İkinci evlilikde ilk eş sorunu

İyki boşnmşsn havlayan köpek ısırmaz hayatınızı onun lafıyla ertelemeyin hiçbsey yapamaz
Bak ben soyleyecektım :) Kesinlikle katılıyorum.

Cok gorduk tehdit savuranları edenleri merak etmeyin... Hıcbısey olmayacak Allahımın ızni ile. Hakkınızda hayırlısı Insallah.

Öncelikle bu konuda evleneceğiniz kişiye karşı açık olun. Bu konuda çocuğunuzun değil çocuğu bahane eden eski eşin sizin mutluluğunuza karşı sizi üzen bir sorun olduğunu, bu konuda daima yanınızda ve güçlü olması gerektiğini bilsin. Aslında siz de bunu kendinize özel bir sorun olarak görmektesiniz oysaki evliliği etkileyen bir sorun eşlerden birinin sorunu değildir artık. Hukuken hiç bir şey yapamaz. Hukuk dışı bir şey yapmaması için de çocuğu sadece görme hakkı olduğu günlerde sizin denetiminizde yasal süresince görmesine izin verin. Kızınızı yalnız bırakmayın, Gerektiğinde yasal yollara siz başvurun Bir çocuk psikoloğuyla görüşüp kızınıza bazı durumlarda sizden izinsiz babasıyla bir yere gitmemesi gerektiğini, size nasıl ulaşabileceğini vs yi korkutmadan öğretin gerekirse ve kaçırmasından vs korkarsanız bir bakıcı ya da güvenlik tutarsınız. Ama eski eş çok korkunç bir karakter vs değilse bu konulara girip de yasaları karşısına alacağını sanmıyorum. Hiç bir zaman korktuğunuzu belli etmeyin ve sizi tehdit edecek kadar uzun konuşmasına izin vermeyin. Kızını düşünen ve seven insan onun mutlu ve huzurlu hayatına müdahaleyi aklına bile getirmez deyip kesin konuşmayı. Zaten böyle aksi tipler bir kaç yıl hazmedemeyip bu tehditleri savuruyor sonra da susuyorlar Bu süreçte onun rahatsız etmelerine fırsat verip güzel günlerinize yazık etmeyin Yeni eşinizle ve kızınızla mutluluklar diliyorum.
Çok tşk ederim.Allah sizden razı olsun

İki konu açmışsınz birimde yeni boşandım demişsiniz bir oğlum var die 2019 da bu konuda beş yıl oldu demişsiniz benmi yanlış anladım acaba

Kızınız kaç yaşında
Evleneceğiniz kişinin çocuğu var mı
İnşallah her şey gönlünüzce olur. Bu konularda eski eşlere de bir şey diyemiyorum. Öz babaya güvenilmeyen ortamda üvey baba konusunda temkinli olmak günümüz dünyasında maalesef paranoya değil artık

Hiçbir şey yapamaz. Siz annesisiniz ve evlenerek çocuğa aile ortamı sağlamış oluyorsunuz hukuken. Kıskançlıktan saçmalamış. Ayrıca erkeklerin kızımı üvey baba yanına bırakmam kafası vardır ya o yüzden de olabilir.
5 yıldır almaya kalkışmadi şimdi mi aklına gelmiş. Bu erkeklerin kadının hayatına ipotek koyma çabası beni öldürüyor ya.

İki konu açmışsınz birimde yeni boşandım demişsiniz bir oğlum var die 2019 da bu konuda beş yıl oldu demişsiniz benmi yanlış anladım acaba
Aynen 2019 da boşanıyorum oğlum var demişsiniz . Şimdi kızım var 5 sene önce boşandım demişsiniz .

Ben boşansam kızım büyüyene kadar asla evlenmezdim
Kimseye güven olmaz
Sizin yerinizde olsam ilk esin tepkisini düşünmek yerine evlilik fikrini gözden geçiririm
Üzgünüm ama insanlara güven olmuyor ve kızımın hayatını riske atmak istemem

Merhaba. 5yıl önce boşandım,1kızım var.İkinci defa evlenmek üzereyim.İlk eş ayrılınca tekrar evlenirsen çocuğu senden alırım,alamazsam da sana rahatlık vermem diyordu,o halen bekar.Bu durumla karşılaşan olup mu? Ne yapıla bilinir böyle durumda? Hayatımdaki kişiye sorun olmak istemiyorum.
Ya büyük konuşmak istemem ama ben evladım olsa tekrar evlenmek istemem.. Kıznı büyüt ever sonra evlen.. Biz anneyiz bazı duygularımıza ket vurabilmeliyiz.. Ben çocuk olsam asla annemin başka bi adamla evlenmesini istemem..

