- 4 Eylül 2018
- 18.768
- 72.098
- 598
- Konu Sahibi Misisipili
-
Sakın yapma, asla çocuğunu bırakma.Aynısını komşumda gördüm,anne ikinci evliliğini yaparken ananne büyütmüş, çocuk anneden de babadan da nefret ediyor.Annenin sonraki çocukları okumuş,tabi bununla ilgilenen yok,okumadı,meslek yok doğru düzgün.Hayatta en çok üzüldüğüm insanlardandır kendisi.Dede filanda çok zengin ama çocuğa da hiç faydaları olmadı .Hayatta anne babam varken hem yetim hem öksüzüm diyormuş.
Konuyu silmeniz bir şey değiştirmeyecek. Zaten yöneticiler konuyu eski haline getirecektir. Kafanızdan silmedikten sonra buradan silseniz ne yazar merakımdan soruyorum?
Bbb
Hem "evlilik için erken" diyorsunuz hem de "ama...." diye devam ediyorsunuz.Herkese merhaba ben yaklaşık 9 ay önce anlaşmalı olarak boşandım eski eşimle bir problemimiz yok tek noktamız çocuk onun haricinde bir diyaloğumuz yok. Sormak istediğim şu benim hayatımda biri var evlilik olur ise ki çok erken ama annem diyor ki çocuğun düzenini bozma (2 yaşında). Vardiyalı çalışıyorum sabah 8 akşam 9.30 arasında 2 vardiya zaten bizimle yaşadığınız için çocuk buraya alışık gelir görürsün izinli gününde alırsın çıkın gezin gibi hem bu durumda eski eşin çocuğun velayeti için bir sorun yaratamaz diyor. Şimdiii bir anne evladını nasıl bırakabilir? Hadi diyelim bıraktı eski eşim bu durumda gerçekten bir problem çıkartamaz mı? Tamamen merakımdan soruyorum.
Beklediği desteği alamadı çünkü hanımefendi, ifrit oluyorum koca için çocuğunu atanlara çocuğunun yüzünü güldürmeyen anne babaların da yüzü gülmesin 2. evliliklerindeKonuyu silmeniz bir şey değiştirmeyecek. Zaten yöneticiler konuyu eski haline getirecektir. Kafanızdan silmedikten sonra buradan silseniz ne yazar merakımdan soruyorum?
eski eşiniz isterse sorun çıkartabilir. Başkası ile evlenip çocuğu da bakmayıp anne anneye sepetlemiş oluyorsunuz.Yok canım ayrılmıycam zaten velayet için gerçekten doğru mu diye sordum teşekkür ederim
Anneanne kendi çocuğunu düşünüyorsa konu sahibi de aynısı yapacak.Bence annesi sürekli bunu teklif ettiği için aklı karıştı. Anneanne de kendi yavrusunu düşünüyordur ve adama güvenmediği için özellikle bebek kız çocuğuysa yanında olsun istiyordur. Ben anneanneyi anlarım. Çünkü benim annem de tek oğlum varken yaşadığım sıkıntılarda ben daha boşanmadan derdi oğlan benle kalsın evlenirsen diye. Annelik 100 sene sonrayı düşünmek işte. Ama ben ne münasebet ben öldüm mü derdim.
Neyse 2. Çocuğumdan sonra boşanma oldu. Annemle de yılın büyük bir kısmı bir aradayız annem ilişkimizi görüyor çocuklarla o nedenle bir kez bile dile getirmedi. Öz babaları alınca ben yarım gün dayanamıyorum. İlginçtir ki annem de dayanamıyor hahaburda anneanneyi anladım evet ama konu sahibini anlayamadım. Bu fikre hemen karşı çıkması gerekirdi ve 9 ayda nasıl güvendi? Ben artık babama bile güvenmem mesela. Erkek deyince bir düşünürüm evlilik deyince 1000 düşünürüm.
Konu silmek yasak birazdan konunuz geri gelir. Bu çocuklar büyüyünce terkedilmiş hissi yaşıyorlar. Annem de istemedi babam da 9 ay çok erken yeni evlilik için.
Tabi ben de böyle düşünüyorum. Anneanne kendince iyilik yapacak ama konu sahibi yavrusuna ne iyilik yapacak?Anneanne kendi çocuğunu düşünüyorsa konu sahibi de aynısı yapacak.
Etrafımda var böyle evlilik yalan iki kişi, çocuklar anne babalara düşman. Çünkü o babaanne evinde yaşarken anne babasi yeni evliliklerinde sonradan olan çocuklarıyla yaşadılar. Bir evlada bundan daha fazla nasıl bir kötülük yapılabilir?
Anneanne,babaanneler de eskilerin evlenilmezse ölünür cahilliğinden böyle sen evlen ben bakarım diyor. Bir şey bildiklerinden değil. Çok kızıyorum bu hikayelere. Sizin mesajınıza karşılık yazmış oldum böyle, genel yorumum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?