- Konu Sahibi Misisipili
-
Ama ilerde evlilik düşüncek olursanız şıklarda çocuğu anneanneye bırakmak var, bunun bugün yada 1 sene sonra olması neyi değiştirir?İlerleyen zamanlardan kastım evlilik için şu an evlilik düşünmediğim için yazdığım birşey. gerçekten konuyu anlamaya çalışmadan önce yargılıyorsunuz ve günahımı alıyosunuz.
İlerleyen zamanlardan kastım evlilik için şu an evlilik düşünmediğim için yazdığım birşey. gerçekten konuyu anlamaya çalışmadan önce yargılıyorsunuz ve günahımı alıyosunuz.
Yasin küçük okumamissin milleti kandiririm zannediyorsun git iki yıllık okul bitir bu ara atamalar çok memur ol . Annen zaten çocuğa bakıyor belki cocugun da senin de bir hayatın olur hemen koca dusunme
Ya ben mi türkçe yazmamışım yoksa siz mi anlamak istemiyosunuz? Ben kalkıp bırakıcak almıycam evlenicem vs gibi şeyler mi söylemişim? Üstüne basa basa çok erken ilerleyen zamanlarda merak ediyorum gibi cümleler kurdum. Burdaki hiç kimse benim anneliğimi sorgulamasın benim çocuğum için yaptıklarımı bi ben bi allah biliyoruz. Yorum yazarken karşınızdaki kişinin de herşeyden önce bi insan olduğunu unutan bi çok insan görüyorum. Asıl sormak istediğimi anlayan ve fikir söyleyenlere teşekkür ederim.
Böyle bir konunun merakı dahi olamaz benim hayatımda. Düşüncesi bile içimi acıttı 2 yaşında ki bebek hemde sizin bebeğiniz ona bakıp ta bu mesajı yazmanız bile benim için çok acı bir durum.
Bir umut ya belki aklı basina gelir bir kaç sene sonra . En azından iki üç yıl evlenmez biraz olgunlaşır . Gerçi bu kafalar ilerde de değişmiyor yedisinde neyse yetmişinde o oluyor daBu kafayla ne memurlugu Allah askina. Cocuklara yanarim cidden
Bizde de aynı deyim kullanılır banlanmamak için yazmamıştım . Aynen böyle düşünüyorumTabi tabi. Madem evlenmeye niyetlisiniz cocugunuzu sizinle beraber yetistirecek birini secin. Ne kadar kolay vazgecmeyi aklinizdan geciriyorsunuz biricin hayret ya. Gecen instagram da video görmüstüm "Cocugunuz icin öldürebilirmisiniz" diye soruyorlardi annelere. Orda hayir diyen anneler var. Hayret ediyordum. Böyle konular okuyunca da sasirmamak lazim demek ki diyorum. Allah herkese hakettigini yasatsin ne diyelim
Ayyy ben de bu kelimeyi nasıl söylerim diye merak ediyodum.Bunu şuanda öğrendim.Tabi tabi. Madem evlenmeye niyetlisiniz cocugunuzu sizinle beraber yetistirecek birini secin. Ne kadar kolay vazgecmeyi aklinizdan geciriyorsunuz biricin hayret ya. Gecen instagram da video görmüstüm "Cocugunuz icin öldürebilirmisiniz" diye soruyorlardi annelere. Orda hayir diyen anneler var. Hayret ediyordum. Böyle konular okuyunca da sasirmamak lazim demek ki diyorum. Allah herkese hakettigini yasatsin ne diyelim
Bizde de aynı deyim kullanılır banlanmamak için yazmamıştım . Aynen böyle düşünüyorum
belki nafakadan faydalanmak için yapıyor yazmış yukarıda biri. Gerçekten olabilir. Ne şiş yansın ne kebap. Bir de o evlilikten çocuk yapacak. O çocuk sıcak yuvasında büyürken bu çocuk anneanneye atılmış olacak. Yarın bir gün gecinden olsun anneanne vefat etse bir şey olsa ne olacak? Çok sinir bozucu çok.Ban sa ban yani. Erkeksiz cocuk büyütemeyecek kadin cocuk yapmamali. Esim beni yarin 3 cocukla birakip gitse saga sola mi dagatmam lazim sirf evlenebilmek icin. Sizi cocugunuzla kabul etmeyecek adami ne yapacaksiniz o ap ayri konu. Yani normalde empati yapmaya calisirim, ama böyle erkege göre cocuk birakanlara merhametim zerre yok.
Tabikide olmasın? Hemen olmasın en azındantabi ki sevgiliniz olacak hayatınızda biri olacakta neden evlilik?
Neden çocuğu bırakmak?
Gidin gezin eğlenin vakit geçirin ama sevgili olun en azından bir süre
Hurraa hemen evlilik olur mu üstelik çocuğu bırakmak
babası almak isteyebilir çocuğu tabi ki
Katılıyorum nafaka için olabilir.23 yaşındaymış konu sahibi.Nafakayi alıp yeni kocayla yeme fikrinde olabilir.Bu tiplerden herşey beklenir.Toplum mikrobu bunlar.Bir de belki nafakadan faydalanmak için yapıyor yazmış yukarıda biri. Gerçekten olabilir. Ne şiş yansın ne kebap. Bir de o evlilikten çocuk yapacak. O çocuk sıcak yuvasında büyürken bu çocuk anneanneye atılmış olacak. Yarın bir gün gecinden olsun anneanne vefat etse bir şey olsa ne olacak? Çok sinir bozucu çok.
Yasını okumadım ondan demek ki koştura koştura evlilik düşünmek çocuklaTabikide olmasın? Hemen olmasın en azından
Ölmedi ya kocasızlıktan, 2 yaşında çocuğu var daha kendisi 23 yaşında civarı. Ne geldiyse başına sevgili den gelmiş zaten, bu kadının tekrar sevgili yapması en geç 1 sene sonra ikinci doğurması demek. Yazık değilmi bu çocuklara? O eğlencek diye başkaları niye eziyet çekiyor. Başında akılı annede yokki dese tamam bir hata yaptın ama ikinciye yapma, git bir okul oku bir meslek edin o sıra ben çocuğa bakarım sana destek olurum. Yok verdiği akıl git evlen, çocuğu arada gel burda gör. Kendi kızına çok sahip çıkmış gibi birde torununu sefil edecek
Zaten böyle bir kadınla beraber olan adamdan ne bekleriz ki? Kendiside çok düzgün bir karakter olduğunu düşünmek çok ütopik olurKatılıyorum nafaka için olabilir.23 yaşındaymış konu sahibi.Nafakayi alıp yeni kocayla yeme fikrinde olabilir.Bu tiplerden herşey beklenir.Toplum mikrobu bunlar.
Yasını okumadım ondan demek ki koştura koştura evlilik düşünmek çocukla
Aynı şekilde düşünüyorum. Benim de yok merhametim daha başka hislerim varda anlatamiyorum işteBan sa ban yani. Erkeksiz cocuk büyütemeyecek kadin cocuk yapmamali. Esim beni yarin 3 cocukla birakip gitse saga sola mi dagatmam lazim sirf evlenebilmek icin. Sizi cocugunuzla kabul etmeyecek adami ne yapacaksiniz o ap ayri konu. Yani normalde empati yapmaya calisirim, ama böyle erkege göre cocuk birakanlara merhametim zerre yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?