İkinci evliliğim 3 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

Benim abim bizden gizli nikah kıydı aynı sizin gibi oda bekardı evlendiği eşinin ikinci evliliğiydi ilk söylediğinde bizde istemedik karşı çıktık kabul etmedik sonra tabii gizli gizli halletmişler
Bu durum karşı tarafa inanılmaz itici geliyor İnan ki kabul edeceğin varsa bile istemez hale geliyor insan.
Hata başta yapılmış oluyor önce durumu kabul ettirmenin yollarını aramalıydınız İnan ki deneseniz ailesi pes edebilirdi
Biz tam abime tanışalım bi o zaman demiştik ki bi öğrendik gizlice nikahı kıymışlar bile sonra buz gibi soğuduk tabii
Ama zamanla kabul etmek zorunda kaldık herşeyi unuttuk belki gelinin 2. Evliliği olmasını da ama aile olarak bizleri hiçe saymalarını asla unutamadık ve bu yara her iki tarafta da hiç kapanmadı neyse sevgi olmasa da arada saygıyı kurabildik ama ne yazık ki onlar geçinemedi ve ayrıldılar (Allah biliyor ayrılmamaları için bile yeri geldiğinde kalpten ve samimi olarak destek verdik çünkü kurmakta, yıkmakta kolay olmuyor çocuk oyuncağı olmadığının farkında olmak gerekiyor şahsen)
İnşallah en azından zamanla siz aranızdaki engelleri aşarsınız ama anladığım kadarıyla eşiniz arkanızda durmuyor o zaman aile durumunu aşmanız pek mümkün değil çünkü açık ve net söylüyorum eğer abim eşinin arkasında durmasaydı ve onun yanında net olarak durmasaydı bizde yönlendirmek isterdik
Not: Beni yanlış anlama lütfen amacım karşı taraf olarak neler düşündüklerini anlatabilmek

Çok doğru söylüyorsunuz. Ben bunları çok konuştum. Kaçma yüzleş dedim. Bana Bırak dedi hep. Anlayamadım ben. O yanlışa körü körüne sürüklendim. Şimdi için için yanıyorum ben ne yaptım kendime hayatıma geleceğime gururuma diyorum. Yıktılar işte. Başardılar. O zaten hiç ardımda durmadı. Önce o terketti gemiyi

benim de ikinci evliliğim

kapı gibi dağ gibi önümde duracak ne demek aileden gizli

zaten yürek olsa nikahına çagırırdı

Sana ailem mutsuzken seni mutlu edemem demesi bile her şeyi gösteriyor devam etse bile yarın Birgün ailem mutsuz şu bu diyerek hayatı zindan eder sana buradaki onca tecrübeli insanı dinle dön bu yoldan hemde süründür bak herkes öyle demiş

Bir de boşanmaya karar verirseniz de bence de çekişmeli boşanın, sürünsün, tazminat falan isteyin en azından ders alsın başkalarına zarar vermesin

zaten anlaşmalı boşanma için en az bir sene beklemek zorundalar
çekişmeli için ise erkek davayı açsın kendisi canı isterse boşanır

Boşama tabi ki oyuncak mı bu, çocuk muymuş oyun mu sanmış evliliği beyfendi, boşama bacım süründür mahkemelerde, manevi tazminat falan ne varsa al.

ay ben şok
1 sen seni ailesinden gizleyen birine neden evet dedin?
2 senin ailen ne dedi ?
3 hemen hamile mi kaldin ben mi yanlis anladim
4 benim de 2.nci evliligim olacak o bekar ailesi biliyo sorun cikaran beni silsin dedi hepsi razi geldi
5 bu adam daha olgunlasmamis
6 sen 2.ci evliligin olmana ragmen nasil kendini bu kadar ucuz bir risk ile yakabildin
6 insan oğluyuz asla kınamıyorum ama bile bile elini ateşe sokmuşsun
7 senin sorun da zamanlaman dq yanlis ilk basta gizli bi evlilik yapmali miyim diye konu acacaktin gecmis olsun
8 hala mucadele diyosun ay seni anlamadim ben bu mücadele degil canim mücadele karsi cikan herkese verilen iki kisilik savastir senin ki artik olsa olsa paçaya yapışma olur gurur diycem ama sen onu da anlamayacaksın ben sustum Allahim yardim etsin demek var böyle insanlar değişik

Boşama tabi ki oyuncak mı bu, çocuk muymuş oyun mu sanmış evliliği beyfendi, boşama bacım süründür mahkemelerde, manevi tazminat falan ne varsa al.
adamın ne sucu var gizli sakli evlenen adamdan adam olmayacagi bariz ortada biraz gururlu olsun sonra da adı parasi icin kandirdi oglumuzu olacak hakim de ayni seyi diyecek emin ol madem derdin para degildi ne diye gizli evlendin diyecek

Tmm boşan diyeceğim. Ama o dünyasını da başına yıkmadan gitmeyeceğim. Kararımı verdim.
ya ne dünyası Allah aşkina parası mı onu yere batıracak yoksa seni mi yere batırmıslar coktan sen safliginin kurbani olmussun onun cani para ile yansa bile tamam para vermeyim evli kalalim dese bile kabul edecek misin yoksa artik o is gecti ben aciyorum dava yi mi diyeceksin???

