Ikinci Evlilik

Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm okuduklarıma yaşadıkların gerçekten çok zor şeyler ne desek boş aynı korkuları bende yaşıyorum bazen evlensem kendi yuvamı kursam artık diyorum 6 yıl ylnız hayat beni yordu sonra rahatmı batıyor kızım diyorum otur oturduğun yerde elin kahrını çekmektense kendi hayat mücadeleni ver daha iyi rabbime sığın ve ondan yardım iste böyle zamanlarda bize el uzatacak tek kapı orası çünkü tatlım

haklısın.. kesinlikle elin kahrını çekmek evlilik. ilkinde yürümüyorsa sonrakinde mutlu bir evlilik kurmak daha zormuş. herkes durumu kabullenmiş gibi görünse de aslında öyle olmuyor. hele çocuk varsa, benim şimdiki aklım olsa asla tekrar evlenmezdim. asla bunu istemezdim. çok pişmanım.

ne oldu sonrasında barıştınız mı eşinizle? ypksa yeni bir ilişkiye mi başladınız merak ettim. inşallah umduğunuz gibi gitmiştir herşey, merak ettim..

sonrasında erkeklere güvenim kalmadı...ne yazıkki tek dertleri bacak araları....kimseyle 3 günden fazla konuşamadım o derece......yanlızım tek yaşıyorum. ailem yakınımda fakat annem rahatsız sizlerden dua istiyorum annem için..gerisi hep boşşş saglık olsun..esime gelince 7 ay sonra 'bosandıkdan sonra yani!
teyzesinin kızıyla ewlendi benim bi konum vardı orda yazmışdım.....kendinden 4 yaş buyuk 3 çouklu kuzeniyle ewlendi..mutludur kesin....ama ben toplayamadım kendimi annemin saglık sorunları yüzünden..annemde bana üzüldügü için de kötüye gidiyor bilemiyorum ki böyle işde

Allah sevdiği kuluna dert verirmiş. sabır deyip çekecez naparsın

Çok üzüldüm keşke hersey bu sekılde gelısmeseydı
belkıde bebegı habersızce aldırmalıydın bende cok korkarak evlendım dugun gunu bırakıp gıtmek ıstedım herseyı kendı ıcımde acayıp bır korku vardı ılk beebgım dogduktan sonra eskı esım tarafından terk edıldım baska bır kadın ıcın
sımdı yenıden hamıleyım kafam o kadar karısıkkı herseyın kotuye gıtmesınden cok korkuyorum evlılıgımde sorun yok yanı alddatma (varsada bılmıyorum) kumar sıddet hakaret oglumuda cok sevıyor ama ben cok korkuyorum bebek dogduktan sonra buyu bozulurmu neyse senın durumuna cok uzuldum Allah yardımcın olsun

gene boşanırsan 3. yü de deneyecen mi ?

gene boşanırsan 3. yü de deneyecen mi ?

evet canım dener ne oldu sen bır taneyı bulamadın evde kaldın kıskandınmı?
En azından gıderı var pekı ya senın

girl_of_mountains;31542193]ben bi evlilik kurumuna kapağı atsam, kocamın ufak çapkınlıklarına aldırış etmem, yeterki bana ve çocuklarıma baksın.

Son düzenleme:

puhaa ablalarım celallenmiş hemen :)
o benden alıntıladığın cümledeki ironiyi-kinayeyi çözmekle başla önce CuteMom ablacımmm.

Saygı sınırlarını aşınca susamadık işte..

Alıntı CuteMom kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
evet canım dener ne oldu sen bır taneyı bulamadın evde kaldın kıskandınmı?

demiş mesela Cute Mom bana.
bu çok mu saygı içeren bir tabir.
şimdi ben buna karşılık habire evlenip boşanmak mı marifet desem mesela ?

puhaa ablalarım celallenmiş hemen :)
o benden alıntıladığın cümledeki ironiyi-kinayeyi çözmekle başla önce CuteMom ablacımmm.

Ben almıyım canım sen evlen sırtından sopa karnından sıpa eksık olmasın amın bak ne guzel dua ettım benım dualarım hemen kabul olur

ben seni yorumlarından hatırladım bir baktım evlenme meraklısı arkadas cıktın kötü değil evlenmek isteyebilirsin ama nazar etme canım kısmet acıklıgı bu senınkı kapalıdır benımkı acıktır napcannn yaniii hayatttttt

Son düzenleme:

Size tepki olarak yazmış. Yani başlatan olarak.
Yorumlarınız da zaten tuhaf ve sizin yorumlarınıza istinaden yazmış olabilir.
Hani nolursa olsun diyorsunuz ya.
Neyse konuyu dağıtmayalım.
Ben de iki kez evlenip boşandım.
Marifet değil elbet. Keşke yürüseydi ama.
Olmayınca da olmuyor işte...

aloo ironi diyorum ablacım. o mesajlarımdaki ironiyi çözemiyorsan o senin sıkıntın.
"ironi" kelimesinin kelime anlamına bak istersen :)
ha sen bakmaya üşenirsin ben sana sözlük anlamını yazayım.
ironi : Düşünülenin tersini söyleyerek yapılan ince alay
burda habiere evlenip boşanmayı övmek nedir diye soruyorum sadece, kısmet vs. demogoji yapmanın ne anlamı var ?
yaşım da zaten 22 .
yazdıklarımın aksine, önüme ilk çıkanla evlenip akabinde boşanmaya meraklı biri değilim.
ironinin anlamını öğrendin ve şimdi iyice bir daha oku ve iyice öğren ve de yazdığım mesajları bir daha oku ve kim evlenme meraklısı imiş bir daha sorgula ablacımmm :)

güzelim baya ugrasmıssın yazmak ıcın tesekkur ederım bana sözlük kelime oyunları yapmana gerek yok bütün mesajların tek yönde neyi istediğin ve başaramadığın belli 22 olur 32 olur 42 olur beni hiç ilgilendirmez
ama kalkıp o arkadaşa yazdıgın yorum 3. deneyecenmi demen çok yakışmış bütün yorumlarından ötürü ortaya cıkan sonuc kıskanmış olduğun (isteyen olursa arkadaşın mesajlarını aratsınlar :) )

tavsiye ; yorum yazacagına yüzüne gozune bakım yap giderin olsun
öpüyorum seni canım

Son düzenleme:

ama abla sen yazdıklarımı okumak zahmetine dahi girmemişsin ki :)
he ya tamam evlenip boşananları feci kıskanıyorum :)))
alemsiniz ablalar yeminlen .

ha bir de 3. yü de düşünür müsün diye sorduğum kişi hariç maşallah herkes cevap vermek zorunda hissetmiş kendini.
banane ister 3 olur ister 5 olur.
burda sızlanınca kimse onu anlamak zorunda değil, özeti bu olayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…