Benim abim bizden gizli nikah kıydı aynı sizin gibi oda bekardı evlendiği eşinin ikinci evliliğiydi ilk söylediğinde bizde istemedik karşı çıktık kabul etmedik sonra tabii gizli gizli halletmişlerÇekişmeli boşanabileceğimizi biliyorum. Zorlarsam 2 sene sürer mahkeme. Daha yeni abisi boşandı. Ondan cesaret aldı biraz. O yaptı ben de yapabilirim diye üstüme geliyor. Muhtemelen annesi ve kız kardeşleri de boşan kimse duymadan diye yaklaşıyorlar. Akıl Aldığı kişi çok Eminim. Kimse demiyor tabi evlenmişsin ardında dur o kız seni bekledi sabretti günah demiyor. Ne diyeyim allah büyük
Sana ailem mutsuzken seni mutlu edemem demesi bile her şeyi gösteriyor devam etse bile yarın Birgün ailem mutsuz şu bu diyerek hayatı zindan eder sana buradaki onca tecrübeli insanı dinle dön bu yoldan hemde süründür bak herkes öyle demişÇok doğru söylüyorsunuz. Ben bunları çok konuştum. Kaçma yüzleş dedim. Bana Bırak dedi hep. Anlayamadım ben. O yanlışa körü körüne sürüklendim. Şimdi için için yanıyorum ben ne yaptım kendime hayatıma geleceğime gururuma diyorum. Yıktılar işte. Başardılar. O zaten hiç ardımda durmadı. Önce o terketti gemiyi
Bir de boşanmaya karar verirseniz de bence de çekişmeli boşanın, sürünsün, tazminat falan isteyin en azından ders alsın başkalarına zarar vermesin
adamın ne sucu var gizli sakli evlenen adamdan adam olmayacagi bariz ortada biraz gururlu olsun sonra da adı parasi icin kandirdi oglumuzu olacak hakim de ayni seyi diyecek emin ol madem derdin para degildi ne diye gizli evlendin diyecekBoşama tabi ki oyuncak mı bu, çocuk muymuş oyun mu sanmış evliliği beyfendi, boşama bacım süründür mahkemelerde, manevi tazminat falan ne varsa al.
Tmm boşan diyeceğim. Ama o dünyasını da başına yıkmadan gitmeyeceğim. Kararımı verdim.
Henuz sen kendini kabullendirememissin cocugu nasil kabullendireceksin ki? Korunmak zorundasin hic bir anne evladina boyle bi kotuluk yapmamali, babasiz buyumek zor cunku. Hayat sana eninde sonunda ogretecek ki sevmek baska bi sey sevgiyi paylasmak bambaska bi sey. Sevgiyi paylasamadigin biriyle birak olmasin sonralari kendine tesekkur edersin iliskiyi bitirdigin icin cunku seven insan daha iyisini hakeder.Hamile değilim sanırım kanamam oldu 3 gün sürdü. Hamile olduğumu söylediğimde vazgeçmişti kanamamı öğrenince yine bu sefer kesin boşanacağım dedi. Ailesi hiçbirşey bilmiyor sanırım. Benim iletişim kurmam yasak onlarla. Herhangi bir haber de alamıyorum orda ne oluor bilmiyorum. İşin kötü tarafı onu sevmekten vazgeçemiyorum ve benim ailem çevrem herkes evlendiğimi biliyor. O tarafta herkes bekar sanıyor onu. Kafam çok karışık ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım bilmiyorum.
bi kere sen bi anneye oglunu yalan söylemek zorunda bıraktırdın onun yalan söylemesine mani olmadin vicdanin rahat mi onu düşün onlar aile olarak o kadar sorunu senin yüzünden yasadi resmen ogullarini ayartip nilah kiydirdin sustun suclu sensin bi farkina varEvlendik ailem çevrem öğrendi. Şimdi herşeyin üstüne sünger çekip tamam git mi demeliyim. Ona pek birşey olmadı ki annesi koz kardeşleri öğrendi. Muhtemelen boşandırıp herkesten saklayacaklar bekar biri gibi başka biriyle evlendirecekler. Bu durumda olan bana olmuyor mu. Sadece ben zarar görüyorum. Tabiki zorla devam da ettiremem. Bugün vazgeçse yarın yine aynı şeyle karşıma gelecek. Mutluluk vermeyecek
Ne demek adamın ne suçu var, bu kadın silah zoruyla mı oturtmuş nikah masasına. Çocuk oyuncağu mı bu.adamın ne sucu var gizli sakli evlenen adamdan adam olmayacagi bariz ortada biraz gururlu olsun sonra da adı parasi icin kandirdi oglumuzu olacak hakim de ayni seyi diyecek emin ol madem derdin para degildi ne diye gizli evlendin diyecek
tabi ki öyle oturtmamis ama ailesinden sakladigini bile bile olacaklara göz yummus adam böyle olacagini bilmis ki susmus kadinin bunu biliyor olmasi gerekti cunku onun ikinci bi hata yapma hakki yoktu hele ki korunmadan 2.ci cocuk suphesi oooo karisik bile bile yakmis kendini adamin gizlemesi sadece olacaklari ertelemis ve siz olsaniz bile bile gider miydiniz gizli nikaha iste sucu burdaNe demek adamın ne suçu var, bu kadın silah zoruyla mı oturtmuş nikah masasına. Çocuk oyuncağu mı bu.
