- 17 Ocak 2018
- 233
- 252
- 18
- 33
bu adamlardan bi ton var hangisi ille gel karim ol diyor zorla kaciriyor cok azı yani ben bi adam bana zorla tecavuz etse nikahina alsa en beterini yaparim ama gönüllü kölelik yapan için kral konumuna getirilen suclanamaz nilahta adam silah dayamadi nikahsiz oynayip birakmadi amaci birakmak olsa erkek adam neden adini dula cikarsin kadin mi yok baska dedim ya adam olacaklari ertelemis annesi sütümu helal etmem diyince de sütaşın reklam kuzusu gibi annesini bulmus adam dogru yolu secmis yalanla baslayan evlilik hayir getirmeeeZBir de işin o boyutu var tabii. Şimdi konu sahibinin çok moralini bozmak hoş kaçmıyor ama elbette ki buradaki kimse oğlunun veya erkek kardeşinin gizli nikahını kabul etmezdi ve boşanması için baskı yapardı. Sonunu bile bile lades demiş iki taraf da. Ben aslinda şunu kastediyorum; M mahfuz bu dusuncesizliginin bedelini bir ömür zaten bir şekilde ödeyecek, ama adamın hiç mi suçu yok? Onun kolayca boşanıp yoluna bakması adil mi?
Bir önceki konusunda da hamile miyim diye soruyor. Böylesine kotu bir evlilik ortamında, aile seni istemiyor, ortada ev yok bark yok, kocanın ailesiyle konuşman "yasak" ve sen korunmasız ilişkiye giriyorsun. Bu da çok enteresan gerçektenbu adamlardan bi ton var hangisi ille gel karim ol diyor zorla kaciriyor cok azı yani ben bi adam bana zorla tecavuz etse nikahina alsa en beterini yaparim ama gönüllü kölelik yapan için kral konumuna getirilen suclanamaz nilahta adam silah dayamadi nikahsiz oynayip birakmadi amaci birakmak olsa erkek adam neden adini dula cikarsin kadin mi yok baska dedim ya adam olacaklari ertelemis annesi sütümu helal etmem diyince de sütaşın reklam kuzusu gibi annesini bulmus adam dogru yolu secmis yalanla baslayan evlilik hayir getirmeeeZ
yazmak icin yazmıs birileri asla gerceklik payı yok yorum almak icin ekonomiye can vermek adina :))))) bosverin ya yapan herseyi göze alip yapsin emmmmeeeeen ona da mı biz üzülek ama sunu bilin asla hakimin tazminat vermesini istemem asla insallah alamaz anneyi aglatan bi kadin simdi evlat derdine dusmus once dogurana saygin olsun sonra dogurBir önceki konusunda da hamile miyim diye soruyor. Böylesine kotu bir evlilik ortamında, aile seni istemiyor, ortada ev yok bark yok, kocanın ailesiyle konuşman "yasak" ve sen korunmasız ilişkiye giriyorsun. Bu da çok enteresan gerçekten
Yok o konu laf olsun diye açılmış çok belli aynı fikirdeyim zatenyazmak icin yazmıs birileri asla gerceklik payı yok yorum almak icin ekonomiye can vermek adina :))))) bosverin ya yapan herseyi göze alip yapsin emmmmeeeeen ona da mı biz üzülek ama sunu bilin asla hakimin tazminat vermesini istemem asla insallah alamaz anneyi aglatan bi kadin simdi evlat derdine dusmus once dogurana saygin olsun sonra dogur
valla Allah hayirli insanlarla karsilastirsin simdi bu seviyom aileme söyleyemem dedi gizli nikah kiyalim dedi tamam dedi ya acaba adam evliyim 3 cocugum var seviyom imam nilahi kiyalim deseydi ona da evet dermiydi hani aşkın gozü kör yaaaa kuma giderken niye aciliyo o gözleeeer? orda niye hemen olmaz diyolaaaaar işlerine gelmiyooo yaaaaYok o konu laf olsun diye açılmış çok belli aynı fikirdeyim zatenAma korunmasız ilişki kısmı gerçek bence. Eşini elde tutma çabası. Benim de sevdiğim bir arkadaşım bosanmisti. Hayatındaki erkek resmen gönül eliyordu,
açık konuşayım benim başıma gelse gerçi gizli bir evlilik yapmazdım ama diyelim oldu bu adam 3 ay içinde beni bırakmayı göze alıyorsa tabiki bırakma ne olur demem. bırakırdım.... ama hakkımıda arardım hem hamileymişsiniz ay çok zor dir durum ya yapılan yanlışlar bak ne kadar yanlışı getirdi. çık çıkabilirsen şimdi işin içinden. ailesiyle konuşun hamile olduğunuzu söyleyin siz sadece anlaşamadığınız bir evlilik yaptınız ve bitirdiniz. kötü bir insan olmadınız bu onun oğlunun başınada gelebilirdi eğer bu yüzden sizi istemiyorlarsa bunu açıklayın onlara. bu yüzden sevenleri ayırmaya değmez üstelik çocuk var ortada... konuşun ve onlalrdan gizli yaptıgınız evlilik içinde özür dileyin anlatın kendinizi tabi eşinizle birlikte. yok anlamıyorlarsada yapacak birşey yok eşinize anlatın siz bir aile oldunuz.Merhabalar. Sizlerin fikirlerine ihtiyacım var. Ben 3 ay önce ikinci evliliğimi yaptım daha önce evlenmemiş bekar biriyle. Ailesi Rıza göstermediği için gizli nikah kıydık. Henüz aynı eve taşınmadık bu ay taşınacaktık maddi olarak hazır olmadığımızdan. Fakat eşim boşanmak istiyor şimdi. Ailesinden birkaç kişi öğrendi ve muhtemelen çok ters tepki verdiler. Sizce ne yapmalıyım. Beni istemeyen evlendiğine pişman olduğunu söyleyen biri için mücadele etmelimiyim yoksa gitme istiyorsa gitsin mi
