Ikinci Evlilik

Kurtuldun canım, her ayrılık bir başlangıç. Emin ol seni hak eden biri çıkacaktır karşına. Oğlunla beraber hep mutlu ol.

Kurtuldun canım, her ayrılık bir başlangıç. Emin ol seni hak eden biri çıkacaktır karşına. Oğlunla beraber hep mutlu ol.

Sağol canımm kurtuldum.. bugün dünden daha iyiyim, yarın ondan sonraki gün dahada iyi olacağım.
Allah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın, iyi çıkmayacaksa yalnız bıraksın daha iyi.

Şimdi bile agliyorum. Bi gidişi vardi gozlerimin onunden gitmiyor. Garip bitmiş zavalli. İnsanligim vicdanim var. işte yakti beni..

Allah sana da sabır versin canım. Çocuklar çabuk büyüyor
Annelik çok kutsal, hayatta tek çıkarsız riyasız sevgi evladımıza duyduğumuz sevgi..
Bak benim oğlum şimdi bana bir ses bir nefes oldu. İyi ki Allah onu bana bağışladı.
O olmasa ne yapardım. Onlar bizi hiç bir zaman bırakmayacak bunu unutma evladına sarıl en büyük destekcin o olacak
Konularına bakacağım, çok hatırlayamadım

Kızlar kafama takıldı. Boşanınca da onun kredi kartı borçları yada senetleri beni bağlar mı?
Bana bir zarar gelirmi. Anlaşmalı olarak boşanmışız, sonra kredi kartlarını ödemeyince benlik bişey olur mu?

Hayır canım. Senin borcun seni, onun borcu onu bağlar. E tabi protokolde borcları ödeyeceğim diye yazmadıysan.

Bir yere imza atmadıysan sorun olmaz herhalde.

Yani konut kredisine kefil olmadıysan.

Senetler bildiğim kadarıyla tek kişi tarafından imzalanıyor.

Çok sinirliyim kızlar çook
Bana huzur yok mu? başka bir kanala geçmek istiyorum..

Düşünebiliyor musun. Beni tehdit eder gibi mesajlar yazıyor. Devamlı arıyor açmıyorum. Açmayınca iyice kuduruyor.
Tam toparlanıyorum evimi düzenledim... tüm hatıraları attım... eski halime döneceğim derken bu 3 gündür arıyor.
Neymiş ben onu sosyal paylaşım sitesinden - watsap tan silmişim. Dostluğunu benden esirgersen burnundan getiririm diyor
Ben ilerde kendimi düzelttip seni yine kazanacağım diye ağlayıp zırlıyor. Ben hattımı değiştiriyim bu sorun değil ama iyice kuduracak. Oraya gelirim diyor hattını da değiştirsen savcılığa da şikayet etsen bulurum seni diyor.

Sen çok mu iyisin temizsin sanki.. ben çok pişmanın nasıl imza attım da boşandım.. ben alkolik oldum diyor. Ağlıyıp duruyor. Sadece bugün açtım yeter artık tek kelime konuşacak birşeyim yok dedim. Bunları söyledi. Seviyorum sensiz yaşayamıyorum. Ben nasıl bir gafletle attım o imzayı diye dövünüyor. Kapatttım suratına...

Hemen savcılığa haber ver bence.

Reddedilmeyi gururuna yediremiyor.

Sanki adam gibi adam olmuş da. Haksız yere istenmemiş gibi.

İyi ki para vermeyi kabul edip anlaşmalı boşandın.
Şimdi aklı başına geldi. Çekişmeli olsa hakime diyecekti boşanmak istemiyorum diye. Kaybetti tabi mali kaynağını. Nasıl geçineceğim derdine düştü.

Sen çok mu iyisin temizsin sanki.. Bu da kendini suçsuz görme çabaları hala.

Evet sanki parası suyunu çekince düştü yine ıyyy
Birine bağlı yaşama hayatını dedim. önüne bak.. yoluna bak çalış kazan

Nolur alınma ama, senin eski kocan asalağın teki!. Sen çalış ben yiyim diyor. Tabi parasını yiyecek para bulamadı. Hiç korkma arkadaşım, istersen savcılığa git(artık karakolda alıyor şikayeti oraya da gidebilirsin). Şikayet et ki gözü korksun. Kurtulmalısın bu adamdan.

Artık babamı abimi üzmek istemiyorum. Onlardan birine söylesemde arasalar mı
Neden arıyorsun derdin ne diye.. ama işte husumet olacak diye artık onlarıda üzmek istemiyorum. Adam manyak gibi amaçsız serseri gibi davranıyor

Yok canım ne alınıcam mıknatıs gibi ben hep asalakları çekiyorum kendime..
Tövbe yarabbimmm bir daha mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…