Ya o kadar doğru bir ifade ki gerçekten kendini ucuz bir risk için yakmak bu! Eskiden insanlar neler neler sakliyormus, bu yüzyılda mümkün mü hiç? Şimdi evlenince, eşlerden biri vukuatlı nüfus kayıt örneği aldı mı eşinin önceki evlilikleri çoluğu çocuğu herşeyi çıkıyor çatır çatır. Sadece eş değil tüm aile bireylerinde, vukuatlar bölümünde listeleniyor diye biliyorum. Yani değdi mi daha aynı evi bile paylaşamadan kaçıp gidecek bir korkağın adı, bir ömür tüm resmi evraklarinizda herkesin karşısına çıkıp duracak M mahfuz Üzüldüm gerçekten... O yüzden en güzeli nikahı iptal ettirmekti o da geçti artık... Geleceğinizi yakan adamdan maddi manevi tüm tazminatlarinizi alın, siz yandınız o da yansın herkese duyurun.ay ben şok
1 sen seni ailesinden gizleyen birine neden evet dedin?
2 senin ailen ne dedi ?
3 hemen hamile mi kaldin ben mi yanlis anladim
4 benim de 2.nci evliligim olacak o bekar ailesi biliyo sorun cikaran beni silsin dedi hepsi razi geldi
5 bu adam daha olgunlasmamis
6 sen 2.ci evliligin olmana ragmen nasil kendini bu kadar ucuz bir risk ile yakabildin
6 insan oğluyuz asla kınamıyorum ama bile bile elini ateşe sokmuşsun
7 senin sorun da zamanlaman dq yanlis ilk basta gizli bi evlilik yapmali miyim diye konu acacaktin gecmis olsun
8 hala mucadele diyosun ay seni anlamadim benbu mücadele degil canim mücadele karsi cikan herkese verilen iki kisilik savastir senin ki artik olsa olsa paçaya yapışma olur gurur diycem ama sen onu da anlamayacaksın ben sustum Allahim yardim etsin demek var böyle insanlar değişik
bence almasın adamın ailesinin gözünde zaten ayartan kadın konumunda şimdi bi de dava acip para isterse hepten suriyeli dolandirici kadın karakteri canlanacak gözlerde ilahi adalet ikisinden de cikarir unutmayin ki bir evlat ailesine yalan söyledi ve bir anne oglu yüzünden agladi istese hanim kizimiz mani olabilirdi ama olmadi onun da isine geldi simdi kimse hak hukuk dilemesin hak ödenecekse önce damadinin annesinin hakki ödensin sen bi evlat yetostir evladin seni kandirsin enlendigi kadin da sana bi sey demesin engel olmasin ay cok zor o anne icin yaaa kadinin ailesi nasil razi olmus ki kurmaca gibi geldi vallaYa o kadar doğru bir ifade ki gerçekten kendini ucuz bir risk için yakmak bu! Eskiden insanlar neler neler sakliyormus, bu yüzyılda mümkün mü hiç? Şimdi evlenince, eşlerden biri vukuatlı nüfus kayıt örneği aldı mı eşinin önceki evlilikleri çoluğu çocuğu herşeyi çıkıyor çatır çatır. Sadece eş değil tüm aile bireylerinde, vukuatlar bölümünde listeleniyor diye biliyorum. Yani değdi mi daha aynı evi bile paylaşamadan kaçıp gidecek bir korkağın adı, bir ömür tüm resmi evraklarinizda herkesin karşısına çıkıp duracak M mahfuz Üzüldüm gerçekten... O yüzden en güzeli nikahı iptal ettirmekti o da geçti artık... Geleceğinizi yakan adamdan maddi manevi tüm tazminatlarinizi alın, siz yandınız o da yansın herkese duyurun.
Bir de işin o boyutu var tabii. Şimdi konu sahibinin çok moralini bozmak hoş kaçmıyor ama elbette ki buradaki kimse oğlunun veya erkek kardeşinin gizli nikahını kabul etmezdi ve boşanması için baskı yapardı. Sonunu bile bile lades demiş iki taraf da. Ben aslinda şunu kastediyorum; M mahfuz bu dusuncesizliginin bedelini bir ömür zaten bir şekilde ödeyecek, ama adamın hiç mi suçu yok? Onun kolayca boşanıp yoluna bakması adil mi?bence almasın adamın ailesinin gözünde zaten ayartan kadın konumunda şimdi bi de dava acip para isterse hepten suriyeli dolandirici kadın karakteri canlanacak gözlerde ilahi adalet ikisinden de cikarir unutmayin ki bir evlat ailesine yalan söyledi ve bir anne oglu yüzünden agladi istese hanim kizimiz mani olabilirdi ama olmadi onun da isine geldi simdi kimse hak hukuk dilemesin hak ödenecekse önce damadinin annesinin hakki ödensin sen bi evlat yetostir evladin seni kandirsin enlendigi kadin da sana bi sey demesin engel olmasin ay cok zor o anne icin yaaa kadinin ailesi nasil razi olmus ki kurmaca gibi geldi valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?