye aciliyo o gözleeeer? orda niye hemen olmaz diyolaaaaar işlerine gelmiyooo yaaaa

açık konuşayım benim başıma gelse gerçi gizli bir evlilik yapmazdım ama diyelim oldu bu adam 3 ay içinde beni bırakmayı göze alıyorsa tabiki bırakma ne olur demem. bırakırdım.... ama hakkımıda arardım hem hamileymişsiniz ay çok zor dir durum ya yapılan yanlışlar bak ne kadar yanlışı getirdi. çık çıkabilirsen şimdi işin içinden. ailesiyle konuşun hamile olduğunuzu söyleyin siz sadece anlaşamadığınız bir evlilik yaptınız ve bitirdiniz. kötü bir insan olmadınız bu onun oğlunun başınada gelebilirdi eğer bu yüzden sizi istemiyorlarsa bunu açıklayın onlara. bu yüzden sevenleri ayırmaya değmez üstelik çocuk var ortada... konuşun ve onlalrdan gizli yaptıgınız evlilik içinde özür dileyin anlatın kendinizi tabi eşinizle birlikte. yok anlamıyorlarsada yapacak birşey yok eşinize anlatın siz bir aile oldunuz.

Ama zamanla kabul etmek zorunda kaldık herşeyi unuttuk belki gelinin 2. Evliliği olmasını da
İkinci evlilik olunca ne oluyor hanımefendi? Sizin gibi saçma sapan düşünen insanlar yüzünden kadınlar boşanmaktan ve yeniden sevmekten korkuyor. Eşimden boşanırsam başkasıyla olur mu, ailesi beni ister mi diye düşünüyorlar. Boşanan kadın bekar kadındır bunu bir kadın olarak idrak edin.

Benden vazgeçmiş korkak bi adam için bende cabalamazdim. O sevgide bir gün biter huzursuzluklar başlayınca sevgi saygıda kalmıyor yol yakınken dönün daha ailesine karşı sözünü geciremeyen birinden ne koca nede baba olur bırakın ailesinin himayesi altında yaşasın sizde kendi hayatınıza bakin artik. Sonradan daha çok uzulmemek adına.

Annenin ağladını nereden çıkardınız yahu iki lafınızın biri bu adam 34 yaşında farkındamısınız ne annesi ne kardeşi hayatına karışmaları kadar saçma bi durum varmı? Böyle bakacak olursak sizin sevgilide annesine rest çekmişş aaaa ne kadar ayıp hatta kabul etmeslwr huzur evinden yaşlı alıp isteme yapacakmış değilmi insan bu şaşar çok abartmışsınız

Çok değişik yorumlar atılmış. Sormak istiyorum ben zorla mı evlendim onunla. Annesini ağlatmayı ben mi istedim. Annesi dul olduğumu öğrenene kadar aman oğlum ben çok sevdim bu kızı şakın bırakma derken neden birden döndü. Kaldı ki kendisi de bAşka adama dul gitmiş kuma olarak.yazık ettiğimi düşündüğünüz oğlu benden önce 1 buçuk yıl Azeri kadınla beraber yaşamış aynı evde evli gibi. Ama ben kötüyüm değil mi neden dulum çünkü. Bir kadını ancak bir kadın bitirebilir anladım fikirlerinizi okuyunca. Gizli nikah konusuna gelince annesine birşey olur mantığına inandım ben. Belki o da bunu mantıklı gördü. Hamilelik yok şuan. Elimde tutmak için hamile kalmaya çalışmıyorum. Geçtiğimiz ay için şüpheli birlikteliğim oldu kalmış olabilir miyim diye korktum. Hamilelikle elimde tutacak kadar küçülmedim. Gerçekten bazı yorumları okuyunca ürperdim. Bazen empati yaparak düşünün ve konuşun.

Büyük konuşmak gibi olmasın ama , ben zaten bir evliliği bitirmişim bütün zorluklarını biliyorum , 2. Evliliğimde erkek benim icin isterse intihara kalmışsın , beni istemeyen bir ailesi varsa ya da herhangi bir engel varsa ve adam bunu halledemiyorsa asla evlenmem .
Ben ki ilk evliligimi benim için canini veren ,dünyayı karşısına alabilen bir adamla yapmışım. Evlendiğimde evliliğin yükünü kaldıramayan annesine tapan bir erkeğe dönüşen bir eşle karşılaşmışım .
Bir daha bile bile lades demem ki ilkinde de dememiştim ama kader işte . Bir sınavdı benim ve bitti .
Demem o ki siz bile bile lades demissiniz , evliliğin agir yükünü evlenmeden önce bir kez daha yüklemişsiniz ve sonu hüsran.

Sevgilisi ailesine rest çekmiş diye sevinen öğünden arkadaş bugün ailesini silen yarın sizi çok daha kolay harcar bence. Bunlarla gelmeyin lütfen ilişkilerimizi yarıştıralım diye konu açmadım içinde bulunduğum durum için fikir istedim ben. Birileri gelsin yargılasın üzerimden EGO’sunu tatmin etsin diye değil

Bir daha kulağına kupe olsun canim. Her flört ettigin erkekle evlenme yoluna gitme ALLAH yardimcin olsun ama bosan yoksa ruhen ve bedenen çok yipranirsin. Ruhunda onarilmayacak izlerle kalirsin yazık sana kimse ne olursa olsun böyle yaşamayı ve yaşlanmayı hak etmez

kimse kimsenin fikrine katılmak zorunda degil ama saygi duymak zorunda biz de nisanlimla bunu dayattik siz burayı idrak edememişsiniz 34 yasinda ki adam ailesine neden söylemez korkar?? abartan ben miyim şimdi ay ne güldüm sabah sabah

sen onun için bir hevesmiydin hevesini alıp atacak mı.Koca herif ne yapması gerektiğini ailesinden mi öğrenecek.Kıl oluyorum şöyle ailelere olmuş bitmiş ne karışıyorsunuz yaa.Canım senin kocadan bir cacık olmaz ben diyeyim .Çocukta yoksa bırak kafası degene kadar gitsin kusura bakma da adam değil.

Senin sütten dilin yanmadimi ? Yogurdu keske biraz ufleyerek yeseydin
ilk evliliginde hata kimde bilmiyorum ama bu evlilikte hata sende. Mantiga uymayan, ailelerin haberi olmayan bir nikah. Ki hamilelik olayina daha hic girmiyorum bile berisini sen dusun, gelin ata binmis yaa nasip demiss . Uzgunum ama biraz duruLman gerektigini dusunuyorum.

Bende tam bunu söylüyorum kadına yükleniyorsunuzya doğurana saygısı yok doğurmaya kalkıyor diye işte o değil adamın bunu düşünmesi laZım ya kabul ettirecek yada vazgeçecek bugün herkesi karşıma alırım gel evlenelim deyip yarın vaZgeçtim diyemez kimsenin hayatıyla oynayamaz. Yaşınızda dolayı her olaya gülmeniz normal Allah neşenizi arttırsın belli olgunluğa ulaşınca gülünecek bir durum değil üzülünecek bir durum olduğunu idrak edersiniz temennim

2. evliliği yaparken neden üstelik kendini bu durumun içine soktun

hanfendi adam kimseyi karşisına almamış ki ben aileme söylemem gizli evlenelim demiş kadinda tamam denis adam senin icin herkesi silerim dememis neden tek suclu adam yahu bu kadar feminist olmayın kadinda goz yummasaymış o kadar büyük aşksa katlanacak bunlara simdi aglamayacak buralarda zorla bi sey yok ortalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…