- 18 Eylül 2014
- 8.450
- 29.963
- 798
Onlara söyleme bence. Doğru söylüyorsun bu adam amaçsız, sana yada onlara zarar verebilir bu sefer onlar ne karışıyor diyeArtık babamı abimi üzmek istemiyorum. Onlardan birine söylesemde arasalar mı
Neden arıyorsun derdin ne diye.. ama işte husumet olacak diye artık onlarıda üzmek istemiyorum. Adam manyak gibi amaçsız serseri gibi davranıyor
Sakın acıma sakın.
Ben vakti zamanında acıdım, Ankara'ya geldiğinde yatacak yeri yok diye evimde kalmasına izin verdim. Çocuklarla zaman geçirsin dedim.
O ne yaptı?
Arkamdan iş çevirdi. Gene yalanlar aldatmacalar.
Artık evimde kalmanı istemiyorum deyince benden kötüsü olmadı. Şimdi günaydın bile demiyor bana. Gördüğünde yüzüme bakmıyor. Hayır benim için iyi oldu tabi de
Diyeceğim şu: Bu adamlar dengesiz. Yaşının gerektirdiği sorumlulukları taşımaktan acizler. Biz insan değil miyiz, biz alkolik olmayı bilmiyor muyuz? Bir paramızı düşünmeden harcamayı beceremez miyiz? Hep bahane hep bahane
Artık babamı abimi üzmek istemiyorum. Onlardan birine söylesemde arasalar mı
Neden arıyorsun derdin ne diye.. ama işte husumet olacak diye artık onlarıda üzmek istemiyorum. Adam manyak gibi amaçsız serseri gibi davranıyor
Ben olsam 1-2 gün bekler, eğer ısrarla aramaya devam ederse abimle savcılığa gider, uzaklaştırma kararı aldırırdım.
Onlar üzülecek diye düşünme çünkü eğer sen onlara haber vermez de sonra daha çok zarar görürsen daha çok üzülürler.
Sonuçta bu kişiler seni seven, ailenden kişiler.
Yüz bulamayınca emin ol vazgeçecektir.Evet devamlı ailem arıyor soruyor, sıkıntı var mı arıyor mu diye..
Ne güzel gecen hafta musallat olmamıştı... böyle gider sandım. Olmazsa babama söyleyeceğim
Ama eski eş çıkar gelir çalıştığım şirkete diye korkuyorum açıkcası
Birde benim burda boşandığımı kimse bilmiyor. Hala onla evli sanıyorlar
İşyerime yansıtmam böyle şeyleri. sonucta aile özel hayatım diye ama bilemedim şimdi ya
İnşallah canımYüz bulamayınca emin ol vazgeçecektir.
Boşandın mı canım? Hayırlısı olsun hakkında. Üzüldüm diyemicem sevindim gerçekten. İnş kolay dönersin normal hayata.Düşünebiliyor musun. Beni tehdit eder gibi mesajlar yazıyor. Devamlı arıyor açmıyorum. Açmayınca iyice kuduruyor.
Tam toparlanıyorum evimi düzenledim... tüm hatıraları attım... eski halime döneceğim derken bu 3 gündür arıyor.
Neymiş ben onu sosyal paylaşım sitesinden - watsap tan silmişim. Dostluğunu benden esirgersen burnundan getiririm diyor
Ben ilerde kendimi düzelttip seni yine kazanacağım diye ağlayıp zırlıyor. Ben hattımı değiştiriyim bu sorun değil ama iyice kuduracak. Oraya gelirim diyor hattını da değiştirsen savcılığa da şikayet etsen bulurum seni diyor.
Allah bütün kadınları korusun parazit erkeklerden of ya bi bitmedi tükenmedi nesilleri. Ben de kurtuldum böyle parazit bi ruh hastasından Allah bi daha karşıma çıkarmasın böylesini. Her türlü rezalet ahlaksızlık gurursuzluk ne ararsan vardı hâlâ inanamıyorum kendime nasıl körmüşüm diye kendimi suçluyorum elimde olmadan. Evliliği kadını aşağılayan bişey olarak görüyorum artık. Kendimi ve düşüncelerimi nasıl değiştireceğim yaşadıklarımdan sonra bilmiyorum...
İnsanın bi kızı olunca o defter daha hızlı kapanıyo maalesef. Kendi babasından hayır gelmedi bi başka erkekten mi gelecek diye düşünüyo insan :'(Evlilik defterini kapatmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kiminle ve ne zaman mutlu olacağınızı bilemezsiniz ki
Şu anda sütten ağzı yanmış durumdasınız. Biraz zaman geçsin, vazgeçin :)))
Karşınızdaki kişi "adam" değilse sizin ne suçunuz var yahu
Sen ne zaman evleneceksin tatlımEvlilik defterini kapatmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kiminle ve ne zaman mutlu olacağınızı bilemezsiniz ki
Şu anda sütten ağzı yanmış durumdasınız. Biraz zaman geçsin, vazgeçin :)))
Karşınızdaki kişi "adam" değilse sizin ne suçunuz var yahu
Sen ne zaman evleneceksin tatlımumarim dogru insan cikar karşina bunu gonulden diliyorum. Ben sayfayi kapattim demeyelimde. Korku benimkisi. Yillarda gecse korkumu atamam. bu evliligimde korkmuycam dedim. Baliklama daldim. Ortasi yok bende ne diyelim allah yuzumuzu guldursun.
Hiç bilmiyorum ki
Tek istediğim sevmek ve sevilmek, saygı, ilgi, şımartılmak, fedakarlık.
Artık kısmet ne zamansa
Allah hepimizin karşısına iyi insanlar çıkarsın.
CANIM YA ılk sayfalar da okudum senı ılk evlılığın de mutlu olamamışsın fln suan nasılsın merak ettım deAmin canım. herşeyin hayırlısı
CANIM YA ılk sayfalar da okudum senı ılk evlılığın de mutlu olamamışsın fln suan nasılsın merak ettım de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?