- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Hiç senin ayarın birisi değil , ne yakışıklılar çıkar karşına sakın şans vermeMerhaba arkadaşlar;
Yaklaşık 3,5 yıl önce boşandım. Baya sıkıntı yaşadım. Yaşım 28. Şimdi karşıma biri çıktı beni tanımak istiyor ama ben kararsızım. Hem gönlüm çok yorgun ve kırgın hem de aramızda mantığıma uymayan bazı sorunlar var. Yakışıklı biri ondan hoşlandım açıkçası. Ama ben doktora yapmış biriyim o lise mezunu. Benim çocuğum yok onun var. Bir kızı var. Eşim evlenirse üvey babaya bırakamam yanıma alırım diyor. Ben bu sorumluluğu alabilir miyim bilmiyorum.
Arkadaşlar benim iyi bir işim var çok şükür kimseye ihtiyacım yok ama insan hayatta birimin yanında olmasını istiyor. Siz ne dersiniz? Tanımaya değer mi? Yoksa olmaz deyip kestirip atmalı mıyım? Çünkü kendimi zor toparladım artık hata yapmak istemiyorum.
Yaşlarımız aynı bu da olumlu geldi bana. Yanlış anlamayın kendimi övmek değil amacım ama ben kariyeri olan bir işte çalışıyorum ve güzel biri olduğum hep söylenir. Kafam çok karıştı. O çok ilgili. Acaba ilgisi mi hoşuma gitti bilemedim.
Teşekkürler.
Eski eşimin iyi bir işi vardı da ne oldu diyorum Çok kararsız kaldım.
tamam yanında mutlu hissediyorsan tadini cikar hemen evlenirim diye düşünüp acele etmeEvet öyle çok olgun biri değil. Ben biraz durgun sessiz biriyim. O aksine eğlenceli. Onun yanında mutlu olduğumu hissettim.
Simdi sen üniversite mezunu olsan herkes uni okuyor derdim ama herkes doktora yapmıyor yaaBilmiyorum çevremdeki okumuşlardan da hayır yok. Hayırlısı.
Aslında evlenip boşandım kim gelirseden ziyade yalnızlıktan bıktım. Onun ilgisi bana genç olduğumu hissettirdi.tamam yanında mutlu hissediyorsan tadini cikar hemen evlenirim diye düşünüp acele etme
Her birlikteliğe de hemen evleneceğiz gozuyle bakma
Elbette belli bir yastan ve yasanmisliklardan sonra insan lay lay lom iliskiler istemiyor.ama bu flört etmeden hemen evlilik safhasına gecmeliyim psikolojisine girmeni gerektirmez
ayrıca yeterince olgun degilmis zaten, o.tipler tabii ki neseli.eglenceli.olur adam daha genc yaa
Erken yasta evlenmis olmasi onu hemen olgunlastirdigi ve ikinci bir evliliği kaldırabilecegi anlamina gelmez
görüş tanı ama fazla kaptirma, gözlemlemeye calis
Simdi sen üniversite mezunu olsan herkes uni okuyor derdim ama herkes doktora yapmıyor yaa
Küçümsemek degil ama sen oyle iyi bir mevkidesin ki, bu adam sana birkac beden küçük her acidan
Sirf evlenip bosandin diye, kim kabul ederse ona razi olayim mantığında olmaman lazim
Yanlis anladigim yok ama.Merhaba arkadaşlar;
Yaklaşık 3,5 yıl önce boşandım. Baya sıkıntı yaşadım. Yaşım 28. Şimdi karşıma biri çıktı beni tanımak istiyor ama ben kararsızım. Hem gönlüm çok yorgun ve kırgın hem de aramızda mantığıma uymayan bazı sorunlar var. Yakışıklı biri ondan hoşlandım açıkçası. Ama ben doktora yapmış biriyim o lise mezunu. Benim çocuğum yok onun var. Bir kızı var. Eşim evlenirse üvey babaya bırakamam yanıma alırım diyor. Ben bu sorumluluğu alabilir miyim bilmiyorum.
