Kötü olan insan kıza da erkeğe de yapar. Herkes aynı olacak diye bir şey yok, bunun için evlenmemek mantıklı değil. Eski eşin yaptığı çok cirkinHak ediyorsunuz tabi ama evlilik konusunda esinize hak veriyorum. Bu zamanda kiz cocuklari kendi oz babasindan bile ne kadar kotuluk goruyor maalesef okuyup izliyoruz… ben buyuk konusmayayim ama elin adamina guvenemezdim hep bi diken ustunde olurdum…
Evet haklısınız ben de aynı şeyi düşünüyorum ve işin içindeb çıkamıyorumHak ediyorsunuz tabi ama evlilik konusunda esinize hak veriyorum. Bu zamanda kiz cocuklari kendi oz babasindan bile ne kadar kotuluk goruyor maalesef okuyup izliyoruz… ben buyuk konusmayayim ama elin adamina guvenemezdim hep bi diken ustunde olurdum…
Bekar bir annenin kızı var diye ömür boyunca yalnız kalmasını hiç istemem gerçekten zaman akıp gidiyor… Evleneceğiniz kişiyi iyi seçersiniz aklı başında kararlar verirsiniz…Arkadaşlar ben 5 yıl önce anlaşmalı ayrıldım ,
eski eşimle çocuklar sebebiyle seviyeli , güzel bir iletişimimiz var , çocuklarla birlikte yemeğe gideriz, özel günlerde biraraya geliriz vs. fazla uzatmak istemiyorum konuyu. Oğlum büyük, 9 yaşında kızım var, babası eğer ben evlenirsem kızımı benden kesinlikle alacağını söylüyor, kızım yabancı bir adamla aynı evde yaşayamaz diyor. Bu konuda tavrı kesin ve net , her türlü uğraşırım seninle kızımı alırım diyor. Kendisi evli değil ama evlenebilir belki.
Hal böyle olunca da hayatıma kimseyi alamıyorum. 40 yaşındayım ve hayat akıp gidiyor, ben de mutlu olmayı hakediyorum.
Benimle aynı durumu yaşayan ya da fikir vermek isteyen arkadaşlar yazarsa sevinirim. Teşekkürler.
hayati olabilecek kötülüklere gore yasayamayiz.Ben eşinize hak verdim. Evet mutlu olmayı hakediyorsunuz ama evlilik biraz da yazı tura atmak gibi bir şey. Ne çıkarsa bahtına. Çevremde evlenmeden önce dünyalar iyisi, ilgili, medeni olan erkeklerin evlendikten sonra değişmesi yüzünden hayatı alt üst olan kadınlar var. İhtimal evet, gerçekleşecek değil ama ufacık bir ihtimale bile mahal vermemek lazım. Allah çocuklarınızı bağışlasın hep iyilerle karşılaştırsın.
E ne yapalim kiza da erkege de yapar diye kulagimizi kapatip bi sey olmaz mi diyelim. Zaman o kadar kotu ki inanin hic kimsenin niyetini gozunden anlayamazsiniz. Hanimefendi dusuncemizi merak etmis ben de kendimce dusuncemi soyledim. Ben cocugun babasi olsaydim ben de kesinlikle ama kesinlikle elin adamiyla yasamasini istemezdim. Hicbir sey olmayadabilir, bir cocugun hayati da mahvolabilir. Bu risk alinmaya deger mi diye dusunmek lazim.Kötü olan insan kıza da erkeğe de yapar. Herkes aynı olacak diye bir şey yok, bunun için evlenmemek mantıklı değil. Eski eşin yaptığı çok cirkin
Yani söylemek istediğim bu yüzden evlilik ertelenmez. Hayatı çocuklarına adayıp sonra o çocuklar evlenince sinir krizi geçiriyorlar sonra. İnsan kendi hayatını da düşünmeli, tabi çocuğunu da koruyarakE ne yapalim kiza da erkege de yapar diye kulagimizi kapatip bi sey olmaz mi diyelim. Zaman o kadar kotu ki inanin hic kimsenin niyetini gozunden anlayamazsiniz. Hanimefendi dusuncemizi merak etmis ben de kendimce dusuncemi soyledim. Ben cocugun babasi olsaydim ben de kesinlikle ama kesinlikle elin adamiyla yasamasini istemezdim. Hicbir sey olmayadabilir, bir cocugun hayati da mahvolabilir. Bu risk alinmaya deger mi diye dusunmek lazim.
Evlenmek istiyorsa evlenir fakat kızını babasına versin o zaman. Eski eşinin endişeleri çok normal, adam konu sahibinin hayatına karışmak için böyle şeyler söylemiyor, kızının başına bir şey gelebileceğinden endişelendiği için söylüyor. Hayatı olabilecek kötülüklere karşı yaşayamayız evet ama önlem alabiliriz. Sizin mantığınızla emniyet kemeri de takmayalım o zaman.hayati olabilecek kötülüklere gore yasayamayiz.
Disari da hic cikmayalim o halde, kendi halinde yürürken gelip 25 yerinden bicakliyorlar mesela?
arabaya binmeyelim, kamyonun altina girenler var mesela?
Bu sekilde saglikli bir yasam surdurulmez.
Gencecik kadin, tabi evlenmek istiyorsa evlenecek.
Evlenir ve kizini kimseye vermesi gerekmez.Evlenmek istiyorsa evlenir fakat kızını babasına versin o zaman. Eski eşinin endişeleri çok normal, adam konu sahibinin hayatına karışmak için böyle şeyler söylemiyor, kızının başına bir şey gelebileceğinden endişelendiği için söylüyor. Hayatı olabilecek kötülüklere karşı yaşayamayız evet ama önlem alabiliriz. Sizin mantığınızla emniyet kemeri de takmayalım o zaman.
Eşiniz bi noktada haklı. Kızınız küçük ve sizin kocanız dahi olsa yabancı bir adamla aynı evde yaşayacak, adamın babası kardeşi vs gibi bir sürü erkek akrabada dahil olacak belki evinize girip kalacaklar, oğlu varsa zaten direk eleme sebebi olmalı. Anneysek hele kız çocuğu annesiysek ben hayatımı yaşayacam kafasına o kadarda rahat giremeyiz. Belirli kriterleri sağladıktan sonra doğru düzgün bi insanla tabiki hayatınızı birleştirebilirsiniz bu konuda bin kez eleme yapmanız gerek. Annem ben küçükken evlenseydi ve bana fikrimi sorsaydı ona evlen derdim “annem mutlu olsun diye” ama asla evlenmesini istemezdim. İyikide gönül ilişkilerini benim önüme koymamış diyorum canım annemArkadaşlar ben 5 yıl önce anlaşmalı ayrıldım ,
eski eşimle çocuklar sebebiyle seviyeli , güzel bir iletişimimiz var , çocuklarla birlikte yemeğe gideriz, özel günlerde biraraya geliriz vs. fazla uzatmak istemiyorum konuyu. Oğlum büyük, 9 yaşında kızım var, babası eğer ben evlenirsem kızımı benden kesinlikle alacağını söylüyor, kızım yabancı bir adamla aynı evde yaşayamaz diyor. Bu konuda tavrı kesin ve net , her türlü uğraşırım seninle kızımı alırım diyor. Kendisi evli değil ama evlenebilir belki.
Hal böyle olunca da hayatıma kimseyi alamıyorum. 40 yaşındayım ve hayat akıp gidiyor, ben de mutlu olmayı hak ediyorum .
Benimle aynı durumu yaşayan ya da fikir vermek isteyen arkadaşlar yazarsa sevinirim. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?