- Konu Sahibi BellaGasca
-
bundan sonra her yüzüne gülen erkeğin peşinden gitme erkeksin yapamıyormusun
kendi kendine yetemiyormusun
erkeksiz olamama hastalığımı ne üstelik eğitimlisiniz
illa beğenilme arzusumu avar
ben tüp bebek annesiyim istanbulda en iyi hastanelerden birinde tedavilerim oldusiz neye gore ve kime gore evlendiniz ve boşandınız bn ortada evlilik filan goremedim resmi nihahınız olmadan nasıl evlendim boşandım diyebiliyorsunuz yazık cahil biride degilsiniz acemide, yaşinizin olgunlugunu goremedim sizde eşim diye bahsettginiz kişi sizinle gerçktn evlenmk isteseydi bnu gerçkten hallederdi evlenirdi hata ustune hata yapmişiniz birde nikahınız olmayan adamdan tup bebek yaptrmya çalişmişinz yazık size
Ne demek yani nasıl boşanacaksak boşanalım??
bu kadar deger görmemeyi nasıl haketmedinizki siz evli bir adamın metresi olarak yasamıssınız ,bitişi çok bile konuşuldu.
allah allah
ben tüp bebek annesiyim istanbulda en iyi hastanelerden birinde tedavilerim oldu
bu bayan ve o bey o kliniğin içinden ileri dahi gidemezler çünkü yasak ve yasal değil.
ancak ama ancak kıbrısta yapabilirler
Cevap veren arkadaş ağır konuşmuş ama sen mislisini hakediyorsun, kadın seni aşağılamış yaaa sen başka kıtada ki adamla evli kalacak kadın mısın ? Ayy biti seni kendine getirsin unut şu adamı boşa gitsinYok, erkeksiz olamama gibi bir problemim yok cok sukur..sadece biraz yanlis birine guvendim ve cezasini cekiyorum..elbette katilastim artik ama cok da yiprandim maalesef bu surecte..
metres demeyelım kuma'mı dıyelımBen size evlilik cuzdanimi gosterecek degilim, ben de Turkiye'nin en buyuk tup bebek merkezlerinden birine gittim, gayet yasal olan evlilik cuzdanimla, dosyam olusturuldu ancak ben baslamadim buradaki sorun cozulmeden. Lutfen hakaretleriniz biraz tasarruflu kullanin, ben asla kimsenin metresi falan olmadim, olmam da. Size bunu kanitlamak zorunda degilim, siz de bu kadar saldirmak zorunda degilsiniz sanirim
ay bayılazam kaç sayfadır aynı konu.. konu sahibi ilk konuna ekleme yap bari, nerede evlendiğini, şartlarını falan.. hala metres diyorlar yahu..
konuya gelecek olursak, bu evlilik bitmiş ama senin de yaklaşımından bitirmek istemiyorsun gibi geldi.. bence git, orada bir hayat kurun kendinize.. tabi burada da boşansın bir zahmet..
metres demeyelım kuma'mı dıyelım
pardonda sız bıze nasıl ıdda edıyorsunuz bu adamla evlılık cuzdanı dahılınde bır evlılık yasadıgınızı
adam burada resmen evlı yahu
siz neye gore ve kime gore evlendiniz ve boşandınız bn ortada evlilik filan goremedim resmi nihahınız olmadan nasıl evlendim boşandım diyebiliyorsunuz yazık cahil biride degilsiniz acemide, yaşinizin olgunlugunu goremedim sizde eşim diye bahsettginiz kişi sizinle gerçktn evlenmk isteseydi bnu gerçkten hallederdi evlenirdi hata ustune hata yapmişiniz birde nikahınız olmayan adamdan tup bebek yaptrmya çalişmişinz yazık size
Turkiye de esim degil ,evet. Beni kizdiran da bu. Tam olarak sizinle ayni dusundugum icin kizgin ve kirginim. Ben bu kadar seyi hazmetmeye calisirken o iki lafi hazmedemiyor. Agirdi evet ama, bitirmek cok radikal..Basindan kabul ettin, bilmedigin bir surpriz cikarmadim sana diyor. Su an hazirlik yaptigimi ve davayi baslatacagimi da biliyorsun diyor. Diyor da diyor yani, ama sonuc yok. Bu adam bir kufur etti diye 2 cocukla kadini birakmis gitmis, bu durumda bizim toparlama sansimiz yok gibi bana gore.
ya adam neyin hazırlığını yapıyor senelerdir altı üstü boşanma davası sanırsın kıbrısa çıkarma yapıyor bırak inceldiği yerden kopsun
Aynen ben de ona cildiriyorum ya. 3 aydir burdayiz, acsaydi davasini. Inceldi ve koptu zaten, yapacak biseyim yok artik. Elimden gelenin fazlasini yapmaya calistim, cok yoruldum ve yiprandim. Gecicek, sadece biraz zamana ihtiyacim var sanirim..Annesine hic guvenmiyorum ayrica, adamla nasilsa konusmuyoruz diye kafasina gore yalan soyluyor bile olabilir.
bence sadece annesine diyil o adamada güvenme boşver geçmişte yaşama artık o adamıda geçmişe at bırak orda kalsın bu adamdan bi cacık olmaz zaten bu senin hayatın doğrusuyla yanlışıyla ve bir daha dünyaya gelme şansımız yok onun için üzülme bile
sana değer verip iki cümle açıklama yapmayan,senden fellik fellik kaçan ve annesiyle muhatap eden ve ona bitti dedirten bir adam için çoook fazla üzülüyorsun be canım.Tesekkur ederim, yok artik ekleme veya aciklama yapmiyorum, yeterince bunaldim, kimseyi birseye ikna etmek zorunda hissetmiyorum..Nereye gideyim ki? beni istemeyen biriyle daha ne kadar ugrasabilirim ki, bittiginin ben de farkindayim da, neden annesinden duyuyorum bunu, benim zoruma giden bu..O Amerika'da degil su anda, Antalya'da, 3 aydir orda yasiyorduk ve ben bir is buldum gorusmelerim sonucunda, simdi o da kaciyor ona uzuluyorum..sinirle soylenmis iki laf butun herseyi bu kadar yerle bir etmemeliydi. Benim kalbim devam etmesini istiyor elbette ama mantigima tamamen ters. Zaten devam ettirmeye ugrasan biri de yok karsimda, o yuzden ne olacagi belli aslinda.
Tesekkur ederim, uzulmemeye calisiyorum ama pek beceremiyorum..yedim kendimi resmen, cok ani oldu cunku hersey..bu kadarini beklemiyordum ve ona gercekten artik guvenemem..
her işte vardır bir hayır zamanla bunuda unutursun umarım tekrar barışmazsın çünki sonu başından belli sorumsuz bi adam böyleleri için can sıkmaya değmez iyiki tüp bebek yapamamışsınız o zaman daha zor olurdu çocuk içinde senin içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?