İkinci evlilik ve çocuk

canım benim adam senden küçük ve evlenmemiş bu ilişkinin sonu evlilik olsa bile kesinlikle hüsran olur.kızını yabancı bir adamla büyütmek çok zor bir karar.hiçbir türk ailesi bunu onaylamaz ve ailelerin onaylamadığı hiç bir ilişki yürümez.tabi ki seni kullanıyor bu ülkede bekar kızlarla yatamaz çünkü...evlilik kararı verinceye kadar görüşmeyeceğini söyle,gerçekten değer veriyorsa kabul eder.belli ki seninde ona zaafın var.ama zaaflarının kurbanı olma.o küçücük çocuğun aklını karıştırmaya hakkın yok.ikinci bir hüsranı sen de kaldıramazsın.birbirinize fiziksel olarak doyduğunuzda her şey farklı olabilir.bu adam gerçekten evlenmeye değer bir adam mı çok dürüst babacan çalışkan iyi ahlaklı bir adam mı?neden yaşıtı bekar bir kızı tercih etmiyor?sen kızını boşanmış çocuklu bir adamla evlendirirmiydin? iyi değerlendir.dualarım seninle.

Her gün arayıp beni sevdiğini söylüyor ama ciddiyete evlennmeye gelince devamı yok derin bir sessizlik

çünkü niyeti ortada .....ciddi değilki günü birlik gönül eğlendirmek amacı bunu buradan görmek çok da zor değil.... çok üzücü bir durum

MERHABA, 31 YAŞINDAYIM. HİÇ EVLENMEDİM. DEVLET MEMURUYUM.25- 35 YAŞ ARASI,KAPALI,BOŞANMIŞ BİR KADINLA EVLENMEK İSTİYORUM.YEMİN EDERİM EVLİLİK HARİCİ HİÇBİR DÜŞÜNCEM YOK.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…