Ikinci evliligim de bitti..

Bak güzelim kaç yaşındasın bilmiyorum.Başından öncesinde bir evlilik geçmiş.Yıkılmışsın kırılmışsın.Bu adamı daha önce tanıdığında da evliymiş.Yıllar geçmiş.Öyle 3-5 yıl değil 15 yıl ama adam hala evli.
Sen diyorsun ki,Ameraka vatandaşı oldu.Orası Türkiye de ki nikahı tanımıyor.Biz orda evlendik.Eeee geldiniz Türkiye de yaşamaya başladınız nolcak.Sen ve bu insan Türk.Aileleriniz Türk.Memleketiniz Türkiye.Sen sadece Amerika sınırları içinde evli kabul edilmeye inanmak istiyorsan inanabilirsin.Kendini evli görüyorsan devam edebilirsin.Ben seni acıtmak için söylemiyorum.Şu duygusal perdeni ve önüne set olarak koyduğun evliyim evuntusunu kaldrı ve daha fazla üzülme diye söylüyorum.Sen gerçekten evli olduğuna inanabilseydin,bunun sorun teşkil etmediğine inanabilseydin insanlardan gizlemek zorunda kalırmıydın.
Bu insan seni mutlaka seviyordur.Sonuçta yaşadığı ülkeye getirdi oranın kanunları doğrultusunda nikah kıydırdı.Kalktı ailesinin yanına getirdi.Ana bak seni mutlu etmeye yetmiyor.Sen kendini biz evliyiz avuntusuna inandırırsan o da boşverir.Sen ona ben Türk üm benim ailem çevrem Türk.Ve Türkiye kanunlarına göre sen başka bir kadının kocasısın ve ben nikahsız yaşadığın bir insanım bu sorunu çöz diyeceksin.Annesiyle onunla bununla konuşma.Bırak bekle bakalım ne yapacak.Ona ulaşmaya çalışma.Bazen en büyük tepki tepkisiz kalmaktır.

Tesekkur ederim Umut, ben de oyle yapacagim ama ulasamiyorum ki, canimi cok sikan ve uzup kizdiran sey de bu aslinda. Biliyorum, ben de beni arasin, yalvarsin istiyorum, ego iste..Onun yaptigi ne kadar yanlissa benim bu istegim de yanlis ama yapacak birsey yok..Gercekten cok cirkin bunlar, ben de kestirip atmam gerektigini biliyorum ve onu yapmaya calisiyorum ama benim bu adamla Amerika'da nikahim var, dini nikahim var, esyalarim hala orda, buraya 2 tshirtle gelmisim..Hadi esyayi bosver atsin cope gitsin de ben Amerika da nasil bosanicam, ne o orda artik, ne ben..Bunlari konusup nasil yapacagimizi belirlememiz lazim ama ben ancak annesiyle konusabiliyorum, bu kadar buyuk sacmalik duymadim..Annesi ise eski esiyle barismasini istedigi icin simdi kimbilir bana anlattiklarinin ne kadari oyun, ne kadari yalan..ve kimbilir ona neler soyluyor..

valla iyiki kıpırdatmıyor bence adamda bu vurdumduymazlık varken seni çok üzerdi daha hayat çok hızlı akıp geçiyor geçmişi bırak önüne bak senin için zor olucak belki ama eninde sonunda unutursun nasılsa

ıstedıgı kadar fızanda yasasın
suanda tek bır acıklama yapmadan kapı onunde olan kım sence? ımzalı karısımı, 9 sene bırlıkte yasadıgı arkadsımı?
kendınzıe bıraz deger verın
cok ıstıyorsanız adamları bosatın oyle.
yazık degılmı bu gecmıs sızı asla bırakmaz canım sız 9 sene bekar bırıyle degıl kelli felli resmi nikahlı bir adamla yaşamışssınız.
şimdide çırpınıyorsunuz değdimi sizce?
hayır

hayır anlamadıgım konu baslıgına ıkıncı evlılıgm de bıttı demıssınız de pardon? ben ıkıncı evlılıkle ılgılı bırsey okumadım ortada atılmıs bır ımza var da bız mı bılmıyoruz? yada hayal dunyasında yasıyorsunuz!

