Ikinci Evlilik

ben de yapıyorum bunu,acaba şöyle biri mi olsa böyle biri mi,bir kız çocuğu olsa iyi mi olur ya da başka şeyler..buna falcılık deniyormuş,nerde okudum ya da dinledim hatrlamıyorum,bu başlıkta bile olabilir,ama bunu yapmamamız gerekiyormuş.yaşamı akışına bırakmak yönlendirici enerjilerden uzak özgür bırakmak en iyisi sanırım.Allah hayırlı şeyler yaşamamızı nasip etsin inşallah,boşanmak kendi yaşamımız da devrim gibi bişey yıpratıcı zor ama aslında bir yandan heyecan verici,sonuçta yaşamımızdan iyi gitmeyen ve onarılamayan bişeyleri çıkarıyoruz daha fazla mutsuz olmamak adına,bu kötü değil.şahsen ben evliliği deneyimlemiş birine daha ılımlı bakarım ama sıkı bir taramadan geçiririm evliliğinin gerçekten hangi sebeplerle bittiği konusunda ve eğer çocuk sahibi ise eski eşiyle de tanışmak isterim ama falcılık yok:)) hayırlısı..bu arada resmen boşanmış biriyim ama henüz kanıksama dönemindeyim.

Güzel düşünceler, tebessümle okudum :)

Bende başkalarının mutluluğuyla mutlu olan biri olarak bilmiyorum. Evet, kıskandığım pekala oluyor; kim istemez düzenli, huzurlu, mutlu hatta çocuklu bir hayat... Evlenip boşanmak, bir daha evlenmemeye yemin eder gibi yaşamak, anlamıyorum suç kimde günah kimde. Allah sabır versin, hayırlısı ne ise nasip etsin. Karamsarlık ve kararsızlık acıdır, yer bitirir insanı, Derdi veren Allah dermanı da verirmiş. Hayırlısı olsun hakkımızda..

bunun falcılık olduğunu hiç düşünmedim çünkü Allahtan nasıl bir insan istersek aslında karşımıza onu çıkartıyor ve kafamda bazı şeyleri netleştirdiğimde aradığım adamı bulacağımdan eminim... o yüzden bu kafamdaki soru işaretlerini başkalarının deneyimlerini kullanarak cevaplandırırsam daha kolay olur die düşündüm sonuçta bütün deneyimleri yaşayacak kadar ömrümüz olmayacak dimi

arkadaşlar lütfen bana bir akıl verin çok ihtiyacım var.bi evliliğim var boşanma aşamasındayım çoçugum yok .4 sene evlikaldım zor anlar yaşadım.evlendiğime köpekler gibi pişman oldum.ama eşim boşanmak istemiyor.değiştiğini söylüyor.inanmıyorum.cok ciddi bı sorunumuz yoktu.duygusal ve fiziksel uzaklığımız vardı.gercekten hıç bı zaman mutlu olmadım onunla.tam cesaretimi toplamış boşanmaya karar vermiştim.ama o diretiyor şimdi.napmalıyım

vay be evlenelı 6 ay doluyor masalalhh
Bır omur sursun ınsallah

insanın kaderi bazen kendi ellerinde derken.benda boşanma aşamasındayım.haftaya mahkemem var.boşanmak zorunda kaldım.ikinci evlilikten korkuyorum.hani derlerya yastık değişir kader değişmez diye yine aynısı yaşarsam diye korkuyorum..

seninle aynı korkuları bende yaşıyorum.boşanmış mı bekar mı biriyle ikinci evlilik dersen bence ikiside sıkıntı olur.bence ilk eşi ölmüş biri daha iyi gibi geliyor.

Boşandım...
bundan 1.5 sene önce hayatımda biri var simdi..
hic evlenmemiş ve kendisi doğulu fakat trakyada doğmus büyümüş.
benden 9 yas büyük..
ve benim bir oğlum var 5.5 yaşında..
ailesinle tanıştım. cok naif cok iyi insanlar
evlilik asamasındayız ev kuruyorz falan kısmetse seneye nisan gibi evlenmei düşünüyoruz ama korkuyorum!
neden bilmiyorum ama cok korkuyorum..

oğlum hayatımda ki insanı cok seviyor babası alakasız bir baba farkındayım baba boşluğunu onunla dolduruyor..
cocuk iste bir kinder yumurtaya kanıyor..

umut ediyorum herşey cok güzel olsun..