Kimseye güven olmaz
Sizin yerinizde olsam ilk esin tepkisini düşünmek yerine evlilik fikrini gözden geçiririm
Kaç yaşına kadar mesela? Yani haklısınız ben de kızım için evlenmek istemiyorum ama yalnızlıkta bir yere kadar.insan kendi hayat bitmiş,bir daha mutlu olamayacak diye üzülüyor.sonuçta kızım da büyüyüp gidince ben yalnız kalıcam

Ya büyük konuşmak istemem ama ben evladım olsa tekrar evlenmek istemem.. Kıznı büyüt ever sonra evlen.. Biz anneyiz bazı duygularımıza ket vurabilmeliyiz.. Ben çocuk olsam asla annemin başka bi adamla evlenmesini istemem..
O zaman da benim yaşım olucak 60.60dan sonra evlenmenin ne manası var.tamam ben de sizin gibi düşünürdüm ama insanız hepimiz,yalnız mı öleyim?

Kızınız kaç yaşında
Evleneceğiniz kişinin çocuğu var mı
İnşallah her şey gönlünüzce olur. Bu konularda eski eşlere de bir şey diyemiyorum. Öz babaya güvenilmeyen ortamda üvey baba konusunda temkinli olmak günümüz dünyasında maalesef paranoya değil artık
Ama o eski eş vakti zamanında boşanırken kızının başka baba ile büyüye bileceğini,onun aile ortamından ayırdığını bilmeliydi ozaman

Ama o eski eş vakti zamanında boşanırken kızının başka baba ile büyüye bileceğini,onun aile ortamından ayırdığını bilmeliydi ozaman
Boşanmalar hakkında bir şey diyemem zor bir süreçtir muhakkak.ama eşler boşanır anne babalıktan boşanılmaz boşanılmamalı.
Keşke yuvalar bozulmasa çocuklar için orta yol bulunsa. Demek ki siz dahil birçok kişi bulamıyor ki evlilikler bitiyor. Bununla birlikte babanın kaygısını da anlıyorum. Çünkü maalesef savunmasız çocuklara en büyük kötülük en yakınlardan geliyor. Umarım siz ve kızınız huzurlu mutlu ve güvenli bir hayata geçersiniz yeni durumla beraber

Boşanmalar hakkında bir şey diyemem zor bir süreçtir muhakkak.ama eşler boşanır anne babalıktan boşanılmaz boşanılmamalı.
Keşke yuvalar bozulmasa çocuklar için orta yol bulunsa. Demek ki siz dahil birçok kişi bulamıyor ki evlilikler bitiyor. Bununla birlikte babanın kaygısını da anlıyorum. Çünkü maalesef savunmasız çocuklara en büyük kötülük en yakınlardan geliyor. Umarım siz ve kızınız huzurlu mutlu ve güvenli bir hayata geçersiniz yeni durumla beraber
Umarım. Bekleyip göreceğiz.kızım için her şey yaparım.o iyi olsun yeter

Kimseye güven olmaz
Bu durumdan şu çıkıyor,tüm erkekler kötü,sapıkdır. Hayatta her kes öyle deyildir.iyi insanlar da var🙏🏻 Ona kalsa kendi öz babaların da neleri duyuyoruz,böyle olursa yaşanılmaz bu dünyada.

Bu durumdan şu çıkıyor,tüm erkekler kötü,sapıkdır. Hayatta her kes öyle deyildir.iyi insanlar da var🙏🏻 Ona kalsa kendi öz babaların da neleri duyuyoruz,böyle olursa yaşanılmaz bu dünyada.
Tedbir bizden takdir Allahtan. Benim bu konudaki düşüncem bu, kesinlikle size katılmıyorum ama size seçtiğiniz yolda mutluluklar dilerim

Back
X