Ben seninle ayni sekilde dusunuyorum, Amerika'dayken o yuzden bir sorunumuz yoktu. Olaylarin cikis noktasi Turkiye'ye gelmemiz zaten. Buraya donunce, 3 ay oluyor surekli soyluyorum, soyleniyorum, kavga ediyorum, iyilikle soyluyorum ama dava hala baslamadigi icin ve saklanmak zorunda kaldigim icin sinirlerim cok yiprandi ve onu istanbuldayken annemin evinden kovdum, yeter artik pilini pirtini topla defol git dedim. ( hatirlamiyorum bile, o kadar gozum donmus). Ve bu durumda ' serefini, onurunu korumak' icin beni terketti..dusununce gercekten komik. Ben kimseye haksizsiniz demiyorum, zaten benim kizdigim olay da burda evli olmayisimizdi ancak asla metres veya kuma sifatlarini kabul etmiyorum ve insanlarin bana bunlari soylemesi bana komik geliyor.

bir hukuki destek almalısın acilen.orada dava nasıl açılacak onu bir öğren.sonra eşine de yasal yoldan ulaşmanın bir yolu çıkacaktır ortaya.
sana yaptığı çok ayıp.affedilir değil.o hayatını istediği gibi yaşamış ve halen yaşıyor.çoluğu var çocuğu var v.s
seni ne kolay gözden çıkarmış bunu gör.
hatırladığım yaşın da az değil artık.39 dun galiba.
kaba olacak ama egoyu megoyu koy bir kenara artık.gerçekçi ol.
du et de adam yalvarmasın sana.korkarım ki geri dönersin:))
sadece espiri aman alınma tamamm mı canım...

Unutucam insallah. Tesekkur ederim yorumlarin icin. Biraz zaman gecsin, toparlanicam.

Canım benim bak,Amerika da yaşasan dahi Türkiye de veya dünyanın başka bir ülkesinde başka bir kadınla nikahının olması bence sorundur.Ve bu adamın nikahlı bir karısı var.İster kağıt üzerinde olsun,isterse yıllarca görüşmesinler kanun bunlara bakmaz.Bugün bir resmi olayda,arayacakları insan evli olduğu kadındır.O şerefini onurunu korumak için gitti.Ya senin onurun.O yüzden bırak kendi haline.Adam gibi boşanır karşına çıkarsa ne ala.Çıkmazsa da kendi bilir.

ha birde şunu söyliyim
bak benide eski eşim aldattı ( sen şimdi yaran var dersin) biz resmi nikahlı evliyken başka ucuz bir kadınlaydı ruhu ucuz bu kadının.
bende dedim boşanmıyorum l.n ben karısı olacam ( buarada adam fılan terk ettı benı) sen gruruuna yedırıyorsan metres olarak hayatını surdurebılırsın
dıye dıye ben bunların ılıskılerını bıtırdım
boşandım
2.5 sene sonra evlendim
alnım ak vicdanım rahat
ben o adamın karısı yerinde olsaydım varya
senin iki bacagını bedeninden ayırırdım , artıgımla oyalandıgın için
o yüzden sen yat kalk elaleme rezil kepaze olmadıgına dua et , tövbe et.
adam seni bir kalemde sildi attı , ever aradaki tek değer imzaysa lanet olsun o imzaya ama o imza iki kişiyle aynı anda olamaz kardeşim. gördüğün gibi madden ve manen ortada fırlatılıp atılan sen oldun.
önce bütün bunları kabul edersen başka türlü konuşmaya devam ederim seninle ha sen benle konuşmaya çok meraklı değilsindir eminim ama en azından 2 tane kadınıda idare etmiş , egosu tavanda bir adamı yere indirmene yardım ederim

evet hepsi bu kdar

Resmi bir evlilik varken baska bir evlilik yapilamaz.Bazi yaniltmalar sonucu boyle bir evlilik yapilsa bile hukuken gecersizdir.Kaldi ki esinden bosanmadan sizin ile yasamis oldugu bu iliski resmi es bakimindan tazminat sebebidir.Bu tazminat davasi sadece ese degil esin birlikte yasadigi kadina da acilabilir.Yani bu durumdan birlikte oldugunuz erkek kadar siz de sorunlusunuz ve resmi es bunu ogrendiginda ve ispat ettiginde hakkinizda dava acip tazminat talep edebilir.