Burcucum cok sevindim biliyorsun bende bekar biriyle evlendim 8 ay oldu 1.5 sene sonra evlendik bisandiktan ,2.5 sene sonra korkularin cok normal ben dugun gunu kacmak iatedim o gelinlik o tantana odum patladi morelim bozuldu simdi ditorumki iyiki yuvami kurmusum iyiki tekrar denemisim rabbim pisman etmesin insallah oglumada 13 ayliktan beri babalik yapiyor oglum hic babasiz kalmadi kisacasi sorun yok iyiki denemisim ben benim esim trakyali bende gocmenim oyle iste insallah guzel haberlerini alirim canim benim

tanıdım seni:)
cuma annem ve babamla tanışmaya gelicek abim istemiyor doğuluymus diye..
eski eşim trakyalıda noldu hem kacıncı yüzyılda yasıyoruz.
acıkcası annem ve babam arkadamda olduğu icim abimi takmıyorum canım..

canımın ici cok korkuyorum ya yanlıssa bu seferde diye.. :/

tanıdım seni:)
cuma annem ve babamla tanışmaya gelicek abim istemiyor doğuluymus diye..
eski eşm trakyalıda noldu hem kacıncı yüzyılda yasıyoruz.
acıkcası annem ve babam arkadamda olduğu icim abimi takmıyorum canım..

canımın ici cok korkuyorum ya yanlıssa bu seferde diye.. :/ i

tabıkı korkarsın bende cok korktum bu defada bosanırsam ne olur dıye sonra dusunuyorum bosanmalar cok arttıda etrafımızda bızım mahallede kocaman mahallede yanı o kadar azkı bosanmıs kısıler hanı soyle soylıyım 5-6 kısı fılan hemen hemen hepsıde evlendı kı kocaman bır mahaalleden bahsedıyorum ama bu bı krıker degıl en buyuk etkı bır cocugumuz olması buda cok korkuttu ama herhalde butun 2.evleneneler aynı tedırgınlıgı hıssetmıstır
buarada abım benımde evlenmemı ıstemıyordu cocugun var paramız var ayrı evde otur cocuguna bak neden evleneceksın dıyordu sonra oda alıstırdı esımı butun aılem cok sevıyor

Ben ayrılalı 3 yıl oldu.Bende aynı korkuları yaşıyordum.Rabbim karşıma öyle birini çıkardı ki çoook mutluyum 29 haziranda düğünüm var.Gelinliği aldık yepyeni eşyalrımızı aldık.Rabbime şükrediyorum iyiki ondan ayrılmışım.Şuan her şey istediğim gibi kötü günler geri de kaldı.Arkadaşlar umudunuzu hiç kaybetmeyin.Gün doğmadan neler doğuyo...

1,5 sene sonra evlendım demısım halbukı 2.5 sene zamanı unutmusum

ne oldu sonrasında barıştınız mı eşinizle? ypksa yeni bir ilişkiye mi başladınız merak ettim. inşallah umduğunuz gibi gitmiştir herşey, merak ettim..

4 ay oldu ikinci evliliğimi yapalı. düğünden iki gün önce eşime yalvardığımı hatırlıyorum. ben çok korkuyorum dedim. küçük bir kızım var ilk evliliğimden, yıkılmış hayallerimi ve hala atlatmaya çalıştığım travmalarımı saymıyorum. bence bunu yapmamalıyız, aynı şeyleri tekrar yaşayamam ölürüm dedim. hamile kaldım. o yüzden evlenme kararı aldık ikinci eşimle. bebeği aldıralım ve ayrılalım dedim. tamam dedi önce. madem bu kadar korkuyorsun, tamam bebeği de aldırırız ama seni benim gibi sevecek birini bir daha hayatın boyunca bulamayacaksın dedi. senin kızını kızım gibi seviyorum. seni çok seviyorum. bebek sahibi olmak isteyeceğim tek kadınsın dedi. ben ona inandım. korkudan ödüm kopa kopa yeniden evlendim. küçük kızım istemediği halde evlendim onunla. şimdi 6,5 aylık hamileyim, karnım burnumda, bu bebekle hiçbir bağ kuramadım, isim koyamadım, her sinirlendiğinde ana avrat dümdüz gittiğinden habersiz inanmışım sözlerine.. her gece kağıt oynamaya gittiğinde evde yapayalnız sabahlamak nasılmış öğrendim. beni aldattığını gördüğüm mesajları yüzünden yaşadığım kasılmalar nedeniyle kim bilir bu karnımdaki bebek nasıl bir sinirle doğacak. ben ilk kızımla hiç sigara içmedim, kitap okudum, mutlulukla aşkla onu bekledim. şimdi Allah affetsin, tekme attığında bile çıksa artık içimden de kurtulsam diyorum. sigara içiyorum. iğrenç bir mahluka dönüştüm. ben hayatımın en kötü hatasını yaptım. bir kadın bu kadar çok ağlayarak bu kadar çok acı çekerek bebek beklememeli. ben mahvoldum. üzerine titrediğim ilk kızımın da hayatını mahvettim. ikinci evliliğimi yapmadan önce ilk evliliğimde çektiğim üzüntülerimi geride bırakarak yeni bir hayata umutla başlamıştım. şimdi farklı iki adamdan iki ayrı çocuk sahibi olan bir kadın olarak geleceğime ait hiçbir umudum kalmadı. her gün lütfen allahım bu bir kabus olsun uyanmak istiyorum diyorum. ama herşey çok gerçek. nasıl bu noktaya geldim, kendimi çöpe atmaya ne zaman and içmiştim acaba.. ben inanamıyorum. napıcam bu çocuklarla, ben napıcam şimdi. allah canımı alsa da kurtulsam. bu evlilik beni mahvetti. ilkinden de kötü, gördüğüm muameleler kabul edilemez boyutta. tekrar boşansam çocukları napıcam, hayatım mahvoldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…