İkinci evlilik planım ve kızım

Elbette ki çocuklara cinsel istismar konusunda erkekler oransal olarak çok çok daha fazladır.
Neyi savunduğunuzu anlayamadım..İnsanın elbette iyisi kötüsü var ancak cinsel sapıklık konusunda erkeklerle kadınları da eşitlemeyin lütfen. Erkek çocuk, kız çocuk riski konusunda dediklerinize katılıyorum, ikisi de aynı oranda riske açık. Allah'ım hepsini korusun

Biz kadınlar güvenilirdir demiyoruz zaten ama erkekler -cinsel istismar- konusunda kadınlarla karşılaştırılamaz..diyoruz..Yaşanan tecavüz ve taciz olaylarının kaçta kaçını kadınlar gerçekleştirmiştir sizce? Demek istediğim sizin dediğiniz "herkes her kötülüğü yapabilir" kısmı bu noktada ister istemez ayrılıyor. Yoksa elbette kadınlar da akıl almaz ne kötülükler yapıyorlar

Babanın böyle düşünmesi normal aklı başında her baba böyle düşünür bence. Aday var mı? Kızınız Kaç Yaşında? tüm yaz babasıyla kalsın alışsın akışına bırakın üzülmeyin bence... Zaten büyüyüp kendini korumayı öğrendikten sonra yanınızda da kalır siz evlenseniz de.

herşeyden önce sizi ve eski eşinizi tebrik etmek istedim. her ne yaşanırsa yaşansın, ki eminim ki cocuklarınızın psıkolojısını dusunerek sevıyelı ve ortak bır paylasımda olmayı basarabılen , bır ebeveyn olmussunuz. cocugunu babasına gostermeyen, babası uzerınden hatta kotu ıftıralar atan, annesının sevgılısı ya da esı olacak dıye cocugu alıp ama bır baska kadının sıddetıne magruz bırakan babalar, babayı sadece nafaka aracı olarak goren anneler, annelerın hayatına mudahale eden eskı esler vs vs bıtmez sorunlar yanı cocuklu olarak ayrılan cıftlerde. avukat yakınlarımdan da , esımın eskı evlılıgı uzerınden de, arkadaslarımın eskı evlılıgı, kendı eskı evlılıgım de daır ... kısacası ıyı bır gozlem ve deneyım uzerıne, sızı tebrık etmek ıstedım

kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…