10 senedir boşanmak için uğraşmamış bir adam, türkiyeye geldi diye 3 ayda mı uğraşacak? aslında baştan belliymiş bu malesef. seni rahatsız ettiği kadar onu rahatsız etmiyor. yeni karısı/sevgilisi yanında, saklanmak zorunda olan da o zaten o niye keyfini bozsun ki. keşke baştan bu evliliği yapmasaydın diğeri tamamen bitmeden. veya buraya hiç gelmeseydiniz

Yetti just, ben en iyisi kapattirayim bu konuyu..kibliyorum ediyorum ama susan yok..herkese

Alinacak bisey yok, dogru soyluyorsun..Orada tanidigim birkac avukat arkadasim vardi, onlari ariyacagim, saat farkindan dolayi aksami bekliyorum. Dava acmam gerekicek, aslinda bu sartlarda o acmali ama onunla ugrasacagini hic sanmam. Evet, cok kolay gozden cikartti beni, ben de ona uzuluyorum ya. Ona gore tam tersi, benim icin 20 yil emek verdigi ulkeyi birakip gelmis, ben ona neler etmisim. yahu sinirliyim, tamam agir konusmusum ama iki laf icin de hersey bu kadar kolay yikilmaz ki. Neyse artik olan oldu, ceksin gitsin. Yalvarmasi falan sozkonusu olmaz onun. Evet, 39 yasindayim, yasim az degil ama yeniden baslamak icin hicbir zaman gec degildir.

Evet, cok yanlisti kabul ediyorum..Buraya geldik ve bitti iste 3 ay icinde. Yapacak birsey yok..ugrasmadi iste, ugrasamadi..Her zaman da kendince cok mantikli aciklamalari vardi. Ama artik onun aciklamalari bana hicbirsey ifade etmiyordu artik. Ben bitmesine uzulmuyorum, bitme sekline asiri kizginim ama zamanla unuturum diye umuyorum.

Yok cute, bak ya ben anlatamiyorum, ya sen anlayamiyorsun..Adam iki kadini birden idare etmis degil ki, oyle olsa ben asla kabul etmem ki bu durumu, aptal miyim ben? 13 yil once bitmis birseyden soz ediyoruz burda. Adam gunduz benle olup aksam karisinin yanina gitmiyordu, sozlerine biraz dikkat et lutfen.
Tabii ki bu tarzda konusursan seninle konusmaya merakli olmam. Yaran var falan da demiyorum, ama gereksiz saldiriyorsun ve sozlerin gercekten kabul edilebilir gibi degil..Artikla oyalanmak nedir yahu?

tabi ki geç değil .yeter ki sen daha fazla geciktirme.
moral bozmak için yazmıyorum hayatına sahip çık diye nacizane tavsiyede bulunuyorum.
bu uyarılar da kırmasın seni.
dışarıdan bakan gözler anlattığın hayat hikayesinde sana karşı yapılan büyük haksızlıklar olduğunu ve senin körü körüne bu adama inandığını görüyor.pekçoğumuz bu sebeple biraz ağır yorum yapıyoruz
ayrıca eşin senin için mi döndür tr. ye ye.senin için birşey yapacak adam önce boşanır sonra seninle evlenirdi.
eşinin orada sağlam bir işi kurulu düzeni yok ki kolayca bırakmış gelmiş.
tr ye sırf senin için dönen adam ilk tartışmada çekip gitmez ve böyle saklanmazdı.
başka bir planı var bu adamın.muhtemelen de tr. deki eşine geri dönecektir.dönmese bile seninle evlenme arzusunda olan adam kapından ayrılmazdı be canım.
hızlıca atacağın adımları at hukuki açıdan.

Sanirim haklisin, biran once bosanma davasi acmam lazim..bu aksam konusucam arkadaslarimla ne yapmam gerekiyor diye..Benim icin dondugunu soyluyor, oyle konustuk ve oyle karar verdik cunku..beni oraya aldiramadigi icin kendi geldi, isi iyiydi aslinda ama cok calismaktan sagligi bozulmustu son zamanlarda, yani calisacak durumda degildi pek. Yoksa gelecegini ben de sanmiyorum. Belki mecbur kaldi, sagligi bozuldugu icin o da. Benim de etkim vardir mutlaka, o kadar haksizlik etmek istemem ama tek sebep asla ben degildim bana gore. Eski esiyle barisacagini sanmam, kadindan yillardir nefret ediyor cunku. Ama hicbirseyden emin olamiyorum artik onunla ilgili. Cok da umursamamaya calisiyorum..

Ilk tartisma degildi, daha once de yasadik biz bunu..ben sinirlendim ve cok agir konustum, bunu birkac kez yaptim ve kaldiramadigini soyluyor, kendini o kadar ezdiremezmis..Gercekten cok yipratti beni, insan gibi bitirseydi bu kadar yipranmazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…