İkinci evlilik- Eğitim farkı ve çocuk

"Esim baskasiyla evlenirse cocugu ben alirim"
Bu cümle bile sogumam icin yeterli sebep olurdu
1- es değil eski es ya da cocugun annesi
2- cocugu yanima alirim diyor ama eger ki ciddi dusunuyorsaniz sana sorma gereği bile duymuyor isine gelirse diyor kisaca

Ayrıca hem yasi küçük (yani sen 28 yasinda akli basinda, kariyerli bir kadinken o senle yaşıt ama cocugu var bu sorumlulugu erken yasta yuklenmis) hem de ileride gerek eğitim durumunu ve tabii maasi, gerekse cocuguma iyi bakamiyorsun gibi seylerle ezmeye kalkabilir
Ben olgun karakterde bir erkek olmadigini dusundum nedense

Evet öyle çok olgun biri değil. Ben biraz durgun sessiz biriyim. O aksine eğlenceli. Onun yanında mutlu olduğumu hissettim.

Munevver senin konularini hatirliyorum. Bence noal sartlarda bu talibini aklindan bile gecirmezsin ama duygusal bir boşluk icindesin. Sevip sevilme ihtiyacın ağır bastığı icin mantığını bi kenara atmak, buradakilersen de bu yönde tavsiyele alıp kendini ikna etmeye çalışıyorsun..uzak dur bu talubunden. Uyumsuzsunuz bence

Bence evlenme canım işi varsa eğitim durumu fazla sorun olmaz ama, çocuk kaç yaşında sorumluluğunu alabilecekmisin, seninle anlaşabilecekmi veya sen onunla anlasabilecekmisin, daha sonra büyüdüğünde annesi ile sana laf getirir götürür eşinle huzurun bozulur ayrıca kendi çocuğun gibi olmuyor yanlış anlaşılmasın sevme açısından demiyorum, ne kadar iyi davransanda aranızda en ufak bi sorun olsa bizim toplumumuzda adın üveyanne olur kızamazsın bagıramazsın...
Benim eşimle ikimizinde ikinci evliliği eşimin kızı var benim yok (olmuyor), bizim kızımızın yaşı küçük olduğu için çok iyi anlasıyoruz şimdi velayeti annede ama geldiğinde hiç yanımdan ayrılmaz sarılırız öpüşüp koklasırız annesinde olduğunda özlüyorum bile ama korkuyorum da büyüdüğünde nasıl olur bana davranışları büyüdüğünde beni üveyanne gibimi görür eğer öyle görürse ben çok üzülürüm yani anlayacagın çok sorumluluk ve sabır istiyor...

Onca yil bosa mi okudun .... bazen yakisiklilik ilgi alaka yetmiyor ...statuyu sen unutsan etrafindakiler hatirlatir ...

Çocuk 3 yaşında. Ben annesinin çocuğu vereceğini sanmıyorum ama tabi ihtimal var.

Başından bir boşanma geçmiş yeterince yıpranıp üzülmedin mi yani? Hic mi ders almaz bir insan? Nebileyim cok sıkıntı çektim artık mutluluğumu düsünücem demek yerine tekrar sıkıntılar yasayabilecegin birine yoneliyorsun ve sanki okumuslar daha mı iyi sanki bunlar daha mi iyi diyerek kendince bahaneler buluyorsun yani illa biriyle evlenmen lazim. Ne diyelim hayirli olsun.

Kendimi çok yalnız hissediyorum. Bir de ilerde yapayalnız kalmaktan korkuyorum

Ben cok acele ettiginizi ve yalnizlik psikolojisinden dolayi yanlis karar verebileceginizi dusunuyorum

Lise mezunu olmasi degil sorun.sizin daha anne olmadan bir cocugun sormlulugunu almaniz.

Bu cok agir bi mesuliyet.ben olsam hic girismem bu olaya.ki sizden bir yas kucugum ve evliligi dusunmuyorum bile :)

Aslinda egitim is kriterleri cok sorun degil bence sonucta sevgi ve saygi olunca alisilabilinir ama cocuk kolay degil bunu cok iyi dusunmek lazim gerekirse ben ona iyi bir abla olurum dersiniz ama ya cocuk size boyle bir imkan vermezde
Kendinize hayat arkadasi istemekte haklisiniz ne demis Marilyn Monreo 'kariyer harika birsey ama soguk kis gecelerinde ona sarilip uyuyamazsiniz'

Yerinde olsam acele karar verip evet demem
Arada ciddi farklar var
Herşeyden önce çocugu yanıma alabilirim demiş peki aldıgında o durumda bu işin altından kalkabilecek misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…