inş. rabbim kalbine göre verir ve sende günün birinde anne olursun..inan senin için gönülden diliyorummm sevgiyle kal..
bende 20 yaşında çokkkkkkkkk kötü bi evlilik yaşadım 6 ay evli kaldım,ayrıldıktan sonra 1 yıl psikolojik tedavi ve cinsel terapi gördüm,bu süreçte çok ağır şeyler atlattım....rabbim 1,5 yıl sonra birini çıkardı karşıma hiç tereddüdsüz evlendim,1 yılı geçti evleneli çok ama çok mutluyum,rabbim herkese nasip etsin,,birde bebişimiz olursa ailemiz tam olacak tek eksik o.....
bende 20 yaşında çokkkkkkkkk kötü bi evlilik yaşadım 6 ay evli kaldım,ayrıldıktan sonra 1 yıl psikolojik tedavi ve cinsel terapi gördüm,bu süreçte çok ağır şeyler atlattım....rabbim 1,5 yıl sonra birini çıkardı karşıma hiç tereddüdsüz evlendim,1 yılı geçti evleneli çok ama çok mutluyum,rabbim herkese nasip etsin,,birde bebişimiz olursa ailemiz tam olacak tek eksik o.....
selam arkadaslar,
bende 24 yasindayim. 17 yasindayken bir evlilik yaptim ve 4,5 yil evli kaldim. Cok cekmistim sonunda dayanamadim terk ettim. Eski esim asla benim birakip gidebilecegimi dusunmuyordu cok buyuk sok gecirdi. Ne yaparsam yapayim bana muhtac gidemez diye dusundu.
9 ay once de ikinci evliligimi yaptim allahima sukurler olsun asla ama alsa pisman degilim hergun onu daha cok seviyorum. Birde bebisimiz olacak allah izin verirse..
esimin ilk evliligi ama asla yuzume vurmuyor onceki evliligimi.
evlenelı 3 hafta olacak yarın hıc pısman degılım
ıyıkı sansımı denedım esım dun aksam
bazen gerçekten onun neden ayrıldıgını senden anlamıyorum dedı
maşallahhh mutluluğun daim olsun...
ben de 2. evliliğimi yaptım 5 aylık evliyim çok mutluyum ... insanlar farklı evlilikler farklı ...bizim buralarda bir söz vardır .. derler ki yastık değişmeyle baht değişmez diye ... ama yalan öyle bir değişiyor ki hem de yüzde yüz değişiyor....derler ya kadın var rezil eder kadın var vezir eder diye bunun aynısı erkek için de geçerli dir Erkek ADAM olmazsa seni rezil de eder rüsva da eder...
tebrik ederim.böyle haberler duyunca seviniyorum.ben boşanalı 2 yıl olacak ama artıık umudum yok.tekrar evlenip mutlu olacağımı sanmıyorum.sizlerin mutlu olması benide mutlu ediyor sanırım hep böyle mutlu olacağım
Bende boşanma aşamasındayım umarım benim hayatımada iyi bir insan çıkar ve yaşadıgım onca mutsuzlugu bana unutturur beninde 1.5 yaşında bir oğlum var alah herkesi mutlu etsin
ben de 2. evliliğimi yaptım 5 aylık evliyim çok mutluyum ... insanlar farklı evlilikler farklı ...bizim buralarda bir söz vardır .. derler ki yastık değişmeyle baht değişmez diye ... ama yalan öyle bir değişiyor ki hem de yüzde yüz değişiyor....derler ya kadın var rezil eder kadın var vezir eder diye bunun aynısı erkek için de geçerli dir Erkek ADAM olmazsa seni rezil de eder rüsva da eder...
arkadaşlar bende boşandım 2 yıl oldu.karşıma bir kaç kişi çıktı benim gibi ayrılmış ya da bekar.ben bazı nedenlerden dolayı devam etmedim. bekarlarla memleket,görünüş vb.nedenlerden dolayı.zaten beni ilk gördüklerinde boşandığımı bilmiyor oluyorlar söylemekte bana düşüyordu.ters bir tepki almadım şimdiye kadar.boşanmış olupta aileler aracığıyla gelenlerle hiç görüşmedim.çünkü boşanmış erkeklerden korkuyordum.ben çok sevdim ve ona göre önemsiz bana göre büyük nedenlerden dolayı 4 ay da boşandık.hani boşanmak için illahi içki kumar aldatma olmalı mıydı bilmiyorum ama benim eski eşimde bunlar yoktu.çok boşanma taraftarı değildim ama eski eşim ve ailesi ilgi istediğim için bende yapmak istemediğim bir çok şey istediler.daha bir çok neden
bu topiğe sık sık giriyorum.yeniden evlenip mutlu olanları görünce seviniyorum.ama şunu merak ediyorum.evlenenler bizim gibi bir evlilikten çıkmış erkekler mi oluyor yoksa bekar mı?
boşanmışlar dan hep korktum acaba o kadını ağlattığı gibi beni de ağlatır mı diye düşünüyorum.ya da o kadın neden o adamdan ayrıldı diye düşünüyorum.evet kendi mi bildiğim için kendime güveniyorum.lütfen bu konuda nasıl tecrübeler var paylaşırmısınız.çocuğum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?