ha bir de 3. yü de düşünür müsün diye sorduğum kişi hariç maşallah herkes cevap vermek zorunda hissetmiş kendini.
banane ister 3 olur ister 5 olur.
burda sızlanınca kimse onu anlamak zorunda değil, özeti bu olayın.
ha bir de 3. yü de düşünür müsün diye sorduğum kişi hariç maşallah herkes cevap vermek zorunda hissetmiş kendini.
banane ister 3 olur ister 5 olur.
burda sızlanınca kimse onu anlamak zorunda değil, özeti bu olayın.
canım abla abla dıyerek benı kanırtmaya calıstıgının farkındayım ama ınan bana hıc umurumda degıl once onu belırteyım
onun dısında evde kaldıgınla ılgılı yorumlar yazdıgındada kımse senı anlamak zorunda degıl senın becerıksızlıgını canım
ya forumda varsındır yada yoksundur baskalarını bu sekılde yargılamakta degıl rencide edemez ufaklık
Yorum yaptığın üye 3.yle de evlenir 5.yle de sen acaba kaç tanesiyle nikahsız takıldın? Abla abla diyerek giydiriyorsun herkese.Dön de bir kendine bak önce.O üye 2. evlilliğini yapmıştır.HAtadır ya da değildir.Senin Allahla kontratın mı var.Evliliğinin (evlenirsen) iyi gideceğinin; bir şekilde dul kalırsan bir daha evlenmeyeceğinin garantisi mi var?Kimsin ki kimi yargılıyorsun. Puhahaaaa muhahaaa çocuk
boşanırım degıl bosanmam kucuk capkınlıklarına goz yumarım yeterkı coluguna combalagına sahıp cıksın adam gorusun senınyok yok inat ettin anlamayacan belii :)))
ablaaa benim o mesajlarda ille evlenmeliyim diye yırtınmalarım sadece dalga geçme amaçlı.
ben 22 yaşındayım üniden yeni mezun oldum, yüksek lisans için yurtdışına gidiyorum sonbaharda, sevdiğim insanlar oldu, şu an da var , istersem hemen evlenirim de.ee ille evlenecem diye ideallerim ne olacak ?
hem bir de ben bi an önce evliliğe kapak atıp sonra da anlaşamazsam boşanırım ,sonra tekrar evlenirim nasılsa görüşünde değilim.
boşanırım degıl bosanmam kucuk capkınlıklarına goz yumarım yeterkı coluguna combalagına sahıp cıksın adam gorusun senın
bız burada ınsanları yorumlarından tanırız foruma uye oldugundan berımı dalga gecıyorsun bu sekılde yazıyorsun , yapma ALLAH askına
kimle takılıp takılmadığımdan tek kelime ile SANANE ablacımmm :)))
gene boşanırsan 3. yü de deneyecen mi ?
bir daha evlenmek istemem. asla istemem..
işte budur yahu.
diğer üstüne vazife olmayan, sırf evde sıkıntıdan cevap yetiştiren ablalarıma da ibret olsun bu :))
heyy çok bilmiş çok görmüş geçirmiş ablalarım, siz olmadan da şahıs kendisi cevap verebiliyor işte :)
işte budur yahu.
diğer üstüne vazife olmayan, sırf evde sıkıntıdan cevap yetiştiren ablalarıma da ibret olsun bu :))
heyy çok bilmiş çok görmüş geçirmiş ablalarım, siz olmadan da şahıs kendisi cevap verebiliyor işte :)
yaşınız daha çok genç.. eğer eski eşinizle geri dönüş imkansızsa onunla iletişimi kesip unutmaya çalışın benceArkadaslar, birsey sorayim... Simdi ben esimden ayrildim, 1 yil oldu nerdeyse... Ama onunla hala arada bir gorusuyor, tamamen kopamiyoruz. Bir-birimize de kinli degiliz, sevgiyle bulusuyoruz. Sadece olmadi yurutemedik diyoruz. Ama aileler yuzunden birde ayriliktan sonra baskasiyla bir-birimize ihanet ettigimiz yuzunden (malesef...) artik duvarlar yikildi. Geri donusumumuzde yok. Ikimizde hatalarimizi anladik. Ama olamayacagini da biliyoruz. Yani en basta aileler izin vermez... Cunku onlarda en az bizim kadar bu evliliyin acisini tattilar. Neyse, demem o ki, simdi o beni, ben onu birakamiyoruz. Ben ona, oda bana destek oluyor. Artik nerdeyse 1 yil oldu ama birakamiyoruz iste. Nasil ne yapayim bilmiyorum. Kendi kendiliyine yok olur diyorum... Hakkimda hayirlisiz. Ama ya sonra? Ben esime o kadar bagli, o kadar seven bir kadinim ki. Kalbimde sanki birtek ona yer var. Sadece onun kadiniymisim gibi hissediyorum kendimi. Bana zor geliyor. Simdi buda ikinci evlilik yapmis kadinlara sormak istiyorum. Kadin ruhu oyle birsey ki, kendini adar. Kendinizi adadiginiz kocanizdan ayrildiktan sonra, yine baska birisine adamak oluyormu? Ayni duygulari gecirip ayni sevincle askla simsiki sarimlak, eskiyi hatirlamamak mumkunmu? Bana cok zor geliyor. Ben henuz gencim, 24 yasimdayim, anne olmak bir hayat yasamak istiyorum. Kocamla olmuyor, artik elimden birsey gelmiyor. Onu cok seviyorum ama hayatimin sonuna kadar ne ben, nede o ayri yasayamacak, biliyorum. Peki nasil oluyor, insan adapte ola biliyormu? Eskini unuta biliyormu? :44:
arkadaşlar aranızda ikinci evlılık yapıp bıde kızı olan varmı.bende boşandım ve daha 11 aylık bı kızım var insanlar benı korkutuyo üvey baba soylentılerıyle sızce evlenılmemelımı kızım buyuene kadar nebılım korktum bırden..
Sonunda aşk kapıyı çaldı.
Galiba bu kez duymamazlıktan gelemiyorum.
Ama hayat ne tuhaf.
Olması gerekenleri, olabilecekleri dikkate bile almamıştım.
Karşımda sürpriz bir karakter : ))
Evlilik hala beni deli gibi korkutuyor ve henüz bunu düşünecek aşamada değilim.
Bakalım ne olacak ben de merakla izliyorum durumu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?