İkinci evliliğim 3 aylık evliyim eşim boşanmak istiyor

8 yasinda bi kizim var dulum 7 yildir baba evindeyim ve daha bu sene bekar biri ile nisanlamdim neyin ne oldugunu iyi idrak etmisim ki bu kucuk yasima ragmen asarim keserim ailem istemese de ben alirim diyenlere kanmamışım yazdiklarimi iyi okumamissiniz belli

yorumlarınız o kadar empatiden yoksun ki.. inanın konu sahibesinden çok sizin yorumlarınıza takıldım sabah sabah... ne mutlu size ki "manitanız" ailesine 'bu kadını kabul etmiyorsanız beni silin' demiş ve sizi zorla kabul ettirmiş..

M mahfuz arkadaşım sen de bir hata yapmışsın 2. si de olur 3. sü de olur, hata bu illa ki olur yani insanız hepimiz.. her yaşta yeni şeyler öğreniyoruz.. yaşadığımız sürece büyüyoruz eksiklerimizle fazlalarımızla...
bu saatten sonra yapman gereken tek şey; kendini herkesin önüne koyman.. önce kendine değer vermen.. bırak eşin de boşanıyo mu artık ne yapıyosa yapsın.. ailenle görüş güzelce anlat böyle böyle oldu şimdi boşanmak istiyormuş sizin desteğinize ihtiyacım var de.. eminim anlayışla karşılarlar. sen günah ya da ayıp bir şey yapmadın tüm kartlarını açık oynadın.. gizlilik saklılık peşindeki kişiden ne eş ne dost ne arkadaş ne baba hiçbir şey olmaz.. ailesinden seni saklayan yarın senden kim bilir neler saklar böyle düşün...
su aksın yolunu bulsun ilahi adalet var sen içini ferah tut...

Siz konuyu tam okumamışsınız konu sahibinin dediği gibi ilişki yarıştırmak izin yazmışsınız sanki benden çok sizin destek olmanız lazım aynı durumları yaşayan biri olarak kadına iletişim yasak denmiş öğrenirse pat diye annem hasta olabilir denmiş yavaş yavaş söylicez önrümüzce saklanacak denmemiş bakınki iyi niyet var kadına bişey olur hikayesine inanmış size aileniz destek çıkmış ama bu kadına çıkmamış yanlız kalmış ayrıca karşı aile sırf dul olduğu için istemiyor yada şu anda sırf dul olduğu için ilişkileri bitiyor hakediyormu??? SiZe soruyorum dul olmak kötümü

bende son cümlenizi yazdim omceki yazilarimda işte iki tarafta da varsa Allah cikarir bi de tazminat isteyip erkegin ailesinin gözunde daha kötü olmasın dedim ne var bunda? ayrıca manitama laf atmak size düsmez hitap seklimde beni ilgilendirir

hanfendi ben dul diye kızmıyorum bu kacamagı kabul ederken bu hallere dusecegi hic mi aklina gelmedi ona kiziyorum

"manitanıza" da size de lafım yok zaten okuduklarınızı keşke anlayabilseniz...
3-5 yorumunuzdan dahi anlaşılıyor ki; siz zaten benim baş edilebileceğim türden bir kadın değilsiniz.
iyi forumlar...

sizin ailenizden bi erkek kardesiniz annenize bunu yapsa siz affeder misiniz ya da evladiniz yapsa o anne o aile icin de kolay degil cunku hayaller bu degildi

"manitanıza" da size de lafım yok zaten okuduklarınızı keşke anlayabilseniz...
3-5 yorumunuzdan dahi anlaşılıyor ki; siz zaten benim baş edilebileceğim türden bir kadın değilsiniz.
iyi forumlar...
ya ne gereksiz bi tipsiniz benden uzak olun öteye yapın yorumunuzu

sizin ailenizden bi erkek kardesiniz annenize bunu yapsa siz affeder misiniz ya da evladiniz yapsa o anne o aile icin de kolay degil cunku hayaller bu degildi
erkek kardeşim de var oğlum da var. ve evet kabul ederdim. gizlilik içinde bir haltlar karıştırmalarına gerek kalmazzdı çünkü öyle bir iletişimimiz var çok şükür. ama gizli bir şeylerini öğrensem de eninde sonunda affederdim.
çünkü konu böyle bir şey olmasa da illa ki çatışmalar çıkar aile içinde, illa ki hatalar yanlışlar olur yani şu hayatta olmaz diye bir şey yok. bunu bildiğim ve hayat felsefesi olarak benimsediğim için evet kabul ederdim..

