benimde 2. evliligim ve 1 ay önce 3 yıl oldu hala 1 haftalık gibiyiz cok ama cok mutluyum allah nazardan korusun inşallah 40. 50. yılınızıda sevincle kutlarsınız
ben de yapıyorum bunu,acaba şöyle biri mi olsa böyle biri mi,bir kız çocuğu olsa iyi mi olur ya da başka şeyler..buna falcılık deniyormuş,nerde okudum ya da dinledim hatrlamıyorum,bu başlıkta bile olabilir,ama bunu yapmamamız gerekiyormuş.yaşamı akışına bırakmak yönlendirici enerjilerden uzak özgür bırakmak en iyisi sanırım.Allah hayırlı şeyler yaşamamızı nasip etsin inşallah,boşanmak kendi yaşamımız da devrim gibi bişey yıpratıcı zor ama aslında bir yandan heyecan verici,sonuçta yaşamımızdan iyi gitmeyen ve onarılamayan bişeyleri çıkarıyoruz daha fazla mutsuz olmamak adına,bu kötü değil.şahsen ben evliliği deneyimlemiş birine daha ılımlı bakarım ama sıkı bir taramadan geçiririm evliliğinin gerçekten hangi sebeplerle bittiği konusunda ve eğer çocuk sahibi ise eski eşiyle de tanışmak isterim ama falcılık yok:)) hayırlısı..bu arada resmen boşanmış biriyim ama henüz kanıksama dönemindeyim.
tebrik ederim.böyle haberler duyunca seviniyorum.ben boşanalı 2 yıl olacak ama artıık umudum yok.tekrar evlenip mutlu olacağımı sanmıyorum.sizlerin mutlu olması benide mutlu ediyor sanırım hep böyle mutlu olacağım
ben de yapıyorum bunu,acaba şöyle biri mi olsa böyle biri mi,bir kız çocuğu olsa iyi mi olur ya da başka şeyler..buna falcılık deniyormuş,nerde okudum ya da dinledim hatrlamıyorum,bu başlıkta bile olabilir,ama bunu yapmamamız gerekiyormuş.yaşamı akışına bırakmak yönlendirici enerjilerden uzak özgür bırakmak en iyisi sanırım.Allah hayırlı şeyler yaşamamızı nasip etsin inşallah,boşanmak kendi yaşamımız da devrim gibi bişey yıpratıcı zor ama aslında bir yandan heyecan verici,sonuçta yaşamımızdan iyi gitmeyen ve onarılamayan bişeyleri çıkarıyoruz daha fazla mutsuz olmamak adına,bu kötü değil.şahsen ben evliliği deneyimlemiş birine daha ılımlı bakarım ama sıkı bir taramadan geçiririm evliliğinin gerçekten hangi sebeplerle bittiği konusunda ve eğer çocuk sahibi ise eski eşiyle de tanışmak isterim ama falcılık yok:)) hayırlısı..bu arada resmen boşanmış biriyim ama henüz kanıksama dönemindeyim.
bunun falcılık olduğunu hiç düşünmedim çünkü Allahtan nasıl bir insan istersek aslında karşımıza onu çıkartıyor ve kafamda bazı şeyleri netleştirdiğimde aradığım adamı bulacağımdan eminim... o yüzden bu kafamdaki soru işaretlerini başkalarının deneyimlerini kullanarak cevaplandırırsam daha kolay olur die düşündümsonuçta bütün deneyimleri yaşayacak kadar ömrümüz olmayacak dimi [
yazdıklarına anladığım kadarıyla katılıyorum:)ben de ömrümü yapboz yapmak istemem.fekat ve lakin ben demek istediğim şeyi tam olarak anlatamamış olabilirim,elbetteki tecrubeyle sabitlenmiş beklentilerimiz ve aklımızda çizdiğimiz bir profil olacaktır.mesela ben konuşan bir adam istiyorum yani iletişimimin akacağı biri,kendini duygularını saklamayan,bundan eminim.bunun gibi pekçok özellik var aklımdaki profilde,olmazsa olmazlarım.ben de çağırdığıma inanırım.bu dua aslında,bunu istersin.ama bunun ötesine geçip dediğim gibi daha önce evlenmiş mi olmalı sorusunu kendimize sorup defalarca cavap vermeye çalışmamalıyız,çünk bunu bilemeyiz,bu değişir,gün gelir o konuşan adam hiç evlenmemiş çıkar:)iyi olan budur,bilemeyiz ki..yani kısacası senaryolar yapıp durmamalıymışız demek istemiştim,olmamış:)
Arkadaslar Benim Sizlerle Paylasmak Istedigim Aranizda Ikinci Bir Evlilikte Bulunanlar Varmi Varsa Bana Yazin....
