İkinci evlilik ve çocuk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay afedersin ilerleyen zamanlar.icin merak ettiysen tamam ozur dileriz. Takriben kac yas gibi anneanneye birakilabilir ve mesela cocuk? Biz cahil anlayissizlar ona gore yorum yapalim
İlerleyen zamanlardan kastım evlilik için şu an evlilik düşünmediğim için yazdığım birşey. gerçekten konuyu anlamaya çalışmadan önce yargılıyorsunuz ve günahımı alıyosunuz.

İlerleyen zamanlardan kastım evlilik için şu an evlilik düşünmediğim için yazdığım birşey. gerçekten konuyu anlamaya çalışmadan önce yargılıyorsunuz ve günahımı alıyosunuz.
İroni yapmış soruyu soran kişi! Yani çocuk yaşadığın sürece bırakılmaz. Örnek annen seni hala bırakmamış!

Konuyu okudum bir şekilde ve diyorum ki konu sahibi insanın başına ne gelirse ya meraktan gelirmiş...
Daha boşanalı 9 ay olmuş ne ara birisiyle görüşmeye başladın da evlilik planı yapıp çocuğu bırakma derdine düştün.
Yahu boşanırken çocuğunuzu mu boşuyorsunuz. Siz doğurdunuz bilerek isteyerek. Aaaa tövbe yarabbim bide sadece meraktan soruyormuş. Sorma, annesin, anne gibi davran

Açıkçası umurumda değil biliyo musun bi insanın günahını almak çok kolaymış bu sitede bunu çok güzel öğrendim hesabımı silseler daha iyi zaten
Nerden almışlar günahını ? çocuğunu bırakmayı düşünen bunun merakını buraya soran sen değil miydin ? az bile yapmışlar

İlerleyen zamanlarda olsa cevaplar değişmez. Evlenmek için çocuk anneanne de olsa başkasına bırakılmaz. Bunun merak konusu olması bil enteresan geldi bizlere. İnsan acaba demediği şeyi de merak etmez. Aklınız bu konuda karışmış demek ki.

Açıkçası umurumda değil biliyo musun bi insanın günahını almak çok kolaymış bu sitede bunu çok güzel öğrendim hesabımı silseler daha iyi zaten
Senin ne günahını alacağız ben mesela hiç merak etmiyorum bosansam çocuğumu anneme bıraksam yeniden evlensem eski eşim çocuğumu alır mı diye?
Kimse çocuğumun benden ayrı yaşamasını teklif edemez mesela .
23 yaşında bir çocukla boşanmış birinin ne acelesi olur bir yıl olmamış iddet süren yeni doldu daha?

ya ilerleyen zamanlar evlilik için kurulmuş bi cümle çocuğu bırakıp bırakmamakla alakası yok

Ya arkadaşım ben şimdi evlenicem mi diyorum allah allah

İroni yapmış soruyu soran kişi! Yani çocuk yaşadığın sürece bırakılmaz. Örnek annen seni hala bırakmamış!
Hala senin cevabına aynen yazmış . Anlamıyor . Annesi kocasını bile evine almış bakmış anneliğe devam ediyor.Buyukanne torun rezil olmasın diye eline vermek istemiyor çok haklı

Bu 2020 yilinda actiginiz ilk konunuz.
20 yaşında kacarak evlenmişsiniz.
Sonra ex eşle ilgili konulariniz....
Anneniz eşinize guvenmeyip, çocuk yapmak icin erken derken o zaman haklıymış.
Bugün de çocuğu bize birak demesinin sebebi,
kendinizle birlikte çocuğu da bir felakete sürüklemeyin diye olabilir mi?
Aldiginiz ikinci evlilik kararinin ne kadar doğru olduğunu gozden gecirin

Konuyu silmişsiniz , ban yiyeceksiniz.

Annenizin söylediği size mantıklı gelmese ya da kafanızda yer etmese böyle bir soruyu merak edip sormazsınız.
“Ne münasebet anne , ben nereye evladım oraya .” dersiniz.

Ayrıca yeni boşanmışsınız evlilik için acele etmeyin derim.

Valla erkek olsam bu durumda dava açar çocuğumu alırdım. Adam alırsa da çok haklı. Zaten haa annane bakmış ha babanne ne farkı var?sizden uzak babadan uzak.

Derdiniz nafaka değilse tabiki çok büyük bir nafaka olduğunu sanmıyorum zaten. Keşke önceliğiniz çocuğum ne hisseder olsa.

İlerleyen zaman nezaman mesela?
2 ay, 3ay?
Daha boşanlı 9ay olmuş ne ara birini tanırınızda, hayatınıza aldınızda evliliği düşünüp 2 yaşındaki masumu bırakmak ile ilgili ilerisi için düşünceleriniz oluştu?
Bu soruyu soran kim olursa olsun anneliği sorgulanır.
2 yaşındaki çocuk için bugüne kadar neyapmış olabilirsiniz gerçekten çok merak ettim. Yemek yapıp, altını almayı sormuyorum malum onu anneannede yapıyor olmalıki böyle bir teklife gelmiş size.

Sorduğunuz soruyı okuduk hanımefendi. Annenizden kalırsa çocuk baba velayeti alabilir mi demişsiniz. Çocuk sizde olmayınca velayeti sizi ne ilgilendiriyor? Nafaka derdindesiniz sanırım. Basbayağı evlenmeyi ve çocuğunuzu annenize vermeyi düşünüyorsunuz. Okuduğumuzu anlıyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…