İkinci evlilik olunca ne oluyor hanımefendi? Sizin gibi saçma sapan düşünen insanlar yüzünden kadınlar boşanmaktan ve yeniden sevmekten korkuyor. Eşimden boşanırsam başkasıyla olur mu, ailesi beni ister mi diye düşünüyorlar. Boşanan kadın bekar kadındır bunu bir kadın olarak idrak edin.Ama zamanla kabul etmek zorunda kaldık herşeyi unuttuk belki gelinin 2. Evliliği olmasını da
Annenin ağladını nereden çıkardınız yahu iki lafınızın biri bu adam 34 yaşında farkındamısınız ne annesi ne kardeşi hayatına karışmaları kadar saçma bi durum varmı? Böyle bakacak olursak sizin sevgilide annesine rest çekmişş aaaa ne kadar ayıp hatta kabul etmeslwr huzur evinden yaşlı alıp isteme yapacakmış değilmi insan bu şaşar çok abartmışsınızyazmak icin yazmıs birileri asla gerceklik payı yok yorum almak icin ekonomiye can vermek adina :))))) bosverin ya yapan herseyi göze alip yapsin emmmmeeeeen ona da mı biz üzülek ama sunu bilin asla hakimin tazminat vermesini istemem asla insallah alamaz anneyi aglatan bi kadin simdi evlat derdine dusmus once dogurana saygin olsun sonra dogur
kimse kimsenin fikrine katılmak zorunda degil ama saygi duymak zorunda biz de nisanlimla bunu dayattik siz burayı idrak edememişsinizAnnenin ağladını nereden çıkardınız yahu iki lafınızın biri bu adam 34 yaşında farkındamısınız ne annesi ne kardeşi hayatına karışmaları kadar saçma bi durum varmı? Böyle bakacak olursak sizin sevgilide annesine rest çekmişş aaaa ne kadar ayıp hatta kabul etmeslwr huzur evinden yaşlı alıp isteme yapacakmış değilmi insan bu şaşar çok abartmışsınız
sen onun için bir hevesmiydin hevesini alıp atacak mı.Koca herif ne yapması gerektiğini ailesinden mi öğrenecek.Kıl oluyorum şöyle ailelere olmuş bitmiş ne karışıyorsunuz yaa.Canım senin kocadan bir cacık olmaz ben diyeyim .Çocukta yoksa bırak kafası degene kadar gitsin kusura bakma da adam değil.Hamile değilim sanırım kanamam oldu 3 gün sürdü. Hamile olduğumu söylediğimde vazgeçmişti kanamamı öğrenince yine bu sefer kesin boşanacağım dedi. Ailesi hiçbirşey bilmiyor sanırım. Benim iletişim kurmam yasak onlarla. Herhangi bir haber de alamıyorum orda ne oluor bilmiyorum. İşin kötü tarafı onu sevmekten vazgeçemiyorum ve benim ailem çevrem herkes evlendiğimi biliyor. O tarafta herkes bekar sanıyor onu. Kafam çok karışık ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum.
Bende tam bunu söylüyorum kadına yükleniyorsunuzya doğurana saygısı yok doğurmaya kalkıyor diye işte o değil adamın bunu düşünmesi laZım ya kabul ettirecek yada vazgeçecek bugün herkesi karşıma alırım gel evlenelim deyip yarın vaZgeçtim diyemez kimsenin hayatıyla oynayamaz. Yaşınızda dolayı her olaya gülmeniz normal Allah neşenizi arttırsın belli olgunluğa ulaşınca gülünecek bir durum değil üzülünecek bir durum olduğunu idrak edersiniz temennimkimse kimsenin fikrine katılmak zorunda degil ama saygi duymak zorunda biz de nisanlimla bunu dayattik siz burayı idrak edememişsiniz34 yasinda ki adam ailesine neden söylemez korkar?? abartan ben miyim şimdi ay ne güldüm sabah sabah
2. evliliği yaparken neden üstelik kendini bu durumun içine soktunHamile değilim sanırım kanamam oldu 3 gün sürdü. Hamile olduğumu söylediğimde vazgeçmişti kanamamı öğrenince yine bu sefer kesin boşanacağım dedi. Ailesi hiçbirşey bilmiyor sanırım. Benim iletişim kurmam yasak onlarla. Herhangi bir haber de alamıyorum orda ne oluor bilmiyorum. İşin kötü tarafı onu sevmekten vazgeçemiyorum ve benim ailem çevrem herkes evlendiğimi biliyor. O tarafta herkes bekar sanıyor onu. Kafam çok karışık ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum.
hanfendi adam kimseyi karşisına almamış ki ben aileme söylemem gizli evlenelim demiş kadinda tamam denis adam senin icin herkesi silerim dememis neden tek suclu adam yahu bu kadar feminist olmayın kadinda goz yummasaymış o kadar büyük aşksa katlanacak bunlara simdi aglamayacak buralarda zorla bi sey yok ortalardaBende tam bunu söylüyorum kadına yükleniyorsunuzya doğurana saygısı yok doğurmaya kalkıyor diye işte o değil adamın bunu düşünmesi laZım ya kabul ettirecek yada vazgeçecek bugün herkesi karşıma alırım gel evlenelim deyip yarın vaZgeçtim diyemez kimsenin hayatıyla oynayamaz. Yaşınızda dolayı her olaya gülmeniz normal Allah neşenizi arttırsın belli olgunluğa ulaşınca gülünecek bir durum değil üzülünecek bir durum olduğunu idrak edersiniz temennim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?