- 23 Ağustos 2012
- 51.490
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.663
- 898
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Evet öyle çok olgun biri değil. Ben biraz durgun sessiz biriyim. O aksine eğlenceli. Onun yanında mutlu olduğumu hissettim."Esim baskasiyla evlenirse cocugu ben alirim"
Bu cümle bile sogumam icin yeterli sebep olurdu
1- es değil eski es ya da cocugun annesi
2- cocugu yanima alirim diyor ama eger ki ciddi dusunuyorsaniz sana sorma gereği bile duymuyor isine gelirse diyor kisaca
Ayrıca hem yasi küçük (yani sen 28 yasinda akli basinda, kariyerli bir kadinken o senle yaşıt ama cocugu var bu sorumlulugu erken yasta yuklenmis) hem de ileride gerek eğitim durumunu ve tabii maasi, gerekse cocuguma iyi bakamiyorsun gibi seylerle ezmeye kalkabilir
Ben olgun karakterde bir erkek olmadigini dusundum nedense
Ben bekar olsam evlenirdim galeriside varmış hergün değişik arabalara binerdim ohhh miss::))İşi gücü var. Araba galerisi var.
Çocuk 3 yaşında. Ben annesinin çocuğu vereceğini sanmıyorum ama tabi ihtimal var.Bence evlenme canım işi varsa eğitim durumu fazla sorun olmaz ama, çocuk kaç yaşında sorumluluğunu alabilecekmisin, seninle anlaşabilecekmi veya sen onunla anlasabilecekmisin, daha sonra büyüdüğünde annesi ile sana laf getirir götürür eşinle huzurun bozulur ayrıca kendi çocuğun gibi olmuyor yanlış anlaşılmasın sevme açısından demiyorum, ne kadar iyi davransanda aranızda en ufak bi sorun olsa bizim toplumumuzda adın üveyanne olur kızamazsın bagıramazsın...
Benim eşimle ikimizinde ikinci evliliği eşimin kızı var benim yok (olmuyor), bizim kızımızın yaşı küçük olduğu için çok iyi anlasıyoruz şimdi velayeti annede ama geldiğinde hiç yanımdan ayrılmaz sarılırız öpüşüp koklasırız annesinde olduğunda özlüyorum bile ama korkuyorum da büyüdüğünde nasıl olur bana davranışları büyüdüğünde beni üveyanne gibimi görür eğer öyle görürse ben çok üzülürüm yani anlayacagın çok sorumluluk ve sabır istiyor...
Eski eşimin iyi bir işi vardı da ne oldu diyorum Çok kararsız kaldım.Onca yil bosa mi okudun .... bazen yakisiklilik ilgi alaka yetmiyor ...statuyu sen unutsan etrafindakiler hatirlatir ...
Alakasi yok oyle dusunme illa her iyi isi olan kotu her lise mezunu iyi olacak deil ... olmadi denersin ama yurumez sen ona inersin ama o sana cikamaz ... egitim durumu bence cok cok onemli ...Eski eşimin iyi bir işi vardı da ne oldu diyorum Çok kararsız kaldım.
Bilmiyorum çevremdeki okumuşlardan da hayır yok. Hayırlısı.Alakasi yok oyle dusunme illa her iyi isi olan kotu her lise mezunu iyi olacak deil ... olmadi denersin ama yurumez sen ona inersin ama o sana cikamaz ... egitim durumu bence cok cok onemli ...
Kendimi çok yalnız hissediyorum. Bir de ilerde yapayalnız kalmaktan korkuyorumBaşından bir boşanma geçmiş yeterince yıpranıp üzülmedin mi yani? Hic mi ders almaz bir insan? Nebileyim cok sıkıntı çektim artık mutluluğumu düsünücem demek yerine tekrar sıkıntılar yasayabilecegin birine yoneliyorsun ve sanki okumuslar daha mı iyi sanki bunlar daha mi iyi diyerek kendince bahaneler buluyorsun yani illa biriyle evlenmen lazim. Ne diyelim hayirli olsun.
Kendimi çok yalnız hissediyorum. Bir de ilerde yapayalnız kalmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?