Arkadaşlar benim iyi bir işim var çok şükür kimseye ihtiyacım yok ama insan hayatta birimin yanında olmasını istiyor. Siz ne dersiniz? Tanımaya değer mi? Yoksa olmaz deyip kestirip atmalı mıyım? Çünkü kendimi zor toparladım artık hata yapmak istemiyorum.
Yaşlarımız aynı bu da olumlu geldi bana. Yanlış anlamayın kendimi övmek değil amacım ama ben kariyeri olan bir işte çalışıyorum ve güzel biri olduğum hep söylenir. Kafam çok karıştı. O çok ilgili. Acaba ilgisi mi hoşuma gitti bilemedim.
Teşekkürler.
Aynen oyle.Yarın bir gün o kız çocuğuna tahammül edemiyecekseniz hiç başlamayın
Olan çocuklara oluyor çünkü
bende kendimi boyle teselli ediyorum
ama benim bi cocugum var :)
bu yuzden bekar biriyle evlilik ben dusunmuyoirum
hos evlilikden sogudum evliligide dusunmuyorumda
Senin esin hiç sen bosandin diye laf cakiyor mu?Sanırım bu durumda farklı dusunen bır ben oldum
evlenmıs ayrılmıs cocuksuz bırıyle yaparmıydım bılmıyorum
cocuklu bırıyle yapmazdım karısı hayattaysa gel gıtlerı cekemezdım
o yuzden ben cocuklu bırı olarak evlenmemıs bırıyle evlenmek ıstıyordum kısmetımde bu yonde cıktı ve evlendık azıcık asım agrısız basım dıyorum
en dogru kararı verdıgıme emınım 5 senedır evlıyız
Agzina saglik.Amma ovmussunuz kendinizi güzelim, doktora yaptım, kariyeri var vs vs içim şişti resmen. Bir sorum olacak ilk esiniz o yüce kariyerinize denk miydi? Ne oldu sonunuz yalan oldu.. İnsanların insanlığına değer verdiğimiz zaman mutlu olacagiz. Siz de yüce kariyerinize uyan birini bulun.
Not:Ben de doktora yapmış makina mühendisiyim ve avukatım kıskandı da böyle yorumladı denmesin. Ve insanlık özde yürekte gerisi boş...
Ben kariyere tapmıyorum. Tapsam hiç dikkate almazdım. Fakat bazı gerçekler var onun çevresi benim çevrem uyar mı? O benim gittikçe kariyerimde yükselmemi destekler mi? Bunlar kafama takılanlar.Agzina saglik.
Su kariyere ise tapan insanlardan hoşlanmam bu hayatta .
Oyle insanlar varki adam kiz istemeye gidiyor gelin adayinin isini ge ctim kadrosunu soruyor.
Ne hale geldik bee..
Sanki kadro olunca huy degisiyor ya da ne bileyim hersey cok guxel oluyor..
Cok sacma geliyor bana bunlar...
Ben kariyere tapmıyorum. Tapsam hiç dikkate almazdım. Fakat bazı gerçekler var onun çevresi benim çevrem uyar mı? O benim gittikçe kariyerimde yükselmemi destekler mi? Bunlar kafama takılanlar.
Konuyu okuyunca sadece aklıma geçmiş benzer bir konu geldi. Adam demiş ki sen istemezsen kızımla görüşmem bile vs. Evlenmiş, adam kadına bela olmuş resmen. Kızı da hayatının ortasına sokmuş, bilmiyorum yanlış hatırlıyor da olabilirim ama işin içinde şiddet de vardı sanırım. Bet gibi birşey olur senin durum da, soru işaretleri dolu.Merhaba arkadaşlar;
Teşekkürler.
Teşekkür ederim hayırlısı.Daha tanımadan bu kadar soru işareti varolan kırgın yorgun halinizde bana olumlu gelmedi.. gönül rahatlığı veren biri ile kendinizi iyi hissettiğiniz bi zamanda bi adım atmak daha uygun sanki.. tabiki kısmet bu bilinmez belki de çok mutlu olursunuz..
Merhaba arkadaşlar;
Teşekkürler.
Yoo hıc bu tarz bı konu gecmıyor aramızdaSenin esin hiç sen bosandin diye laf cakiyor mu?
Benim encok korkum bu yonde ..
Cok korkarim mesela laf yapar diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?