hanfendi ben dul diye kızmıyorum bu kacamagı kabul ederken bu hallere dusecegi hic mi aklina gelmedi ona kiziyorum
Siz olayın sonunuda okuduğunuz için kaçamak diye adlandırıyorsunuz işte bütün problem burda biz inanmış diyoruz kandırılmış diyoruz üzülmüş diyoruz hata yapılabilir diyoruz ama olan olmuş daha fazla yormanın anlamı ne?? Şimdiden sonra ne yapmalıyım diye soruyor...

işte herkes sizin gibi degil bende adamin ailesi gibi yapar asla kabul etmezdim şmdiden yalani ve kacmayi saklanmayi benimsemis bi gelin yarin darda kaldim mi kardesime de yalan söyler gizli sakli is yapar diye dusunurdum bu tamamen aile baglari ile ilgili bi mesele bizim aile kurallarinda bu asla hos karsilanmaz kınamak olarak algılamayın ama yaslari kucuk degil bu hata da normal bi hata degil kizi alip kacirsa evine gelin etse anlarim da sen nikahli baba evinde bekle ben seni gelip alcam diyo ve kadin bekliyo bi de hamile kalma kuskusu ile simdi bi de cocuk olsaydi aile bunu nasil kaldiracak şok üstüne şok

iyi de size yalan söyleyen gelin değil ki bu durumda. oğlunuz ya da kardeşiniz.
sonuçta gelinin sizinle bir iletişimi yok. neden bu konuya bir de buradan bakmıyorsunuz?

Oğlum benim hayalimi yaşamasın o ne demek yahu tabiki kendi mutlu olduğu işi yapsın kendi mutlu olduğu eşle birlikte olsun biz kendi hayallerimizi üzerinde gerçekleştirmek içinmi çocuk sahibi oluyoruz yapmayın

öyle sormuyor canimın içi kalıp mücadele etsem mi diyor bu kadar aciz mi bu kadar gücsüz mü ki bu adamla halâ mücadele etmeye calisiyor ben buna kiziyorum gözun kapali bi adama bu kadar güvenebiliyorsun da kendine neden güvenemiyosun al basini efeler gibi git al aileni basina cal de kendi yasamina bak neden daha kendi icin degil de adam ya da adamdan intikam almak icin yaziyor konu buuuuuu

ben oglum benim hayalimi yasamasin demedim onu nerden cilardiniz ki bi anne oglunun elinden tuttugu bi kizla kadınla hic farketmez gelip anne ben evlenmek istiyorum bi tani demesini bekler

Ama cevaplarınız kendinizle çelişiyor gece boyu kadın annesini ağlattı onun yüzünden derken konu sahibi belki düzeltebilirm yoluna koyarım diyor şimdide gider aileni başına çal derdim diyorsunuz. Hakkımı arayayım diyor bedelini ödesin diyor acizlik diyorsunuz hayır tabikide acizlik değil aynı şey kızınızın başına gelse sus otur diyebilecekmisiniz acaba?

ben oglum benim hayalimi yasamasin demedim onu nerden cilardiniz ki bi anne oglunun elinden tuttugu bi kizla kadınla hic farketmez gelip anne ben evlenmek istiyorum bi tani demesini bekler
Yahu nasıl demediniz dönüp okuyun kardeşiniz oğlunuz yapsa affedermiydiniz çünki hayaller bu değildi yazmışsınız...

birincisi kızım bi cahillik edip bu kadar saflıgı diyim artık kendine yedirip kendini bu hale soktuysa asla tazminat falan alıp kendini rezil edemez bu kadarina bile musade etmem kizimi öyle bi adama ailesinden habersiz vermem ha beni dinlemiyosa da arar bulur bizzat ben söylerim erkegin annesine ama olmamış yapılmamış basta büyüklerden ya gizlenmiş ya da bilen büyukler sahip cikmamiş orası muamma ama asil konu bu iki bireyin zaten büyük oldugu sizin ikinci evliliginiz olsa kara borsa paldır küldür evlenir misiniz yoksa seviyorum ben 5 sene de olsa beklerim sende aileni ikna et oyle gel mi dersiniz bu olayda kimse masum degil adam kadina haksizlik yapmis ama kadın kendini adamdan daha cok yakmis onun kendine yaptigini dünya da ki butun erkekler toplansa ona yapamaz bunu bi kabul edin kadinlik gururu kendine güveni karsi tarafa kendi sartlarini koyma bunlarin hic birini yapmadan herseye eyvallah cekip is bittikten sonra aglamasina kiziyorum zamaninda bu kadar tolare etmeseydi simdi bu kadar aglamayacakti ben sevinmiyorum onun haline keske elimden bi sey gelse ama yok onu omdan baskasi kurtaramaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…