Kurtuldun canım, her ayrılık bir başlangıç. Emin ol seni hak eden biri çıkacaktır karşına. Oğlunla beraber hep mutlu ol.Dogru bir karar verdim bunu biliyorum ama işte aması var. Hep ağlamakliyim. Gozlerimin şekli kaydi. Affedersin wc ye giriyorum agliyorum. Balkona cikiyorum agliyorum. Dun bosandim bugun işe gittim kafa dagitacak yada ne biliyim evden uzaklasmaya firsatim olmadi. Zaten cok sosyal biride degilim. Aceyip evcimenim. Evlilik ne kadar tam bana gore olsada gulmedi yuzum. Bugun kapidan eve girdim içim doldu geldi. Dili tatliydi hep çicegin derdi. ne biliyim zor oluyor.sanki evde biyerde gibi.
Kurtuldun canım, her ayrılık bir başlangıç. Emin ol seni hak eden biri çıkacaktır karşına. Oğlunla beraber hep mutlu ol.
Şimdi bile agliyorum. Bi gidişi vardi gozlerimin onunden gitmiyor. Garip bitmiş zavalli. İnsanligim vicdanim var. işte yakti beni..
Hayır canım. Senin borcun seni, onun borcu onu bağlar. E tabi protokolde borcları ödeyeceğim diye yazmadıysan.Kızlar kafama takıldı. Boşanınca da onun kredi kartı borçları yada senetleri beni bağlar mı?
Bana bir zarar gelirmi. Anlaşmalı olarak boşanmışız, sonra kredi kartlarını ödemeyince benlik bişey olur mu?
Kızlar kafama takıldı. Boşanınca da onun kredi kartı borçları yada senetleri beni bağlar mı?
Bana bir zarar gelirmi. Anlaşmalı olarak boşanmışız, sonra kredi kartlarını ödemeyince benlik bişey olur mu?
Hayır canım. Senin borcun seni, onun borcu onu bağlar. E tabi protokolde borcları ödeyeceğim diye yazmadıysan.
Gönlünü ferah tut canım:). Onun borcu onu bağlar.Yok kız borçları ödeyeceğim diye imza atarmıyım
Ne biliyim aklıma düştü bir an
Bir yere imza atmadıysan sorun olmaz herhalde.
Yani konut kredisine kefil olmadıysan.
Senetler bildiğim kadarıyla tek kişi tarafından imzalanıyor.
Aaaaa noldu?Çok sinirliyim kızlarçook
Hayrola?Çok sinirliyim kızlarçook
Bana huzur yok mu? başka bir kanala geçmek istiyorum..
Aaaaa noldu?
Hayrola?
Sen çok mu iyisin temizsin sanki.. ben çok pişmanın nasıl imza attım da boşandım.. ben alkolik oldum diyor. Ağlıyıp duruyor. Sadece bugün açtım yeter artık tek kelime konuşacak birşeyim yok dedim. Bunları söyledi. Seviyorum sensiz yaşayamıyorum. Ben nasıl bir gafletle attım o imzayı diye dövünüyor. Kapatttım suratına...
İyi ki para vermeyi kabul edip anlaşmalı boşandın.
Şimdi aklı başına geldi. Çekişmeli olsa hakime diyecekti boşanmak istemiyorum diye. Kaybetti tabi mali kaynağını. Nasıl geçineceğim derdine düştü.
Nolur alınma ama, senin eski kocan asalağın teki!. Sen çalış ben yiyim diyor. Tabi parasını yiyecek para bulamadı. Hiç korkma arkadaşım, istersen savcılığa git(artık karakolda alıyor şikayeti oraya da gidebilirsin). Şikayet et ki gözü korksun. Kurtulmalısın bu adamdan.Düşünebiliyor musun. Beni tehdit eder gibi mesajlar yazıyor. Devamlı arıyor açmıyorum. Açmayınca iyice kuduruyor.
Tam toparlanıyorum evimi düzenledim... tüm hatıraları attım... eski halime döneceğim derken bu 3 gündür arıyor.
Neymiş ben onu sosyal paylaşım sitesinden - watsap tan silmişim. Dostluğunu benden esirgersen burnundan getiririm diyor
Ben ilerde kendimi düzelttip seni yine kazanacağım diye ağlayıp zırlıyor. Ben hattımı değiştiriyim bu sorun değil ama iyice kuduracak. Oraya gelirim diyor hattını da değiştirsen savcılığa da şikayet etsen bulurum seni diyor.
Nolur alınma ama, senin eski kocan asalağın teki!. Sen çalış ben yiyim diyor. Tabi parasını yiyecek para bulamadı. Hiç korkma arkadaşım, istersen savcılığa git(artık karakolda alıyor şikayeti oraya da gidebilirsin). Şikayet et ki gözü korksun. Kurtulmalısın bu adamdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?