Ben manitama kurban olayim yaaa ailesi asla olmaz dedi o zaman beni de silin dedi annemi aradi ailem gelmezse huzur evinden iki yaşlı alıp gelecem kizinizi Kendime eş yapcam niyetim oynamak değil erkek sözü dedi simdi kaynana güzel kızım napıyon diye mesaj atıyo Allahım sükürler olsun yaaa

Henuz sen kendini kabullendirememissin cocugu nasil kabullendireceksin ki? Korunmak zorundasin hic bir anne evladina boyle bi kotuluk yapmamali, babasiz buyumek zor cunku. Hayat sana eninde sonunda ogretecek ki sevmek baska bi sey sevgiyi paylasmak bambaska bi sey. Sevgiyi paylasamadigin biriyle birak olmasin sonralari kendine tesekkur edersin iliskiyi bitirdigin icin cunku seven insan daha iyisini hakeder.

bi kere sen bi anneye oglunu yalan söylemek zorunda bıraktırdın onun yalan söylemesine mani olmadin vicdanin rahat mi onu düşün onlar aile olarak o kadar sorunu senin yüzünden yasadi resmen ogullarini ayartip nilah kiydirdin sustun suclu sensin bi farkina var

adamın ne sucu var gizli sakli evlenen adamdan adam olmayacagi bariz ortada biraz gururlu olsun sonra da adı parasi icin kandirdi oglumuzu olacak hakim de ayni seyi diyecek emin ol madem derdin para degildi ne diye gizli evlendin diyecek
Ne demek adamın ne suçu var, bu kadın silah zoruyla mı oturtmuş nikah masasına. Çocuk oyuncağu mı bu.

ne kadar da dul olsan ayni eve girmeden neden beraber oldun ki yanlis anlasilmasin tabi ki olunur ama bunlarin durum cok farkli simdi sen kayin validene bi de hamileyim desen nerden bileyim oglumdan oldugunu diyecek emin ol diyecek cunku onun gözüne o izlenimi veren sensin

Ne demek adamın ne suçu var, bu kadın silah zoruyla mı oturtmuş nikah masasına. Çocuk oyuncağu mı bu.
tabi ki öyle oturtmamis ama ailesinden sakladigini bile bile olacaklara göz yummus adam böyle olacagini bilmis ki susmus kadinin bunu biliyor olmasi gerekti cunku onun ikinci bi hata yapma hakki yoktu hele ki korunmadan 2.ci cocuk suphesi oooo karisik bile bile yakmis kendini adamin gizlemesi sadece olacaklari ertelemis ve siz olsaniz bile bile gider miydiniz gizli nikaha iste sucu burda

bu adam baskasiyla da imam nikahlı olmasın ay yoksa nikahtan sonra kabullendirmek icin bi sey yapardi neden hala iletisimi yasaklasin ki

Ya o kadar doğru bir ifade ki gerçekten kendini ucuz bir risk için yakmak bu! Eskiden insanlar neler neler sakliyormus, bu yüzyılda mümkün mü hiç? Şimdi evlenince, eşlerden biri vukuatlı nüfus kayıt örneği aldı mı eşinin önceki evlilikleri çoluğu çocuğu herşeyi çıkıyor çatır çatır. Sadece eş değil tüm aile bireylerinde, vukuatlar bölümünde listeleniyor diye biliyorum. Yani değdi mi daha aynı evi bile paylaşamadan kaçıp gidecek bir korkağın adı, bir ömür tüm resmi evraklarinizda herkesin karşısına çıkıp duracak M mahfuz Üzüldüm gerçekten... O yüzden en güzeli nikahı iptal ettirmekti o da geçti artık... Geleceğinizi yakan adamdan maddi manevi tüm tazminatlarinizi alın, siz yandınız o da yansın herkese duyurun.

bence almasın adamın ailesinin gözünde zaten ayartan kadın konumunda şimdi bi de dava acip para isterse hepten suriyeli dolandirici kadın karakteri canlanacak gözlerde ilahi adalet ikisinden de cikarir unutmayin ki bir evlat ailesine yalan söyledi ve bir anne oglu yüzünden agladi istese hanim kizimiz mani olabilirdi ama olmadi onun da isine geldi simdi kimse hak hukuk dilemesin hak ödenecekse önce damadinin annesinin hakki ödensin sen bi evlat yetostir evladin seni kandirsin enlendigi kadin da sana bi sey demesin engel olmasin ay cok zor o anne icin yaaa kadinin ailesi nasil razi olmus ki kurmaca gibi geldi valla

Bir de işin o boyutu var tabii. Şimdi konu sahibinin çok moralini bozmak hoş kaçmıyor ama elbette ki buradaki kimse oğlunun veya erkek kardeşinin gizli nikahını kabul etmezdi ve boşanması için baskı yapardı. Sonunu bile bile lades demiş iki taraf da. Ben aslinda şunu kastediyorum; M mahfuz bu dusuncesizliginin bedelini bir ömür zaten bir şekilde ödeyecek, ama adamın hiç mi suçu yok? Onun kolayca boşanıp yoluna bakması adil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…