Benimde Ikinci Evliligim Allahima Cok Sükür Cok Mutluyum.....
Insanin Kaderi Bazen Kendilerinin Elinde....
Evleneli 1 Sene Oldu Hersey Cok Güzel Gidiyor Allah Herkese Hakk Ettigi Mutlulugu Versin....
Sevgilerimle Nur...
arkadaşlar bende boşandım 2 yıl oldu.karşıma bir kaç kişi çıktı benim gibi ayrılmış ya da bekar.ben bazı nedenlerden dolayı devam etmedim. bekarlarla memleket,görünüş vb.nedenlerden dolayı.zaten beni ilk gördüklerinde boşandığımı bilmiyor oluyorlar söylemekte bana düşüyordu.ters bir tepki almadım şimdiye kadar.boşanmış olupta aileler aracığıyla gelenlerle hiç görüşmedim.çünkü boşanmış erkeklerden korkuyordum.ben çok sevdim ve ona göre önemsiz bana göre büyük nedenlerden dolayı 4 ay da boşandık.hani boşanmak için illahi içki kumar aldatma olmalı mıydı bilmiyorum ama benim eski eşimde bunlar yoktu.çok boşanma taraftarı değildim ama eski eşim ve ailesi ilgi istediğim için bende yapmak istemediğim bir çok şey istediler.daha bir çok neden
bu topiğe sık sık giriyorum.yeniden evlenip mutlu olanları görünce seviniyorum.ama şunu merak ediyorum.evlenenler bizim gibi bir evlilikten çıkmış erkekler mi oluyor yoksa bekar mı?
boşanmışlar dan hep korktum acaba o kadını ağlattığı gibi beni de ağlatır mı diye düşünüyorum.ya da o kadın neden o adamdan ayrıldı diye düşünüyorum.evet kendi mi bildiğim için kendime güveniyorum.lütfen bu konuda nasıl tecrübeler var paylaşırmısınız.çocuğum yok
Burcucum cok sevindim biliyorsun bende bekar biriyle evlendim 8 ay oldu 1.5 sene sonra evlendik bisandiktan ,2.5 sene sonra korkularin cok normal ben dugun gunu kacmak iatedim o gelinlik o tantana odum patladi morelim bozuldu simdi ditorumki iyiki yuvami kurmusum iyiki tekrar denemisim rabbim pisman etmesin insallah oglumada 13 ayliktan beri babalik yapiyor oglum hic babasiz kalmadi kisacasi sorun yok iyiki denemisim ben benim esim trakyali bende gocmenim oyle iste insallah guzel haberlerini alirim canim benim
Burcucum cok sevindim biliyorsun bende bekar biriyle evlendim 8 ay oldu 1.5 sene sonra evlendik bisandiktan ,2.5 sene sonra korkularin cok normal ben dugun gunu kacmak iatedim o gelinlik o tantana odum patladi morelim bozuldu simdi ditorumki iyiki yuvami kurmusum iyiki tekrar denemisim rabbim pisman etmesin insallah oglumada 13 ayliktan beri babalik yapiyor oglum hic babasiz kalmadi kisacasi sorun yok iyiki denemisim ben benim esim trakyali bende gocmenim oyle iste insallah guzel haberlerini alirim canim benim
bende aynı şeyleri düşünüyorum.ki bir daha ewlenirmiyim hoş orası muamma ama ilk eşin gibi olmaz kimse diyorlar gelenin gideni aratmasından çok korkuyorum.hayat bundan sonra biz ayrılmış bayanlar için daha zor olucaktır kesin.ben yüzden eşimin tekrar geri dönmesini dileyenlerden bekleyenlerdenim henüz.bizimki bireyseler hatalardı çok büyük sorunlar yoktu eşimin inadı gururu aile düşkünlügünden benmse sabırsızlıgım öfkem birazda dırdırımdan bitti malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?